کپک زدن رب گوجه فرنگی در یخچال مشکلی رایج است که راه حلی بسیار آسان و کاربردی دارد. با یک ترفند ساده و استفاده از یک ماده غذایی میتوانید برای همیشه از شر کپک روی رب خلاص شوید.
همشهری آنلاین: کپک زدن رب گوجه فرنگی در یخچال مشکلی رایج است که راه حلی بسیار آسان و کاربردی دارد. با یک ترفند ساده و استفاده از یک ماده غذایی میتوانید برای همیشه از شر کپک روی رب خلاص شوید.
رب گوجه فرنگی به دلیل بافت و رطوبتی که دارد، محیطی بسیار مستعد برای رشد کپک است. بسیاری از افراد پس از باز کردن درِ قوطی رب، شاهد تشکیل لایهای از کپک روی آن پس از مدتی هستند که نه تنها باعث ضایع شدن رب میشود، بلکه برای سلامت نیز مضر است.
علت اصلی این است که هوا (اکسیژن) به سطح رب میرسد. کپک برای رشد به اکسیژن نیاز دارد و با قطع دسترسی آن، میتوان به سادگی از تشکیل آن جلوگیری کرد.
پس از هر بار استفاده از رب، کافی است یک لایه نازک از روغن مایع معمولی یا روغن زیتون روی سطح آن بریزید. این لایه روغن مانند یک سد محافظ عمل میکند و مانع از رسیدن اکسیژن به سطح رب میشود. به این ترتیب، امکان رشد کپک به طور کامل از بین میرود.
· قبل از ریختن روغن، مطمئن شوید سطح رب کاملا صاف و یکدست است.
· حتما رب را در یخچال و در ظرف دربسته نگهداری کنید.
· این روش برای ربهای خانگی که در ظروف نگهداری میشوند نیز کاملا موثر است.
با به کارگیری این ترفند ساده، میتوانید رب گوجه فرنگی را برای مدت زمان طولانیتری به صورت تازه و سالم نگهداری کنید و از اسراف آن جلوگیری کنید.
پاسخ ها