شادبانو

شادبانو

متخصص بلاک چین و هوش مصنوعی
توسط ۲ نفر دنبال می شود

بوکسور شجاعی که گروگان گیر را خلع سلاح کرد

یک مرد خانمی را در فرودگاه آلمااتی قزاقستان گروگان می گیرد و با یک چاقو تهدید می کند.

عصر ایران: یک مرد خانمی را در فرودگاه آلمااتی قزاقستان گروگان می گیرد و با یک چاقو تهدید می کند. این اتفاق دلهره آور در مکان بازرسی امنیتی رخ داد. وقتی از مرد خواسته شد تا اوراق هویتش را نشان دهد او یکی از کارکنان زن فرودگاه را گروگان گرفت و بعد به طور خشونت آمیزی چاقویی را در آورد.

او تهدید می‌کرد که هر لحظه ممکن است بمبی را فعال کند. اما به یکباره یک بوکسور سابق ۵۲ ساله سعی کرد تا مرد مهاجم را از ادامه این کار منصرف کند. بوکسور سابق به مرد مهاجم گفت آیا امکانش هست او را به جای زن گروگان بگیرد.

به طور شگفت آوری مرد مهاجم این درخواست را قبول کرد و یکباره بوکسور سابق عملیات خود را آغازکرد. او به سرعت چاقو را از دست مرد مهاجم ربود تا نیروهای امنیتی به سرعت مرد مهاجم را روی زمین بخوابانند. البته اتفاقات می توانست پایان تراژیکی داشته باشد اما این مرد یک قهرمان واقعی است.

پخش-نشدن-ویدئو

 

شادبانو
شادبانو متخصص بلاک چین و هوش مصنوعی

شاید خوشتان بیاید

پاسخ ها

نظر خود را درباره این پست بنویسید
منتظر اولین کامنت هستیم!
آیدت: فروش فایل، مقاله نویسی در آیدت، فایل‌های خود را به فروش بگذارید و یا مقالات‌تان را منتشر کنید👋