اگر متوجه نشدهاید، سرخکن بدون روغن اساساً یک فر کانوکشن کوچک است سریع گرم میشود، غذا را به زیبایی ترد میکند و میتواند دستورهای غذایی شیرین و خوشطعم را به سرعت آماده کند... البته اگر از برخی اشتباهات رایج در سرخکن بدون روغن پرهیز کنید.
برای تکمیل تجهیزات آشپزخانه، معمولاً خرید لوازم خانگی همراه با بررسی گزینههای مختلف خرید هواپز انجام میشود.
باید اعتراف کرد که ما بلافاصله به ضرورت سرخکنهای بدون روغن قانع نشدیم . اما ما، و ظاهراً بخش قابل توجهی از آمریکاییها، اکنون به این ابزار رومیزی علاقهمند شدهایم. طبق برخی برآوردهای صنعتی ، بیش از ۳۶ درصد از خانوارهای آمریکایی سرخکن بدون روغن دارند. این نوآوریها چنان تأثیرگذار هستند که نحوه غذا خوردن، آشپزی و خوردن ما و آنچه را که در آشپزخانههایمان داریم، تغییر میدهند.
اشتباهات رایج در سرخکن بدون روغن
با مطالعه و دوری از این اشتباهات در سرخکنهای بدون روغن، دستگاه خود را در بهترین حالت نگه دارید و در ماجراجوییهای دستور پخت آینده خود با سرخکن بدون روغن، نتایج بهتری کسب کنید.

سرمایهگذاری روی اندازه و سبک نادرست
اگر در حال تحقیق در مورد یک سرخکن بدون روغن جدید هستید یا اولین سرخکن خود را میخرید، حتماً به این فکر کنید که چگونه میخواهید از سرخکن بدون روغن خود استفاده کنید، از جمله انواع دستور العملهای MVP و اندازه جمعیت خود. یک ابزار آشپزی جدید اگر نیازهای شما را برآورده نکند، به سرعت گرد و غبار میگیرد. اگر خانواده بزرگی دارید یا قصد دارید با سرخکن بدون روغن خود غذا آماده کنید ، یک مدل بزرگ یا خیلی بزرگ پیدا کنید تا مجبور نباشید چندین دسته غذا درست کنید. قبل از کلیک روی «سفارش» یا مراجعه به فروشگاه، حتماً به مدلی که با مدل شما مطابقت دارد نیز فکر کنید. یک سرخکن بدون روغن سبدی فضای کمتری اشغال میکند و سریعتر گرم میشود، در حالی که یک سرخکن بدون روغن به سبک فر بزرگتر است، امکان مشاهده آسان پیشرفت دستور غذا را فراهم میکند و اغلب دارای عملکردهای بیشتری مانند جوجهگردان، کباب کردن و برشته کردن است.
نادیده گرفتن پیشگرمایش
مشابه زمانی که از فر خود استفاده میکنید (خب، خب، به جز تعداد انگشتشماری از دستورهای خاص مانند مرغ در فر سرد )، باید در طول فرآیند آمادهسازی، زمانی را در نظر بگیرید تا دستگاه قبل از اضافه کردن غذا گرم شود. به این ترتیب، مواد میتوانند بلافاصله پس از بستن درب، شروع به پخت کنند. پیشگرم کردن به جلوگیری از خیس شدن غذا کمک میکند، که اگر غذا با افزایش دما در رطوبت خود باقی بماند، به راحتی میتواند رخ دهد.
بیشتر بخوانید :فر هواپز در مقابل سرخ کن هواپز: یک راهنمای کامل
تلاش برای پختن غذایی که خیلی سبک یا خیلی کوچک است
قدرت فن سرخکن هوا میتواند باعث شود غذاهای سبک مانند چیپس کلم پیچ یا باز شدن یک کسادیلا، ساندویچ یا نان رول شده از هم جدا شوند. به طور مشابه، موادی که خیلی کوچک هستند میتوانند از شکافها یا سوراخها عبور کرده و روی کف دستگاه یا بدتر از آن، روی المنت گرمکننده قرار گیرند. (مورد دوم میتواند منجر به دود کردن و بخار کردن شود.) برای جلوگیری از همه این مشکلات، مواد سبک را زیر لوازم جانبی سرخکن هوا مانند یک قفسه فلزی مقاوم در برابر حرارت قرار دهید، از خلال دندان برای محکم کردن قسمتهایی که ممکن است باز شوند استفاده کنید و از یک کاغذ روغنی برای محکم کردن هرگونه لقمه کوچک استفاده کنید - و تمیز کردن را آسانتر کنید.
مرتبط: نحوه استفاده از سرخ کن بدون روغن برای غذاهای خوشمزه، ترد (و سالم!)
پر کردن بیش از حد سبد یا سینی
همانطور که پر کردن یک سینی فر با سبزیجات باعث بخارپز شدن به جای کباب شدن میشود ، پر کردن بیش از حد سبد یا سینی سرخکن بدون روغن نیز منجر به نتایج نامطلوب میشود. پر کردن بیش از حد میتواند باعث خیس شدن، پخت ناهموار یا زمان پخت بسیار طولانیتر شود. برای جلوگیری از این اشتباه در سرخکن بدون روغن، در صورت نیاز دستور پخت خود را در دو یا چند مرحله بپزید تا فضای کافی بین قطعات وجود داشته باشد.
تنظیم و فراموشی
ممکن است آرامپز و سرخکن بدون روغن شما کنار هم روی پیشخوان قرار بگیرند، اما نمیتوانید با آنها به یک شکل و بدون دخالت دست آشپزی کنید. یکی از رایجترین اشتباهات سرخکن بدون روغن که از خوانندگان میشنویم این است که آنها درب را میبندند و غذا را تا زمان پخت کامل رها میکنند. تقریباً همه دستور العملهای سرخکن بدون روغن از زیر و رو کردن یا تکان دادن غذا در اواسط زمان پخت سود میبرند. حتماً دستورالعملهای دستور پخت سرخکن بدون روغن خود را با دقت بخوانید تا بهترین نقطه (نقاط) زمان پخت را برای چرخاندن مواد خود تعیین کنید.
اجازه ندهید غذاهای مرطوب یا چرب روی فلز بریزند
رطوبت اضافی (مثلاً از یک سس مخصوص مرینیت) و چربی (مانند آنچه ممکن است از بیکن چکه کند) میتواند باعث پاشیدن، دود کردن و احتمالاً بوهای تند شود. از پختن غذاهایی با چربی زیاد، مانند سوسیس، بیکن و برگرهای گوشت مرمری در سرخکن بدون روغن خودداری کنید و غذاهای آبکی، مانند گوشتهای مرینیت شده مرطوب، را قبل از قرار دادن روی سینی یا سبد، با حولههای کاغذی خشک کنید. هر چه غذا هنگام شروع سرخ کردن خشکتر باشد، تردتر خواهد شد.
عجله در تمیز کردن
تمیز کردن کامل سرخکن بدون روغن به دوام بیشتر، عملکرد بهتر و پخت ایمنتر آن کمک میکند. تجمع بیش از حد دوده، شن یا بقایای غذا میتواند خطر آتشسوزی در آشپزخانه را ایجاد کند . برای تمیز کردن سرخکن بدون روغن :
- دستگاه را از برق بکشید و اجازه دهید خنک شود.
- سبد، سینی و/یا ماهیتابه را بیرون بیاورید.
- قطعات را با دست در آب گرم و صابون بشویید (یا اگر دفترچه راهنما میگوید قطعات را میتوان در ماشین ظرفشویی قرار داد، آنها را در ماشین ظرفشویی قرار دهید).
- برای پاک کردن قسمتهای داخلی و خارجی از یک پارچه یا اسفنج مرطوب استفاده کنید.
- المنت گرمایشی را از نظر هرگونه باقیمانده بررسی کنید و در صورت لزوم آن را پاک کنید.
- هر قطعه را خشک کنید و سرخ کن بدون روغن را دوباره مونتاژ کنید.
گزینههای فکری به غذاهای میان وعده ختم میشوند
سیبزمینی سرخکرده و بال مرغ فقط شروع ماجرا هستند. یکی از بزرگترین اشتباهات سرخکن بدون روغن، استفاده نکردن کافی از آن است! این ابزار چندکاره را برای غذاهای دریایی سرخکن بدون روغن مانند گوشماهی سرخشده و برگرهای ماهی سالمون و دسرهای سرخکن بدون روغن از جمله کوکیها و پایهای دستی، دم دست نگه دارید. سپس در تعطیلات، فضای فر را آزاد کنید و منوی خود را با دستور العملهای شکرگزاری سرخکن بدون روغن برای تمام غذاهای کلاسیک منو (حتی سس/مواد داخل غذا !) کامل کنید.
پاسخ ها