نوشیدن قهوه حسی لذت بخش را منتقل می کند. انواع روش های سر قهوه خود جذابیت های فراوانی دارد . قهوه های فرانسه، اسپرسو، نسپرسو، ترک و … بسته به ذائقه های متفاوت هواداران متنوعی دارد. اما روش های دم کردن هر کدام از قهوه ها فوت و فن ها و ریزه کاری های خاصی دارد.
طرز تهیه قهوه ترک یکی از روش های سرو قهوه که می توان به سادگی آن را انجام داد و لذتی متفاوت را تجربه کرد. همراه ما باشید تا به سرزمینی متفاوت سفر کنیم .
قهوه ترک به انگلیسی Turkish coffee ، قهوه ای است که بسیار ریز آسیاب شده است . این قهوه با جوشاندن دم می شود. در تهیه این نوشیدنی می توان از هر دانه قهوه ای استفاده کرد .
اگر این سوال برای شما ایجاد شده است که بهترین گونه برای تهیه قهوه ترک چیست ، باید گفت که بسیاری گونه عربیکا را بهترین می دانند. البته ذائقه ها متفاوت است و برخی نیز ترکیب عربیکا و روبوستا را بهترین می دانند. در هنگام سرو قهوه ترک ، تفاله آن در قهوه باقی می ماند .
اگر در طول روز یک فنجان قهوه ترک استفاده کنید خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ را در شما تا میزان نزیک به 50 درصد کاهش می دهد. این قهوه در در مان افسردگی می تواند بسیار موثر و مفید باشد.
با مصرف قهوه ترک احتمال ایتلا به آسم را کاهش می دهد. از فشارخون بالا نیز جلوگیری می کند.
قهوه ترک چگونه درست کنیم؟ این سوال را بدون جواب رها نخواهیم کرد. به شما روشی ساده و جذاب در سرو و تهیه این نوشیدنی دلچسب آموزش خواهیم داد تا در منزل به سادگی هرچه تمام تر نوش جان کنید.
برای تهیه این نوع قهوه کاری ساده در پیش دارد. لازم به یاد آوری است که این روش از دم کردن قهوه ترک به طرز تهیه قهوه ترک با شیر جوش یا طرز تهیه قهوه ترک روی گاز نیز معروف است. با یک جستجوی ساده ی می توانید به انواع این روش ها دست پیدا کنید.
همانطور که گفته شد روش های دم کردن این نوشیدنی متفاوت است که تعدادی از آنها در زیر اشاره شده است.
طرز تهیه قهوه ترک بدون قهوه جوش
این روش را نمی توان از روش های استاندارد نامید. هر نوع قهوه دستگاه بخصوص خود را دارد و درصروتی که از استاندارد های نحوه فراوری آن فاصله بگیرید، قطعا کیفیتی پایین نصیب شما خواهد شد. جذوه بهترین کیفیت را به شما ارائه خواهد کرد.
آب : 2 فنجان
قهوه ترک : 4 قاشق چای خوری
شکر : 2 قاشق چای خوری
برای سرو این قهوه خوشمزه شما نیاز به یک قهوه جوش ترک دارید . ایبریک یا جذوه همان قهوه جوش ترک هستند که البته به جای آن می توانید از شیر جوش نیز استفاده کنید . برای شروع کار 2 فنجان آب را درون قهوه جوش بریزید . سپس قهوه را به آب اضافه کنید.
مقدار قهوه ای که می خواهید به آن اضافه کنید 4 قاشق چای خوری باشد. به این نکته توجه کنید که درجه آسیاب قهوه ترک و دیگر قهوه ها متفاوت است. قهوه ترک بسیار ریز آسیاب می شود. پس در انتخاب آن دقت فراوانی کنید. پس از اینکه قهوه را اضافه کردید، 2 قاشق چای خوری به ترکیب آب و قهوه بیفزایید و سپس با یک قاشق این ترکیب را هم بزنید. حال آن را روی اجاق گاز بگذارید تا با حرارت ملایم گرم شود . با گذشت زمان اندکی، به نقطه جوش میرسد ، مراقب باشد که از ظرف قهوه جوش بیرون نریزد.
حالا قهوه را درون فنجان بریزید. یک کاپ کیک یا دسری متفاوت می تواند لذت نوشیدن این قهوه را بیشتر کند. به همین سادگی و در زمانی کوتاه قهوه ترک شما آماده است.
گردآوری ، تهیه و تنظیم : کاری از تیم بلاگ فروشگاه اینترنتی من و بازار
پاسخ ها