فندق یک آجیل درختی بومی نیمه شرقی آمریکای شمالی است و خرید مغز فندق به دلیل ارزش غذایی بالا و طعم دلپذیر آن، همواره مورد توجه مصرفکنندگان قرار دارد. درختان فندق نسبتاً آسان رشد میکنند و ظرف ۴ تا ۶ سال پس از کاشت شروع به تولید آجیل میکنند. اگر به دنبال تهیه فندق تازه و باکیفیت هستید، سایت خرید آجیل و خشکبار گلچین یکی از گزینههای مناسب برای انتخاب و سفارش این محصول است.
فندقهای تازه ترد هستند، اما میتوانند به صورت خمیر خامهای آسیاب شوند. آنها طعم غنی دارند که هنوز هم در دستور العملهایی با طعمهای جسورانه دیگر، از جمله شکلات، قابل توجه است.
بیشتر بدانید: راز جوانی با آجیل
فندق علاوه بر تأمین منبع سریع انرژی و منبع آسان پروتئین گیاهی، فواید سلامتی متنوع دیگری نیز ارائه میدهد.
در اینجا برخی از مزایای افزودن فندق به یک رژیم غذایی سالم آورده شده است:
فندق منبع اسیدهای چرب امگا ۳ است. امگا ۳ فواید زیادی برای سلامت قلب دارد و نشان داده شده است که خطر ابتلا به بیماریهای قلبی عروقی را کاهش میدهد.
فندق علاوه بر محتوای امگا ۳، سرشار از آنتیاکسیدانهایی است که بدن را از استرس اکسیداتیو که میتواند در فشار خون بالا نقش داشته باشد، محافظت میکند. آنها حاوی مقادیر زیادی ترکیبات فنلی هستند که با کاهش کلسترول و التهاب به سلامت قلب شما کمک میکنند.
استرس اکسیداتیو ممکن است خطر ابتلا به انواع خاصی از سرطان را افزایش دهد. سوپراکسید دیسموتاز منگنز - یکی از آنزیمهای آنتیاکسیدانی موجود در فندق - به کاهش استرس اکسیداتیو کمک میکند و ممکن است به کاهش خطر ابتلا به سرطان کمک کند.
فندق همچنین حاوی ویتامین E است که به محافظت از سلولها در برابر انواع آسیبهای سلولی که میتوانند منجر به سرطان شوند، کمک میکند.
در نهایت، فندق منبع اصلی پروآنتوسیانیدینها است. پروآنتوسیانیدینها ترکیبات شیمیایی هستند که تصور میشود به کاهش خطر ابتلا به سرطان کمک میکنند. در مطالعات آزمایشگاهی و حیوانی، این ترکیبات از انواع خاصی از سرطان پیشگیری و آنها را درمان کردهاند. برای بررسی صحت نتایج مشابه در مورد انسان، مطالعات بیشتری لازم است، اما یافتههای اولیه امیدوارکننده هستند.
فندق منبع انرژی بدون کلسترولی را فراهم میکند. آنها سرشار از چربیهای سالم، از جمله امگا ۳ هستند که میتوانند برای قلب شما مفید باشند.
فندق همچنین سرشار از مواد مغذی کلیدی زیر است:
ویتامین E
تیامین
منیزیم
مس
منگنز
ویتامین B6
فولات
فسفر
پتاسیم
روی
مرتبط:
ویدئو: چگونه فیبر را به وعدههای غذایی خود اضافه کنید
مواد مغذی در هر وعده
یک بسته (50 گرمی) فندق شامل موارد زیر است:
کالری: 314
چربی: 30.4 گرم
کلسترول: 0 میلیگرم
سدیم: 0 میلیگرم
کربوهیدرات: 8.35 گرم
فیبر: 4.85 گرم
قند: 2.17 گرم
پروتئین: 7.5 گرم
اندازه هر وعده
آجیلها تا 80٪ چربی دارند. در حالی که بیشتر چربیهای موجود در فندق چربیهای اشباع نشده هستند که میتوانند در حد اعتدال برای شما مفید باشند، چربیها تقریباً دو برابر کربوهیدرات یا پروتئین در هر گرم کالری دارند.
اگر به عنوان میان وعده تعداد انگشت شماری فندق بخورید، این کالریها میتوانند به سرعت افزایش یابند. به همین دلیل است که توجه به اندازه وعدهها مهم است. به جای اینکه یک کیسه کامل آجیل بردارید، فندقهای خود را به وعدههای کوچک تقسیم کنید. این کار به شما کمک میکند تا مطمئن شوید که فقط به اندازهای که قصد خوردن آن را دارید، میخورید.
همچنین مهم است که به خاطر داشته باشید که بسیاری از مزایای سالم خوردن فندق در صورت آغشته شدن به سسها و چاشنیهای ناسالم، میتوانند از بین بروند. اگر به دنبال خوردن فندق به خاطر فواید سلامتی آن هستید، از فندقهای پوشیده شده با شکلات یا نمک دوری کنید و آنها را تا حد امکان نزدیک به زمانی که از درخت بیرون آمدهاند، میل کنید.
بیشتر بدانید: نحوه تشخیص آجیل با کیفیت
فندقهای تازه را میتوان با یک فندقشکن باز کرد و دانه کوچک داخل آن را میتوان خام خورد. با این حال، برای بهرهمندی واقعی از افزودن فندق به رژیم غذایی خود، میتوانید آنها را در آشپزی و شیرینیپزی خود بگنجانید. طعم تند آنها هنوز هم وقتی با سایر غذاهای خوش طعم پخته میشوند، برجسته است و به خصوص با شکلات، انجیر، آلو، موز و کارامل به خوبی جفت میشوند.
برخی از غذاهای خوشمزهای که میتوانید با فندق درست کنید عبارتند از:
کوکیها
نانها
مافینها
کیک میوهای
براونیها
پاستاها
سالادها
سوپها
بیشتر بدانید: آجیل در بارداری
پاسخ ها