ذائقه و سلیقه ی ما ایرانی ها بسیار نزدیک به ایتالیایی ها است. حتی جالبه که چهره ی ایتالیایی ها هم بسیار شبیه به ایرانی ها می باشد. در نتیجه خیلی عجیب نیست که همه ی ما بسیاری از غذاهای ایتالیایی رو دوست داریم. شما هر کجای دنیا که سفر می کنید با چالش ذائقه و طعم غذایی مواجه می شوید. اما در سفر به ایتالیا این دستان بسیار متفاوته. همه دوست دارند روزی به ایتالیا سفر کنند تا بهترین پیتزا، پاستا و غذاهای اصیل ایتالیایی رو امتحان کنند. حالا حتما لازم نیست که بریم ایتالیا تا غذاهای لذیذ ایتالیا رو بخوریم. به دلیل علایق شدید ایرانی ها به غذاهای ایتالیایی دست به افتتاح و بازگشایی بسیاری از رستوران ها زدند. بعد از این همه سال به تازگی یک رستوران ایتالیایی واقعی را در مهرشهر کرج به اسم رسپی پیدا کردم. بعضی اوقات که وسط هفته میشه و خودم و همسرم هوس غذای ایتالیایی می کنیم من سریعا دست به کار میشم. حالا قصد دارم روش تهیه سنتی ترین غذای ایتالیا که ماکارانی مخصوص هست رو به شما عزیزان آموزش دهم.
ماکارانی سنتی ایتالیایی
زمانی که صحبت از ماکارانی میشه بی تردید برید سراغ ایتالیا. ایتالیا به عنوان بزرگترین تولیدکنندگان و مصرف کنندگان جهان محسوب می شود که مصرف آنها در سال به 25 کیلو می رسد. ایتالیایی ها تنها افرادی هستند که روزانه بیش از یکبار ماکارانی می خورند. همیشه این کربوهیدرات اساسی را برای تکمیل شدن ارزش غذایی با گوشت و ماهی مخلوط می کنند. خیلی جالب هست که این غذای سنتی ایتالیا به 300 شکل مختلف پخت می شود. اما رایج ترین آن ها اسپاگتی و ریگاتونی می باشد. تفاوت طبخ این ماکارانی ها در سس مورد استفاده برای آن می باشد. برخی از سس ها بسیار ساده و تعداد دیگر کمی دستور پیچیده ای دارند. در این مطلب طرز تهیه بهترین و ساده ترین ماکارانی ایتالیایی را در اختیار شما عزیزان قرار می دهیم.
طرز تهیه چندین اسپاگتی معروف ایتالیایی
این دستورالعملی که قصد آموزش آن را برای شما عزیزان دارم کلاسیک و بدون خامه می باشد و تنها با استفاده از مقدار کمی روغن زیتون می توانید به یک نتیجه بسیار رضایت بخش برسید. یک اسپاگتی سنتی ایتالیایی سس بسیار ساده ای بدون هیچ مواد اضافه ای دارد.
اسپاگتی al pomodoro
اگر از یک سرآشپز ایتالیایی بپرسید که کدام دستورالعمل برای ارزیابی مهارت های یک سرآشپز بهترین است، آن ها اسپاگتی al pomodoro را معرفی می کنند. این اسپاگتی اصیل ترین غذای ایتالیایی می باشد. به اصطلاح ما این ماکارانی با گوجه فرنگی تازه و خوشرنگ، کمی سیر، برگ ریحان برای عطر و بو آمیخته می شود.
اسپاگتی سبز
آیا شما خوردن ماکارانی سبز را دوست دارید؟ نگران نباشید رنگ سبز ابن ماکارانی کاملا طبیعی است. دارای یک ترکیب خامه ای و سبز رنگ با برگ های ریحان می باشد. طرز تهیه این اسپاگتی به صورت زیر می باشد
اسپاگتی alla puttanesca
دستور این غذای ایتالیایی توسط نینا پارکر سرآشپز معروف ایتالیایی در نسخه ای برای علاقه مندان به چاپ رسیده. پارکر سس پوتانزا را با اسپاگتی طلایی سبوس دار برای پیچ و تاب هرچه بیشتر سرو می کند.
عناصر و مواد تشکیل دهنده این اسپاگتی:
10 ها دستور پخت دیگر برای تهیه یک اسپاگتی ایتالیایی موجود هست که همه ی این دستور تهیه ها در یک مطلب نمی گنجد. برای ادامه ی یادگیری مدل های زیادی از اسپاگتی مطالب ما را در ویرگول دنبال کنید.
پاسخ ها