شادبانو

شادبانو

متخصص بلاک چین و هوش مصنوعی
توسط ۲ نفر دنبال می شود

از این به بعد غذای مرغ را با این روش بپزید!

معروف است که گوشت مرغ بی‌ضرر تر و سبک‌تر از گوشت قرمز است اما کافی‌ است خامه به آن اضافه کنید.

همشهری آنلاین: معروف است که گوشت مرغ بی‌ضرر تر و سبک‌تر از گوشت قرمز است اما کافی‌ است خامه به آن اضافه کنید. در این صورت فرقی با کباب چنجه ندارد.

خوراک مرغ را از این به بعد با این روش بپز!

 کسانی که طعم گوشت قرمز به مرغ ترجیح می‌دهند بهتر است درست کردن خوراک قارچ و مرغ با سس خامه را یاد بگیرند.

۱. مرغ را ۸ تکه کنید. پیاز و سیرها را نگینی ریز کنید و با نیمی از کره داخل قابلمه تفت دهید. تکه‌های مرغ را روی پیاز بچینید و در قابلمه را بگذارید تا مرغ کمی طلایی شود. طرف دیگر مرغ را فراموش نکنید.

۲. حالا دو لیوان آب به مرغ اضافه کرده بگذارید با حرارت ملایم بپزد. آب خوراک که نصف شد قارچ‌ها را برش زده همراه با ۲۵ گرم کره و کمی نمک و آبلیمو به آن اضافه کنید و در قابلمه را بگذارید و اجازه دهید با حرارت ملایم آب قارچ کاملا کشیده شود.  

۳. برای تکمیل کار، سیب‌زمینی‌ها را هم سرخ کنید، گوجه‌ها را هم حلقه‌ای برش بزنید و در مقداری کره تفت دهید. دستتان برای تزئین هم باز است.

مواد لازم برای ۴ نفر

یک  عدد مرغ متوسط
۵۰۰ گرم قارچ
۲ عدد گوجه فرنگی متوسط
۲ عدد سیب‌زمینی متوسط
یک عدد پیاز متوسط
۲ عددحبه سیر
۱۰۰ گرم خامه    
یک ق س آبلیمو        
۲۰۰ گرم کره    
۲ ق س آرد        
۲ لیوان آب مرغ
۲ عدد زرده تخم مرغ        
نمک، فلفل و زردچوبه

سُـس خامه

آرد را در ۵۰ گرم کره تفت دهید و به‌آن آب مرغ و کمی فلفل و نمک اضافه کنید و مرتبا به هم بزنید تا آرد گلوله نشود. چند جوش که زد زرده تخم مرغ‌ها را هم بزنید و کم‌کم داخل سس بریزید و بهم بزنید چند جوش که زد از روی اجاق برداشته خامه را به آن اضافه کنید و به هم بزنید.

شادبانو
شادبانو متخصص بلاک چین و هوش مصنوعی

شاید خوشتان بیاید

پاسخ ها

نظر خود را درباره این پست بنویسید
منتظر اولین کامنت هستیم!
آیدت: فروش فایل، مقاله نویسی در آیدت، فایل‌های خود را به فروش بگذارید و یا مقالات‌تان را منتشر کنید👋