بسیاری از خانم ها برای زیباتر شدن دست ها و داشتن ناخن های زیبا از کاشت ناخن استفاده می کنند. کاشت ناخن علاوه بر زیبایی برای افرادی که ناخن هایشان تغییر شکل داده و یا عادت به جویدن دارند بسیار مناسب است. کاشت ناخن انواع مختلفی دارد، در این قسمت از نمناک می توانید با انواع کاشت ناخن، فواید و عوارض کاشت ناخن آشنا شوید.
انواع لاک ناخن
کاشت ناخن انواع مختلفی دارد که عبارتند از:
کاشت ناخن قالبی
در این نوع کاشت ناخن، مواد را داخل قالب ناخن مصنوعی می ریزند تا شکل ناخن را به خود بگیرد، سپس پس از استفاده از ماده ضد قارچ روی ناخن، قالب را با دقت روی پوسته ناخن قرار داده و پس از چند ثانیه، قالب را از مواد ناخن جدا کرده و ناخن را برش داده و برش می زنند و سپس شروع به طراحی می کنند.
معایب روش کاشت ناخن
این روش بستن ناخن ها دوام زیادی ندارد.
متأسفانه با این روش ناخن ها خیلی زود می شکنند و تهویه بسیار بالایی دارند.
این روش نیازی به فایل ندارد، بنابراین در زمان بسیار کوتاهی انجام می شود.
به دلیل ضخامت کاشت ناخن، کار طبیعی نیست.
در این روش نسبت به سایر روش های کاشت ناخن از مواد بیشتری استفاده می شود.
چه کسانی برای فرم دادن به ناخن مناسب نیستند؟
اتصال ناخن های شکل دار برای افرادی که ناخن هایشان به یک شکل پراکنده نیست مناسب نیست، زیرا در این نوع کاشت ناخن باید تمام ناخن های هر دو دست به یک شکل باشد.
یک مدل ناخن تعبیه شده
نحوه قرار دادن ناخن پودری
در این روش ناخن کار ابتدا ناخن و اطراف آن را با الکل ضد عفونی می کند و پس از انتخاب سایز مناسب، نوک ناخن را به مدت حدود 20 ثانیه در زاویه 45 درجه نگه داشته و سپس با سوهان برش می دهد.
سپس به آرامی و به صورت ضربه ای چسب را به ناخن می زنیم، سپس تمام سطح ناخن را لاستیک یا چسب می زنیم، ناخن را به پودر ناخن داخل محفظه فرو می کنیم و بعد از 5 ثانیه آن را خارج می کنند. و پس از خشک شدن، پودر اضافی را با برس جدا می کنند، سپس روی ناخن های خود می کشند و نوک آن را دوباره چسب می زنند.
برای داشتن ناخن های رنگی می توانید از پودر رنگی استفاده کنید سپس از چسب استفاده کرده و فعال کننده را مانند لاک بزنید. سپس قسمت های بلند را با یک فایل نرم صاف کنید. در نهایت بعد از زدن گیت بالا، روغن ناخن را روی لبه ناخن بمالید.
مزایای کاشت ناخن پودری
کاشت ناخن پودری رایج ترین و دائمی ترین نوع کاشت ناخن است.
در اثر ضربه استحکام بالایی از خود نشان می دهد.
صدف ها ناخن ها را بلند و زیبا می کنند.
کاشت ناخن پودری زمان بر است و هر بار حدود یک ساعت تا یک ساعت و نیم طول می کشد.
کاشت ناخن پودری برای چه کسانی توصیه می شود؟
کاشت ناخن پودری به دلیل زمان بر بودن برای افرادی که زمان کافی ندارند توصیه نمی شود.
تکنیک پیوند ناخن با ژل
در این روش از سه لایه ژل برای ایجاد یک لایه شیشه ای و محکم بر روی سطح ناخن با استفاده از ژل ساختمانی، ژل فینیشر و تاپ گلاس آن را گرفته و چسبندگی آن را با ابزار تمیز کننده از بین می برند.
مزایا و معایب کاشت ناخن با ژل
مدت زمان این نوع کاشت ناخن حدود دو هفته است.
انجام این کار در مناطق با رطوبت بالا توصیه نمی شود.
در طول کاشت هیچ آسیبی به ناخن وارد نمی شود زیرا ناخن سالم است و تا زمانی که ناخن رشد نکرده و نیاز به ترمیم داشته باشد رشد آن متوقف نشده است.
کاشت ناخن ژل برای چه کسانی مناسب است؟
این نوع کاشت برای افرادی که عادت به جویدن ناخن دارند مناسب است، زیرا این عادت به دلیل طعم نامطبوع مواد از بین رفته و قابل حذف نیست. افرادی که به ابزار ناخن حساسیت دارند و پوست اگزما دارند باید هر چه سریعتر کاشت ناخن را بردارند.
پاسخ ها