افتادگی پلک چهره شما را غم انگیز و خسته نشان میدهد و زاویه داشتن چشمها چند سال به سن شما اضافه خواهد کرد. افتادگی پلک دلایل مختلفی دارد که یکی از آنها مادرزادی است. افتادگی پلک، خستگی زودرس پلک و چشم را به دنبال دارد، جلوی دید را میگیرد و مشکلات پوستی ایجاد میکند.
برترین ها: افتادگی پلکها چهره شما را غم انگیز و خسته نشان میدهد و زاویه داشتن چشمها چند سال به سن شما اضافه خواهد کرد. پس اگر با مشکل افتادگی پلکها روبهرو هستید و به دنبال روشی برای درمان آن میباشید، این مطلب کاملا مناسب شماست. در ادامه این مطلب با ما همراه باشید تا اطلاعات بیشتری در رابطه با افتادگی پلک، روشهای درمان آن و بلفاروپلاستی با شما در میان بگذاریم و پاسخ سوالاتی در رابطه با آن را با شما در میان بگذاریم.
برای مشاوره و نوبت دهی با دکتر عطالله حیدری همین حالا تماس بگیرید.
برای مشاهده نمونه جراحیها بدون نیاز به فیلترشکن کلیک کنید.
برای آشنایی با افتادگی پلک باید در ابتدا بدانیم افتادگی پلک چشم یا پتوز چیست؟ در پاسخ به این سوالات کلی که پتوز چشم چیست یا افتادگی پلک چگونه است به طور کلی میتوان گفت به افتادگی پلک فوقانی پتوز یا ptosis گفته میشود. عوامل مختلفی اعم از ژنتیک و افزایش سن میتوانند سبب گردند که پلک افراد افتاده شده و از زیبایی افراد کم کند. در برخی از موارد افتادگی یا پتوز پلک یا حتی پتوز چشم میتواند موجب ایجاد اختلالات در بینایی یا تنبلی چشم در افراد شود. در این صورت نیز لازم است افتادگی پلک درمان شود و از مشکلات جبرا ناپذیر جلوگیری کرد. در بسیاری از موارد درمان افتادگی پلک، به منظور افزایش جاذبه و زیبایی چشمها صورت میگیرد و برای هر دو پلک بالا و پایین انجام میشود.
بعد از پاسخ به این سوال که افتادگی پلک چشم چیست باید به برخی از علائم پتوز پلک نیز اشاره کنیم:
ژنتیک از عمدهترین دلایل پتوز چشم است که میتواند بیمار را نیازمند جراحی زیبایی پلک کند. این مشکل ژنتیکی از ابتدای تولد همراه با فرد است و میتواند مشکلات زیادی را برای فرد به وجود بیاورد. این مشکل ژنتیکی به نام سندرم هورنر نیز شناخته میشود که نوعی افتادگی پلک مادرزادی است.
افزایش سن از جمله دیگر دلایلی است که باعث بلفاروتوسیس یا همان پتوز چشم میشود. با بالاتر رفتن سن ممکن است امکان ایجاد تومور پلک در افراد بالاتر برود. البته این تومورها معمولا خوش خیم هستند و به راحتی درمان میشوند.اوکولوفارنژال نیز نوعی افتادگی پلک در اثر افزایش سن است که در دههی چهارم تا ششم زندگی اتفاق میافتد.
میاستنی گراویس نوعی پتوز مادرزادی است که با تولد فرد در به وجود میآید. این بیماری باعث ضعف عضلات چشم شده و مسبب افتادگی پلک و چشم میشود.افتالموپلژی هم از بیماریهای مادرزادی افتادگی پلک است که میتواند کودک را دچار مشکلات بینایی و ظاهری بکند.
بیماری ام اس میتواند باعث سست شدگی عضلات تمام بدن شده و عضلا زیادی را در بدن تحریک کند. این سستی ممکن است در عضلات خارجی چشم نیز بروز کرده و باعث افتادگی و پتوز چشم شود.
با شوکهای حاصل از بیماریهای عصبی امکان سست شدگی عضلات بالا میرود.افرادی که دارای بیماری و حملههای عصبی هستند،بیشتر از افراد عادی به افتادگی پلک دچار شده و برای بلفاروپتوز یا عمل افتادگی پلک به جراحی زیبایی پلک مراجعه میکنند.
دیستروفی عضلانی از گروهی از بیماریهای عضلانی است که باعث افتادگی و سست شدن عضلات میشود. این بیماری ممکن است از دلایل اصلی پتوز یا افتادگی پلک نیز باشد.
پتوز آپونوروتیک از شایعترین انواع پتوز چشم است. این نوع از افتادگی چشم معمولا به دلیل افزایش سن و ضعیف شدن عضلات به وجود میآید.
پتوز نوروژنیک معمولا در سنین کودکی در افراد بروز میکند و باعث افتادگی پلک به مرور زمان میشود. این نوع پتوز ممکن است در مرور زمان پیشرفت کند و به عضلات شقیقه نیز نفوذ داشته باشد که برای درمان آن به لیفت شقیقه نیاز است.
پتوز میوژنیک به حالتی از افتادگی پلک گفته میشود کهدر اثر مشکلاتی در عضلههای چشم ایجاد شده باشد و باعث افتادگی یا بالارفتگی پلک چشک شده باشد.
در این حالت از پتوز پلک بالایی وزن زیادی دارد و عضلات نمیتوانند وزن آن را تحمل کنند. همین امر باعث افتادگی پلک میشود.
eافتادگی پلکها میتواند بر کاهش زیبایی چهره افراد تاثیر گذاشته و اعتماد به نفس آنها را نیز کاهش دهد. همین موضوع سبب گشته بسیاری از افرادی که با افتادگی پلک مواجهند، به دنبال راه درمانی برای این مشکل باشند. به طور کلی درمان افتادگی پلک به دو روش انجام میپذیرد. روش بلفاروپلاستی و روش جراحی پلک. هر دو روش به نوبه خود دارای مزایای منحصر به خود هستند. در این مطلب بیشتر در رابطه با درمان افتادگی پلک به روش بلفاروپلاستی صحبت خواهیم کرد.
درمانهای خانگی برای پتوز چشم ممکن است با تاثیر زیادی انجام نشود اما به هرحال نمیتوان فواید آنها را نادیده گرفت.استفاده از ماساژ میتواند یکی از درمانهای سنتی و خانگی مفید برای درمان پتوز چشم باشد.از طرفی این درمانها به دلیل سنتی بودن و نداشتن مواد شیمیایی میتواند بسیار سالمتر از درمانهای شیمیایی باشند.
برای درمان پتوز چشم عملهای جراحی زیادی وجود دارد که در ابتدای مطلب به چند نمونه از آنها پرداختیم.
پلاسماجت از جمله کاربردیترین روشهای جوانسازی صورت است که برای لیفت صورت و شقیقه استفاده میشود.از این روش جوانسازی میتوان برای درمان افتادگی پلک نیز استفاده کرد.این روش حداقل آسیب را به پوشت شما میزند و بدون درد و خونریزی انجام میگردد.
تزریق بوتاکس از شناخته شدهترین روشهای جوانسازی پوست است که برای درمان افتادگی عضلات صورت کاربرد زیادی دارد. این روش برا درمان افتادگی پلک چشم نیز بسیار توصیه میشود چرا که دارای نتیجه قطعی و طول درمان کوتاهتر است.
استفاده از نخ برای لیفت صورت از نوینترین روشهای جوانسازی صورت است که امروزه نسبت به روشهای قدیمی از طرفداران بیشتری برخوردار است و نتیجه بسیار خوبی به همراه دارد.این روش در درمان افتادگی پلک نیز استفاده میشود و آسیب بسیار کمی بعد از جراحی به پوست و چشم شما میرساند.
اگر به روشهای جراحی محور علاقه ندارید، عصای پتوز یا عصای بینایی انتخاب بسیار خوبی برای شماست. در این روش با اضافه کردن شیای خارجی به عینک شما فرم پلک افتاده را به مرور زمان تغییر میدهند. البته این روش برای طولانی مدت مناسب است و نمیتوان از آن انتظار درمان سریع داشت. اگر به دنبال اصلاح سریح افتادگی پلک خود هستید این روش برای شما مناسب نیست.
برای پیشگیری از افتادگی پلک باید از بیست و شش سالگی اقدام کنید، ولی اگر از این سن گذشتهاید هم خیلی نگران نباشید و از همین الان شروع کنید و نکتههای زیر را به خاطر بسپارید:
بیش از حد در معرض پرتوی مستقیم آفتاب قرار نگیرید، ولی اگر مجبور شدید حتما از کرمهای ضدآفتاب استفاده کنید.
از ساعت 9 صبح تا 4 بعدازظهر از چشمهایتان محافظت کنید؛ برای مثال از عینک آفتابی و کلاه لبهدار استفاده کنید.
برای کاهش استفاده از نورهای مصنوعی، بخصوص در شب بهتر است به مدت زیاد بیدار نمانید، تا دیروقت مطالعه نکنید، تلویزیون را برای مدت طولانی در نیمهشب نگاه نکنید یا حداقل از نورانی کردن اتاق بپرهیزید. مطالعه با نور زیاد باعث خستگی و آسیب دیدن چشم و در نهایت به پلک میشود و پیری زودرس چشم را به همراه دارد. هرچه شخص بعد از غروب زودتر بخوابد، دیرتر به افتادگی پلک دچار میشود.
تغذیه نامناسب نیز در افتادگی پلک تاثیر دارد؛ خوردن غذاهای سنگین در آخر شب، غذاهای پرچرب، پرنمک و ترش از مواردی است که باعث التهاب دور چشم میشود. صبحها بعد از بیدار شدن، این پف دور چشم به طور کامل قابل مشاهده است و اگر این بیاحتیاطیها بیشتر شود بعد از مدتی افتادگی پلک نیز ایجاد میشود.
بلفاروپلاستی را میتوانیم بهترین روش درمان افتادگی پلک بدانیم. این جراحی به منظور ایجاد تغییر در حلت پلک و رفع افتادگی آن صورت میپذیرد. کسانی که به دلایل مختلف اعم از افزایش سن، به افتادگی پلک دچار شدهاند، میتوانند با کمک بلفاروپلاستی زیبایی چشمهای خود را بازیافته و اعتماد به نفس خود را نیز افرایش دهند.
جراحی بلفاروپلاستی به طور کلی به دو منظور انجام میشود. یا به صورت کاربردی و برای رفع مشکلات صورت میپذیرند و یا با هدف زیبایی و به منظور افزایش جذابیت چشمها انجام میگردند. بلفاروپلاستی کاربردی زمانی انجام میشود که افتادگی پلک سبب ایجاد اختلالات بینایی برای فرد شده باشد. امروزه بلفاروپلاستی به منظور افزایش زیبایی، مانند اکثر جراحیهای زیبایی دیگر، طرفداران بیشتری دارد.
شناخت مراحل انجام بلفاروپلاستی میتواند سبب گردد که با آگاهی بیشتری اقدام به درمان افتادگی پلک با این روش کنید. این جراحی چندان دشوار و تهاجمی به حساب نمیآید و میتواند به صورت سرپایی در مطب پزشک متخصص یا بیمارستان انجام شود. روند انجام این جراحی به شرح زیر میباشد:
مرحله اول: در مرحله اول بلفاروپلاستی لازم است بیمار بیحس شود. برخی از پزشکان برای انجام جراحی، بیمار را به کل بیهوش میکنند.
مرحله دوم: پس از انجام بیحسی موضعی بیمار، نوبت به برش پلک خواهد رسید. در صورتی که قصد جراحی پلکهای بالا و پایین را به صورت همزمان داشته باشید، جراح شما ابتدا پلکهای بالا را برش خواهد داد. این برش در قسمتی از پلک ایجاد میشود که پس از اتمام درمان، جای بخیهها پنهان شود. بعد از برس مقدار چربی اضافی و یا عضلات اضافی پلکها برداشته میشود.
مرحله سوم: این مرحله مربوط به بستن برشهای پلک میشود. پس از خارج کردن چربی یا عضلات اضافی پلکها، برشهای ایجاد شده با بخیههایی بسیار ظریف و چسبهای مخصوص جراحی، بسته خواهند شد. این بخیه برای پلک بالا ۴ الی ۶ روز و برای پلک پایین تا یک هفته باقی خواهند ماند و پس از اتمام این زمان براشته میشوند.
لیفت شقیقه یک نوع عمل زیبایی برای بالا کشیدن گوشه ابرو، از بین بردن خطوط پنجه کلاغی و سفت شدن پوست در ناحیه اطراف شقیقه است.این عمل معمولا برای افراد بالای ۳۵سال کاربرد دارد و برای جوانسازی صورت نیز مورد استفاده قرار میگیرد. اگر شما نیز به داشتن چشمانی بازتر و ظاهری جوانتر علاقهمند هستید این عمل مناسب شماست.
زمانی که پلکها افتاده و پف دار شوند، چشمها ریزتر و بیحالتر بنظر میرسند.این بیحال شدن چشم شادابی و زیبایی چهرهی شما را کمتر کرده و سن شما را بیشتر میکند.برای بازگشتن دوباره چهره شما به سوی شادابی و زیبایی انجام لیفت چشم گربهای پیشنهاد پزشکان متخصص زیبایی است.استفاده از نخ برای بالا بردن گوشه چشم جهت ایجاد چشم گربه ای، کمترین عوارض را برای افراد خواهد داشت.
همانطور که پیشتر نیز اشاره کردیم، درمان افتادگی پلک با بلفاروپلاستی، در مدت زمانی کوتاه و به صورت سرپایی انجام میشود. انجام این جراحی حدود ۳۰ دقیقه الی ۱ ساعت زمان میبرد و برای انجام آن از بی حسی موضعی استفاده میشود.
خیر. جراحی بلفاروپلاستی با دقت بسیار زیادی انجام میشود و برشها و بخیهها در قسمتی صورت میگیرند که دیده نشده و محو شوند.
این سوال نیز برای بسیاری از کسانی که قصد درمان و رفع افتادگی پلک دارند، مطرح است. در پاسخ باید بگوییم که بلفاروپلاستی، چربیها و عضلات اضافی پلک را به صورت مادامالعمر و دائمی از بین میبرد.
برخی از افراد گزینههای مناسبتری برای انجام بلفاروپلاستی و پاسخ گرفتن از آن هستند. در ادامه برخی از کاندیدهای مناسب انجام این جراحی را به شما معرفی خواهیم کرد:
درمان افتادگی پلک به روش بلفاروپلاستی از محبوبیت بسیاری در میان مردم برخوردار است. همین موضوع سبب گشته که پزشکان بسیاری به انجام این جراحی بپردازند. میزان تخصص پزشک بر روی هزینه بلفاروپلاستی تاثیر گذار است. عوامل دیگری نیز میتوانند بر هزینه بلفاروپلاستی تاثیر بگذارند. برخی از اصلیترین عوامل به شرح زیر هستند:
دکتر عطاالله حیدری - فوق تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی
برای مشاوره و نوبت دهی کلیک کنید.
همین حالا تماس بگیرید.
۰۹۲۰۳۳۰۹۳۰۷
۰۹۲۰۳۴۷۵۴۵۴
ولیعصر
برای مشاهده نمونه جراحیها بدون نیاز به فیلترشکن کلیک کنید.
نمونههای جراحی لاغری دکتر عطاالله حیدری را از اینستاگرام ببینید.
آدرس 1: خیابان ولیعصر، نرسیده به توانیر، نبش بلوار بخشندگان، ساختمان مدیکوسنتر، طبقه سوم، واحد 304
آدرس ۲: محدوده زعفرانیه
پاسخ ها