قهوه یک نوشیدنی است که از دانه های قهوه بو داده تهیه می شود. قهوه با رنگ تیره، تلخ و کمی اسیدی، عمدتاً به دلیل محتوای کافئین آن، اثر محرکی بر روی انسان دارد. بالاترین فروش را در بازار جهانی نوشیدنی های گرم دارد و می توان از فروشگاه آنلاین قهوه آن را تهیه کرد.
دانه های میوه های گیاه برای تولید دانه های قهوه سبز بو داده نشده جدا می شوند. دانه ها بو داده می شوند و سپس به ذرات ریز تبدیل می شوند که معمولاً قبل از فیلتر شدن در آب داغ غوطه ور می شوند و یک فنجان قهوه تولید می شود. معمولاً به صورت گرم سرو می شود، اگرچه قهوه سرد یا سرد معمول است. قهوه را می توان به روش های مختلفی تهیه و ارائه کرد (مانند اسپرسو، فرنچ پرس، کافه لاته یا قهوه کنسرو شده از قبل دم کرده). شکر، جایگزین های شکر، شیر و خامه اغلب برای پوشاندن طعم تلخ یا افزایش طعم اضافه می شوند.
انجمن ملی قهوه تخمین می زند که 62 درصد از آمریکایی ها قهوه می نوشند و به طور متوسط، این مصرف کنندگان روزانه حدود سه فنجان قهوه می نوشند. این مقدار جاوای زیادی است که در کافی شاپ ها و خانه جریان دارد. روشی که آمریکاییها کافئین خود را مصرف میکنند همیشه در حال تغییر است، اما تعداد انگشت شماری از برندها، برشتهکنندهها و تولیدکنندگان وجود دارند که سالها، اگر نگوییم دههها، محبوبترین عرضهکنندگان قهوه باقی ماندهاند. برخی از آنها به حق مستحق جایگاهی در اشتهای آمریکا هستند.
اگرچه قهوه اکنون به یک کالای جهانی تبدیل شده است، تاریخچه ای طولانی دارد که نزدیک به سنت های غذایی در اطراف دریای سرخ گره خورده است. اولین شواهد معتبر از نوشیدن قهوه به عنوان نوشیدنی مدرن در یمن امروزی در جنوب عربستان در اواسط قرن پانزدهم در زیارتگاههای صوفیان ظاهر شد، جایی که دانههای قهوه برای اولین بار به روشی مشابه روشی که اکنون تهیه میشود، برشته و دم میکردند. برای نوشیدن. دانه های قهوه توسط یمنی ها از ارتفاعات اتیوپی از طریق واسطه های ساحلی سومالی تهیه و در یمن کشت شد. در قرن شانزدهم، این نوشیدنی به بقیه خاورمیانه و شمال آفریقا رسید و بعداً به اروپا نیز گسترش یافت.
دو نوع دانه قهوه که معمولاً رشد می کنند عربیکا و روبوستا هستند.گیاهان قهوه در بیش از 70 کشور، عمدتاً در مناطق استوایی قاره آمریکا، آسیای جنوب شرقی، شبه قاره هند و آفریقا کشت می شوند. از سال 2018، برزیل با تولید 35 درصد از کل دانههای قهوه در جهان، پیشروترین تولیدکننده دانههای قهوه بود. قهوه سبز و بو داده نشده به عنوان یک کالای کشاورزی معامله می شود. علیرغم اینکه فروش قهوه به میلیاردها دلار در سراسر جهان می رسد، کشاورزان تولید کننده دانه های قهوه به طور نامتناسبی در فقر زندگی می کنند. منتقدان صنعت قهوه همچنین به تأثیر منفی آن بر محیط زیست و پاکسازی زمین برای کشت قهوه و استفاده از آب اشاره کرده اند.
پاسخ ها