راحتی کلمه کلیدی در مورد کپسول قهوه است. آنها شاهد رونق محبوبیت بودند زیرا قهوه سازهای خانگی در قفسه مغازه ها فرود آمدند. غلاف های قهوه به مردم عادی این امکان را می دهد که هر بار یک دم نوش «نقطه ای» ایجاد کنند. تنها. زمان.
کپسولهای قهوه به مشاغل خدمات غذایی مانند کافهها، کافیشاپها و رستورانها اجازه میدهند تا با فشار یک دکمه، اسپرسویی با کیفیت عالی تولید کنند. دریابید که چرا کپسول های قهوه ممکن است انتخاب مناسبی برای کسب و کار قهوه شما باشند...
وقتی صحبت از روشهای سنتی اسپرسو به میان میآید، باید موارد زیادی را در نظر گرفت و عناصر زیادی برای کاملتر شدن وجود دارد - از آسیاب کردن دانههای قهوه در لحظه مناسب گرفته تا فشرده کردن قهوه با فشار مناسب. و این قبل از شروع کار با دستگاه اسپرسوساز است!
قهوه در کپسولهای قهوه قبلا آسیاب شده، اندازهگیری شده و برای استخراج بهینه استفاده شده است که خطر قهوه متوسط را از بین میبرد زیرا یکی از باریستاهای شما روز بدی را سپری میکند و بخشی از این فرآیند را فراموش کرده است. در واقع حتی نیاز به باریستا را هم برطرف می کند زیرا سطح مهارت و دانش لازم برای استفاده از کپسول قهوه در دستگاه قهوه ساز تجاری بسیار کمتر از روش های سنتی است.
طعم و عطر دانههای قهوه تازه آسیاب شده تا زمان باز شدن و استفاده در کپسول قهوه حفظ میشود، در حالی که قهوه معمولی به محض باز شدن شروع به از بین رفتن میکند.
ما همیشه به مشتریان خود توصیه می کنیم که قهوه خود را در ظروف دربسته نگه دارند زیرا به حفظ طعم قهوه برای مدت طولانی تری کمک می کند. با این حال، یک غلاف قهوه باز نشده می تواند تا 18 ماه تازه بماند!
برندهایی مانند Lavazza و Melitta غلاف های قهوه بسیار باکیفیت و مناسب برای مصارف تجاری و خانگی تولید می کنند.
قبلاً گفتیم که غلافهای قهوه تجربه دم کردن را ساده میکنند و نیاز به آموزش تخصصی باریستا را از بین میبرند، اما دستگاههای قهوه تکنفره نیز به تمیز کردن کمتری نیاز دارند، زیرا غلافهای قهوه نسبت به روشهای سنتی اسپرسو آشفتگی کمتری ایجاد میکنند.
تنها کاری که باید انجام دهید این است که مطمئن شوید ظرف آب زیادی دارد، کپسول قهوه را اضافه کنید و یک دکمه را فشار دهید – و Voila، یک دم نوش داغ خوشمزه فقط برای شما!
تمام قهوه آسیاب شده در داخل آن یک غلاف قهوه وجود دارد، بنابراین هیچ ریزش، هیچ ضربه ای، خالی شدن، قهوه هدر رفته و قهوه ای برای تمیز کردن از سر دوش دستگاه وجود ندارد.
کپسول های قهوه می توانند زمان زیادی در کافه ها و رستوران ها صرفه جویی کنند زیرا زمان آماده سازی آن کوتاه تر و ساده تر است. می توانید انتظار داشته باشید که در عرض 2-3 دقیقه یک قهوه با کیفیت بالا میل کنید. با این حال، با روشهای سنتی اسپرسو، باید دانههای قهوه را آسیاب کنید، قهوه را اندازه بگیرید و سپس آن را بکوبید. در مرحله بعد، شما باید شروع به فکر کردن در مورد دما و مقدار آب کنید…
به لطف کارایی غلافهای قهوه، صاحبان کافهها و رستورانها دیگر مجبور نیستند حقوق بالاتری را که یک باریستای با تجربه و حرفهای درخواست میکند پرداخت کنند، زیرا کپسولهای قهوه همیشه قهوه خوبی تولید میکنند و هر بار کیفیت و طعم عالی را ارائه میدهند. شما حتی نیازی به دانستن دستور العمل های دم کرده ای که می خواهید تهیه کنید ندارید، زیرا غلاف های قهوه حاوی تمام قهوه از قبل آسیاب شده و پودر شیر مورد نیاز شما هستند!
برخی از مردم آنها را دوست دارند و برخی از مردم از آنها متنفرند. ما البته در مورد کپسول قهوه و غلاف قهوه صحبت می کنیم. آنها به خاطر مرگ هنر کلاسیک اسپرسو و باریستا مقصر شناخته شده اند، اما چیزی که آنها به مشاغل تجاری ارائه می دهند راحتی است. وقتی در حال درست کردن یک کپسول قهوه استارباکس هستید یک قهوه خوش عطر و طعم را تهیه کرده اید که زمان زیادی تازه می ماند و کاملا بهداشتی به دست شما رسیده است و قابل استفاده با استفاده از دستگاه مخصوص است.
راحتی کلمه کلیدی در مورد کپسول قهوه است. آنها شاهد رونق محبوبیت بودند زیرا قهوه سازهای خانگی در قفسه مغازه ها فرود آمدند. غلاف های قهوه به مردم عادی این امکان را می دهد که هر بار یک دم نوش «نقطه ای» ایجاد کنند. تنها. زمان.
کپسولهای قهوه به مشاغل خدمات غذایی مانند کافهها، کافیشاپها و رستورانها اجازه میدهند تا با فشار یک دکمه، اسپرسویی با کیفیت عالی تولید کنند. دریابید که چرا کپسول های قهوه ممکن است انتخاب مناسبی برای کسب و کار قهوه شما باشند...
وقتی صحبت از روشهای سنتی اسپرسو به میان میآید، باید موارد زیادی را در نظر گرفت و عناصر زیادی برای کاملتر شدن وجود دارد - از آسیاب کردن دانههای قهوه در لحظه مناسب گرفته تا فشرده کردن قهوه با فشار مناسب. و این قبل از شروع کار با دستگاه اسپرسوساز است!
قهوه در کپسولهای قهوه قبلا آسیاب شده، اندازهگیری شده و برای استخراج بهینه استفاده شده است که خطر قهوه متوسط را از بین میبرد زیرا یکی از باریستاهای شما روز بدی را سپری میکند و بخشی از این فرآیند را فراموش کرده است. در واقع حتی نیاز به باریستا را هم برطرف می کند زیرا سطح مهارت و دانش لازم برای استفاده از کپسول قهوه در دستگاه قهوه ساز تجاری بسیار کمتر از روش های سنتی است.
طعم و عطر دانههای قهوه تازه آسیاب شده تا زمان باز شدن و استفاده در کپسول قهوه حفظ میشود، در حالی که قهوه معمولی به محض باز شدن شروع به از بین رفتن میکند.
ما همیشه به مشتریان خود توصیه می کنیم که قهوه خود را در ظروف دربسته نگه دارند زیرا به حفظ طعم قهوه برای مدت طولانی تری کمک می کند. با این حال، یک غلاف قهوه باز نشده می تواند تا 18 ماه تازه بماند!
برندهایی مانند Lavazza و Melitta غلاف های قهوه بسیار باکیفیت و مناسب برای مصارف تجاری و خانگی تولید می کنند.
قبلاً گفتیم که غلافهای قهوه تجربه دم کردن را ساده میکنند و نیاز به آموزش تخصصی باریستا را از بین میبرند، اما دستگاههای قهوه تکنفره نیز به تمیز کردن کمتری نیاز دارند، زیرا غلافهای قهوه نسبت به روشهای سنتی اسپرسو آشفتگی کمتری ایجاد میکنند.
تنها کاری که باید انجام دهید این است که مطمئن شوید ظرف آب زیادی دارد، کپسول قهوه را اضافه کنید و یک دکمه را فشار دهید – و Voila، یک دم نوش داغ خوشمزه فقط برای شما!
تمام قهوه آسیاب شده در داخل آن یک غلاف قهوه وجود دارد، بنابراین هیچ ریزش، هیچ ضربه ای، خالی شدن، قهوه هدر رفته و قهوه ای برای تمیز کردن از سر دوش دستگاه وجود ندارد.
کپسول های قهوه می توانند زمان زیادی در کافه ها و رستوران ها صرفه جویی کنند زیرا زمان آماده سازی آن کوتاه تر و ساده تر است. می توانید انتظار داشته باشید که در عرض 2-3 دقیقه یک قهوه با کیفیت بالا میل کنید. با این حال، با روشهای سنتی اسپرسو، باید دانههای قهوه را آسیاب کنید، قهوه را اندازه بگیرید و سپس آن را بکوبید. در مرحله بعد، شما باید شروع به فکر کردن در مورد دما و مقدار آب کنید…
به لطف کارایی غلافهای قهوه، صاحبان کافهها و رستورانها دیگر مجبور نیستند حقوق بالاتری را که یک باریستای با تجربه و حرفهای درخواست میکند پرداخت کنند، زیرا کپسولهای قهوه همیشه قهوه خوبی تولید میکنند و هر بار کیفیت و طعم عالی را ارائه میدهند. شما حتی نیازی به دانستن دستور العمل های دم کرده ای که می خواهید تهیه کنید ندارید، زیرا غلاف های قهوه حاوی تمام قهوه از قبل آسیاب شده و پودر شیر مورد نیاز شما هستند!
پاسخ ها