Sara

Sara

AHMADI

درمان بواسیر در کودکان


درمان بواسیر در کودکان
برای درمان بواسیر روش های متعددی وجود دارد اما همان طور که همه ی ما می دانیم تنها روش درمان قطعی بواسیر انجام عمل جراحی یا استفاده از روش لیزر درمانی است. در کنار اینها طب سنتی روش های درمانی زیادی را برای بواسیر معرفی کرده است که اثربخشی برخی از این روش ها به اثبات رسیده است. در ادامه با این روش ها آشنا خواهیم شد .

درمان خانگی بواسیر در کودکان
در اغلب مورد هموروئید در کودکان خود به خود برطرف میشود. اگر بواسیر در کودکان ناشی از یبوست باشد ممکن است پزشک یکی از روش های زیر را توصیه کند:

کنترل درد به وسیله ی مسکن های فاقد کدئین
نشستن در ظرف آب گرم و نمک به مدت 30 دقیقه برای 3 الی 4 بار در روز
نشستن در ظرف آب گرم و جو دو سر برای تسکین درد ها
پاشیدن نشاسته ی ذرت به محل بواسیر برای کنترل خارش
استفاده از کمپرس آب سرد یا کیسه ی یخ در محل بواسیر برای مدت 5 دقیقه
استفاده ی موضعی از ژل آلوئه ورا بر روی مقعد
استفاده از ملین یا تنقیه
پماد آنتی هموروئید برای کودکان قابل استفاده میباشد اما قبل از استفاده باید با یک پزشک درمورد استفاده از این پماد صحبت شود. زیرا با توجه به سن و شدت بواسیر میزان مصرف آن میتواند متغیر باشد.

جراحی بواسیر در کودکان
همانطور که گفته شد در اغلب موراد بواسیر در کودکان خود به خود با با استفاده از درمان های خانگی از بین میرود. اما در شرایطی که حال کودک رو به وخامت است و علائم و نشانه های بواسیر پیشرفت کرده است دیگر روش های درمان خانگی نمی توانند موثر باشند و باید به سراغ گزینه های درمانی دیگر رفت. در این شرایط اورژانسی بسته به میزان پیشرفت بیماری و حال عمومی کودک از جراحی بواسیر و یا لیزر بواسیر استفاده می شود.


تشخیص بواسیر در کودکان
انواع بواسیر در کودکان به بواسیر داخلی و بواسیر خارجی تقسیم میشود. در اغلب موارد والدین می توانند علائم هموروئید را در کودکان تشخیص دهند به ویژه اگر بواسیر خارجی باشد که به طور واضح قابل مشاهده می باشد. در صورت بروز بواسیر داخلی در کودکان تشخیص میتواند سخت تر باشد زیرا این نوع از بواسیر معمولا قابل مشاهده نمی باشد. برای تشخیص بواسیر در کودکان معمولا از دو روش زیر استفاده میشود:

معاینه دیجیتال رکتوم: در صورتی که پزشک به بواسیر داخلی مشکوک باشد از این روش استفاده میکند. در این روش پزشک یک انگشت که با روغن چرب شده است را وارد مقعد کودک می کند تا بتواند هموروئید داخلی یا سایر مشکلات مقعدی را تشخیص دهد.

کولونوسکوپی: از این روش معمولا در زمانی استفاده میشود که کودک خونریزی مقعدی دارد. در طول کولونوسکوپی، کودک بیهوشی عمومی دریافت می کند. پزشک یک آندوسکوپ (لوله نازک و منعطف با یک دوربین فیلمبرداری در یک طرف) را در رکتوم آنها قرار می دهد. با استفاده از این روش کانال مقعد و رکتوم کودک برای مشاهده هموروئید یا سایر مشکلات مقعدی مورد بررسی قرار میگیرد.

منبع: مقاله بواسیر در کودکان کلینیک ونک لیزر

 

Sara
Sara AHMADI

شاید خوشتان بیاید

پاسخ ها

نظر خود را درباره این پست بنویسید
منتظر اولین کامنت هستیم!
آیدت: فروش فایل، مقاله نویسی در آیدت، فایل‌های خود را به فروش بگذارید و یا مقالات‌تان را منتشر کنید👋