پس چگونه قهوه فوری درست می کنید؟ شما فقط آب گرم را به گرانول ها اضافه می کنید، درست است؟ تقریبا. می توانید چند قدم ساده بردارید تا تجربه قهوه فوری خود را بهبود ببخشید و آن را لذت بخش تر کنید. اگر از هتلی به هتل دیگر میگردید یا از مناظر کوهستانی در خلوت دیدن میکنید، لازم نیست به قهوههای متوسط بسنده کنید. در این مقاله طرز تهیه قهوه فوری را به شما آموزش میدهیم و نکاتی را به شما میدهیم تا مطمئن شوید بهترین تجربه قهوه فوری را خواهید داشت.
تنها مشکل ممکن این است که چگونه آب گرم خود را تامین کنید. آب گرم ضروری است و نباید آن را با آب سرد یا دمای اتاق جایگزین کنید. استفاده از آب با دمای اتاق اجازه نمی دهد قهوه فوری به طور کامل حل شود و یک آشفتگی توده ای و بدون طعم خواهید داشت. به ما اعتماد کنید؛ شما نمی خواهید آن را به این ترتیب بنوشید.
اگر در خانه هستید، می توانید آب را در یک کتری بجوشانید، اما مسافران و مسافران باید چند قدم اضافی بردارند. هتل ها معمولاً آب گرم در لابی دارند یا ممکن است در اتاق خود مایکروویو داشته باشید. اگر در حال سخت کردن آن در فضای باز هستید، تنها گزینه شما ایجاد آتش یا حمل یک صفحه داغ پروپان با خود است. اگر تصمیم دارید از آتش کمپ استفاده کنید، به یک قابلمه یا کتری نیز نیاز دارید که بتواند شعله مستقیم را تحمل کند. وقتی فهمیدید که چگونه آب را در موقعیت خاص خود بجوشانید، همه چیز آماده است.
مقدار آبی که میجوشانید به میزان قهوه و نوع قهوه فوری شما بستگی دارد. بیشتر برندها دستورالعملها را روی برچسب چاپ میکنند و بهتر است هر چیزی را که پیشنهاد میکنند دنبال کنید. به طور کلی، یک قانون خوب، حدود 2 گرم قهوه فوری به ازای هر 200 میلی لیتر آب است. ما دوست داریم کمی آب اضافی بجوشانیم تا لیوان ما از قبل گرم شود و به شما توصیه می کنیم همین کار را انجام دهید.
اکنون، اگر سبک سفر می کنید، احتمالاً نمی خواهید شروع به وزن کردن و اندازه گیری قهوه کنید. ساده ترین راه برای درست کردن این کار بدون دردسر زیاد این است که ظرفیت لیوان خود را یک بار در خانه با ترازو اندازه گیری کنید. اگر قهوه خود را با شیر میل می کنید، هنگام اندازه گیری ظرفیت، مطمئن شوید که مقداری برای آن خالی می گذارید.
با اندازهگیری لیوان خود از قبل، میتوانید نسبت قهوه به آب را درست زمانی که از خانه دور هستید و به فنجان یا ترازو دسترسی ندارید، بدست آورید. نزدیک به اندازه کافی نزدیک است، بنابراین در مورد دقیق کردن نسبت استرس نداشته باشید. چند گرم یا میلی لیتر در اینجا یا آنجا چیزها را به شدت تغییر نمی دهد.
وقتی آب به جوش آمد، لیوان خود را پر کنید تا قبل از افزودن قهوه خوب و برشته شود. یک لیوان از قبل گرم شده قهوه شما را خیلی بیشتر از یک لیوان دمای اتاق گرم نگه می دارد.
3. قهوه فوری را اضافه کنید
آب را بیرون بریزید و قهوه فوری را به لیوان خود اضافه کنید.
4-آب را اضافه کنید و هم بزنید
آب را اضافه کنید و هم بزنید. اگر قهوه را متناسب با لیوان خود اندازه گیری کرده اید، این مرحله به سادگی پر کردن لیوان است. آنقدر هم بزنید که نتوانید دانه های انفرادی را ببینید. شن و ماسه بودن نشانه خوبی است که شما بیش از حد قهوه استفاده کرده اید. ممکن است چند تلاش لازم باشد تا نسبت به سلیقه شما مناسب باشد.
اگر قهوه خود را با شیر و شکر ترجیح می دهید، در انتها آن ها را اضافه کنید. وقتی آب را اضافه می کنید، مطمئن شوید که لیوان شما فضای کافی برای شیر داشته باشد.
پاسخ ها