reza tc

reza tc

شیرینی سنتی رضا www.rezatc.ir
 ۲ نفر را دنبال می کند

طرز تهیه نان نازک پسته ای قزوین

مواد لازم برای خمیر نان نازک:

  1. آرد سفید قنادی: ۵۰۰ گرم
  2. نمک: یک پنجم قاشق چای خوری
  3. بیکینگ پودر: ۲ قاشق چای خوری سر پر
  4. کره یا مارگارین: ۲۵۰ گرم
  5. تخم مرغ کامل: ۲ عدد
  6. وانیل خالص: نوک قاشق چای خوری
  7. خامهٔ صبحانه: ۲ قاشق غذاخوری
  8. ماست (معمولی): ۱۵۰ گرم

مواد لازم برای مایهٔ درونی نازک:

  1. کره یا مارگارین: ۲۰۰ گرم
  2. شکر: دو و یک چارک پیمانه (۴۰۰ گرم)
  3. آرد: ۳ پیمانه (حدود ۴۰۰ گرم)
  4. هل سائیده شده: ۱ قاشق چای خوری
  5. جوز هندی رنده شده: یک عدد کوچک

    طرز تهیهٔ خمیر:

    آرد، نمک و بیکینگ پودر را ۳ بار با هم الک کنید. کره یا مارگارین ذوب شده در دمای آشپزخانه را با همزن بزنید تا کرم رنگ شود. ۳ قاشق غذاخوری از مخلوط آرد را روی کره یا مارگارین ریخته، هم بزنید. تخم مرغ‌ها را دانه‌دانه اضافه کرده هر بار مخلوط را هم بزنید، با اضافه کردن هر تخم مرغ ۳ قاشق غذاخوری آرد به مایه اضافه نمایید. با تخم مرغ دوم وانیل را هم اضافه نمایید (اضافه کردن آرد به صورت مرحله به مرحله برای سفت نگه داشتن خمیر است). خامه را اضافه نموده، هم بزنید و مجدداً کمی از مخلوط آرد را به کار ببرید. ماست را اضافه نموده، آن را به خورد خمیر بدهید. در این مرحله همزن را خاموش کرده، باقیماندهٔ مخلوط آرد با دست به خورد خمیر بدهید. در انتها خمیر به دست آمده خمیر نرم و لطیفی است که به دست تمیز نمی‌چسبد (منظور از دست تمیز دستی است که هنوز با خمیر تماس نداشته است). روی خمیر را بپوشانید تا مایه درونی را آماده سازید. (استفاده از هل و جوز هندی اجباری نبوده و سلیقه ایست ولی کاربرد آن‌ها توصیه می‌شود).

    طرز تهیهٔ مایه درونی:

    همهٔ مواد را داخل دستگاه غذاساز ریخته، مخلوط نمایید یا اینکه به کمک نوک انگشتان مالش دهید تا به صورت خرده نان درآید.

    طرز پیچیدن نازک: در ابتدا فر را روی حرارت ۱۸۰درجهٔ سانتی گراد روشن نمایید. یک عدد سینی فر را با کاغذ روغنی پوشانده، کاغذ را با روغن مایع چرب کنید. خمیر آماده شده را وزن کرده، آن را به دو قسمت مساوی تقسیم کنید. باقیمانده را مجدداً به دو قسمت مساوی تقسیم کنید (برای تهیهٔ دو رولت برای نازک). هر قسمت از خمیر را روی سطح کاری که آرد پاشی شده است به صورت چهارگوش به قطر ۲ میلی‌متر پهن کنید (آردهای اضافه را با قلم موی بزرگ بتکانید تا شیرینی بعد از پخت زیاد خشک نشود). با مایهٔ درونی روی خمیر را بپوشانید. با کف دست مواد را روی خمیر فشار دهید تا به آن بچسبد. از یک طرف خمیر را به صورت رولت بپیچانید. دو طرف رولت را ببندید و کمی آن را تخت کنید و با کشیدن رولت آن را نازک تر کرده به آن طول بدهید. رولت را با کارد دالبردار به صورت دلخواه برش دهید و برش‌ها را درون سینی فر با فاصله بچینید. کار را با قسمت دوم خمیر تکرار کنید.منبع: سایت قنادی رضا rezatc.ir

 

reza tc
reza tc شیرینی سنتی رضا www.rezatc.ir

شاید خوشتان بیاید

پاسخ ها

نظر خود را درباره این پست بنویسید
منتظر اولین کامنت هستیم!
آیدت: فروش فایل، مقاله نویسی در آیدت، فایل‌های خود را به فروش بگذارید و یا مقالات‌تان را منتشر کنید👋