قهوه نوشیدنی مورد علاقه بسیاری از افراد است، در اوایل به گونه ی گیلاس قهوه بوده است که توسط گیاه قهوه به وجود می آید.درختچه قهوه اقسام مختلفی دارد که به دو گونه کانفورا و عربیکا تقسیممی شود.ق هوه روبوستا از دانه گیاه کنفورا به دست می آید.قهوه روبوستا به طور کلی طعم تلخ تر وترشی پایین تری نسبت به انواع قهوه عربیکا دارد. این قهوه اکیدا برای تهیه مدل های قهوه اسپرسو و نوشیدنی های پایه اسپرسو همانند لاته و کاپوچینو استفاده می شود.
درخچه قهوه روبوستا گیاه بسیارمقاوم تری نسبت به عربیکاست، و در بلندی های پایین تری نسبت به عربیکارویش می کند. این موجب شده کاشت و برداشت این قهوه به سهولت انجام شود و به همین علت قیمت خرید قهوه روبوستا نسبتاً پایین تراز عربیکا است.
از ویژگی های دیگر قهوه روبوستا می توان به پدید آوردن کرم ها یا فوم تندبر روی اسپرسو اشاره کرد.محتوای کافئین قهوه روبوستا نسبت به عربیکا بیشتراست، به همین دلیل این نوشیدنی برای افرادی که دوست دارنددرشروع روز یا زمان بعد از ظهر از کافئین قهوه احساس خوشایندی داشته باشند تعیین بسیارخوشایندی است.
دانه روبوستا همچنین چربی و قندکمتری| نسبت به مدل های عربیکا دارد. سایز دانه های قهوه روبوستا نسبت به عربیکا کمی کوچکتر می باشد و دانه های آن کمی گرد هستند.
پاسخ ها