reciperestaurantka

reciperestaurantka

توسط ۱ نفر دنبال می شود

ایتالیا پیتزا بخوریم یا همین جا یاد بگیریم بهترین پیتزای ایتالیایی را درست کنیم؟

امروز با توجه به اینکه در شرایط سخت بیماری کرونا هستیم و شرایط رفتن به رستوران و خوردن پیتزا نداریم تصمیم گرفتم طرز تهیه بهترین رستوران ایتالیایی رو به شما عزیزان آموزش بدهم. قطعا در این زمان طولانی قرنطینه چندین بار هوس پیتزا به خصوص طعم پنیر پیتزا. شاید خیلی از ما چندین موش کوچولوی پنیر پیتزا دوست داشته باشیم. پس بخاطر موش های خانگیمان هم شده یاد بگیریم یک پیتزای سالم ایتالیایی درست کنیم. خانمای کدبانو درست کردن یک غذای ایتالیایی برای شما که حتی تا به حال غذای ایرانی درست نکرده اید هم بسیار آسان است. در این مطلب قصد دارم خیلی ساده و گام به گام طرز تهیه بهترین پیتزای ایتالیایی همراه با خمیر به شما عزیزان آموزش دهم.

همیشه دوست داشتم طرز تهیه یک پیتزای واقعی ایتالیایی رو از یک سرآشپز حرفه ای در رم ایتالیا یاد بگیرم. اما اکان رفتن به رم را نداشتم و زمان سرآشپز شدنم یکی از غذاهایی که حرفه ای درست می کردم پیتزا ایتالیایی بود. قصد دارم طرز تهیه دقیق این پیتزا را در با تمام فوت و فن هاش در اختیار شما عزیزان قرار دهم. همیشه در آموزش ها توضیح دادم برای تهیه هر غذایی قبل از هر چیز کلی مطلب درباره ی غذای مورد نظر بخونید آن غذا 100 درصد عالی درمی آید. در نتیجه قبل از تهیه بریم سراغ اجداد پیتزا ایتالیایی.

بیوگرافی پیتزا ایتالیایی

جالبه بدونید که پیتزا این غذای معروف حتی تا قرن 19 هم کشف نشده بود. اما در حال حاضر به معروف ترین غذای ایتالیایی در خارج از کشور معروف شده است. تا به حال شده اسم ایتالیا بیاد و یاد پیتزای ایتالیایی نیفتید؟ پیتزا مترادف ایتالیا

شاید این تصور را تا به حال نداشته باشید اما بدانید که پیتزا در اوایل اکتشافش به این صورت نبود. تنها یک لایه خمیر نازک، مقداری رب گوجه فرنگی، سیر، پنیر ایتالیایی، ریحان بوده. ابداع پیتزا از خیابان های ناپل شروع شد و این پیتزایی که قصد آموزش آن را دارم شجرنامه ناپلی دارد. زمانی که ملکه مارگاریتا در سال 1889 به دیدار ناپل رفته بود یکی از پیتزا پزهای محلی به افتخار ایشان پیتزایی با رنگ پرچم ایتالیا که ترکیبی از گوجه فرنگی های قرمز، ریحان و پنیر سبز ایتالیایی، پنیر سفید تهیه کردند. در حال حاضر این پیتزا در رستوران های اصیل ایتالیایی پیتزا مارگاریتا در منو می باشد. پیتزا ی ایتالیایی که خیلی اصیل باشد در اجاق گاز چوبی پخته می شود.

بهترین پیتزای ایتالیایی چه ویژگی هایی دارد؟

  • پیتزای ایتالیایی که با مواد غذایی محلی
  • و مواد غذایی تازه
  • همراه با تنور
  • پنیر مخصوص
  • و با خمیر دست ساز تهیه شود بهترین و معتبرترین پیتزای ایتالیایی می باشد.

آنچه برای تهیه پیتزای ایتالیایی لازم دارید:

  • 600  میلی لیتر آب ولرم
  • 7 فنجان آرد
  • 3 قاشق غذا خوری مخمر
  • نصف فنجان روغن زیتون
  • 2 قاشق چایخوری نمک
  • 2 قاشق غذا خوری شکر
  • بیکن گوساله 1 بسته
  • گوجه فرنگی
  • سیر
  • فلفل
  • ریحان به میزان دلخواه
  • پنیر موزارلا 1 بسته

یک نکته ی مهم: پیشنهاد می شود برای تهیه خمیر خوب از آرد 00 استفاده کنید چرا که برای درست کردن خمیر بهتر است دانه ی های آرد بسیار ریز باشد تا بافت خمیر عالی شود. در صورت نبود آرد مناسب از الک برای یکدست کردن آرد استفاده کنید.

در ادامه مراحل زیر را گام به گام دنبال کنید:

  1. ابتدا مخمر را با آب ولرم درون یک کاسه متوسط مخلوط کنید تا 15 دقیق بماند تا مخمر عمل آید. در صورتی که از مخمرهای دانه ریز آماده استفاده می کنید نیازی به این کار نیست.
  2. تمامی آردها را مانند یک آتشفشان بر روی میز و یا کابینتی تمیز قرار دهید. چرا که پیتزا پادشاه شهر است.
  3. تمامثی مواد به خصوص مخمر آماده شده را در کنار دست خود قرار دهید و درون آردی که شبیه به آتش فشان است بریزید.
  4. برای 10 الی 15 دقیقه همه چیز را با یکدیگر مخلوط کنید تا بافتی یکدست از خمیر به دست آید.
  5. یک کاسه تمیز شیشه ای و یا فلزی را که روغن زیتون را درون آن ریخته آماده کنید و خمیر را با مقداری از آن روغن آغشته کنید و در ظرف قرار دهید.
  6. زمان به پوشاندن خمیر رسیده. اگر برای عمل آمدن خمیر عجله دارید ظرف را با یک سلفون پوشانده و یک پتو را دور آن بپیچید و در جایی گرم به مدت 1 ساعت قرار دهید. در غیر اینصورت همان با یک سلفون 4 تا 5 ساعت در دمای محیط قرار بدهید.
  7. ایتالیایی ها به رسم یک سنت مسیحی به عنوان برکت یک صلیبی را با چاقو روی خمیر ایجاد می کنند
  8. در این مرحله فر را روشن کنید و در دمای 200 درجه سانتی گراد قرار دهید
  9. بعد از گذشت زمان موراد نظر خمیر را از ظرف بیرون آورده و کمی آرد روی سطح آن بپاشید
  10. خمیر را به دو قسمت به وسیله کاردک تقسیم کرده و اجازه دهید خمیر کمی استعراحت کند
  11. خمیر را بستگی به قطر دلخواه برای پخت تقسیم کنید سپس خمیر را با دست روی سینی مورد نظر فر پهن کنید
  12. بعد از این مرحله سس گوجه ی دست ساز را روی خمیرها پخش کرده
  13. سپس سیر ریز شده را با فرچه روی سس ها بمالید
  14. بیکن ها را به مقداری کم روی خمیر قرار داده
  15. سپس ریحان ها را قرار دهید
  16. در نهایت هم پنیر ایتالیایی را
  17. به مدت 20 دقیقه در فر قرار بدهید

تمامی مراحا تهیه پیتزا ایتالیایی به همین سادگی بود. ایهن پیتزایی که تهیه کردید یک پیتزای اصیل ایتالیایی می باشد. نوش جان

reciperestaurantka
reciperestaurantka

شاید خوشتان بیاید

پاسخ ها

نظر خود را درباره این پست بنویسید
منتظر اولین کامنت هستیم!
آیدت: فروش فایل، مقاله نویسی در آیدت، فایل‌های خود را به فروش بگذارید و یا مقالات‌تان را منتشر کنید👋