پاستا یکی معروف ترین و خوشمزه ترین غذاهای ایتالیایی است. درسته که ما هم در ایران همه علاقه مند پاستا، پیتزا، ماکارانی و ... هستیم اما اگر همیشه دقت کنید از پاستاهای کارخانه ای و آماده برای تهیه چنین غذاهایی استفاده می کنیم. برعکس غذاهای ایتالیایی که بسیار پر طرفدار هستند اغلب خود مردمان ایتالیا حتی خمیر مورد نیاز رو خودشون تهیه می کنند. شاید به نظر شما خیلی سخت و زمان بر باشه اما امروز از زبان معروف ترین آشپز ایتالیایی به راحتی طرز تهیه یک پاستا اصیل ایتالیایی را یاد می گیرید. خداروشکر علم و تکنولوژی آنقدر پیشرفت کرده که لازم نیست برید ایتالیا و عتحت نظر یک آشپز ایتالیایی معروف غذاهای ایتالیایی را یاد بگیرید، همین جا منزل خودتان نشستید با مطالعه چنین مطلبی از زبان یک سرآشپز معروف ایتالیایی طرز تهیه پاستا خانگی را یاد می گیرید.
حالا چه اتفاقی افتاد که به شخصه خودم به فکر درست کردن پاستا خانگی افتادم. واقعیتش در شرایط حال حاضر با بیماری کرونا از ابتدا شروع کردم نان خانگی پختم و در ادامه با طولانی شدن زمان بیکاری تصمیم گرفتم بیشتر مواد اولیه برای تهیه غذا رو خودم درست کنم. این چالش خیلی برام جذاب بود که حتی رشته های پاستا رو خودم درست کنم. خب این کار بزرگی هست که شما یک سازنده ی ماکارانی ، اسپاگتی، پاستا و ... باشید.
به نظر می رسد، تهیه ماکارانی خانگی حتی از آنچه انتظار داشتم لذت بخش، آسان و خوشمزه و سرگرم کننده است. اگر تا به تجربه درست کردن هر نوع خمیری را داشته باشید مطمئن باشید طرز تهیه پاستا خانگی برای شما کاری ندارد و تنها در 10 دقیقه خمیری بسیار خوب بدست می آورید.
همیشه علاقه داشتم در روزهای تعطیل همراه با خانواده و یا دوستان به یک رستوران اصیل ایتالیایی برم و پاستایی رو بخورم که خمیرش کارخانه ای نباشد. اما متاسفانه بیشتر این رستوران ها این مزیت رو ندارند. اما من بعد از سال ها این رستوران و آن رستوران رفتن رستوران ایتالیایی اصیل که با محیط فرانسوی – ایتالیایی این غذاها رو سرو می کند را پیدا کردم. رستوران رسپی واقع در مهرشهر برای من الهام بخش یک رستوران اصیل فرانسوی- ایتالیایی هست.
دستور تهیه پاستای خانگی
برای تهیه تقریبا 500 گرم ماکارانی نیاز به مواد زیر با مقادیر مشخص داریم:
تجهیزات پاستا خانگی
تصور این را نداشته باشید که اگر تجهیزات مورد نیاز را در دسترس نداشته باشید نمی توانید پاستای خانگی درست کنید. تجهیزاتی در آشپزی صرفا برای سرعت بخشیدن به اشپزی می باشد وگرنه وسایل 100 درصد ضروری نیستند. اما قابل ذکر هست که برخی از تجهیزات آشپزی بر کیفیت آشپزی تاثیرات زیادی میگذارد. به طور مثال به جای دستگاه برش زدن پاستا می توانید ازچاقوی معمولی استفاده کنید. تجهیزاتی که در تهیه پاستا مورد استفاده قرار می گیرد شامل موارد زیر می باشد:
چگونه می توان پاستای خانگی را تهیه کرد؟
این یک روش ترجیحی برای سرآشپز معروف ایتالیایی هست به دلیل آنکه یکی از آسان ترین و سریع ترین روش تهیه پاستا خانگی می باشد.
چگونه پاستا را با دست تهیه کنیم؟
اگر تجهیزاتی مانند میکسر و سازنده پاستا ندارید باید یاد بگیرید پاستا را با دست و بدون تجهیزات تهیه بفرمایید. هر میزان آرد را روی یک سطح تخت به شکل یک کوه در بیاورید سپس یک حفره روی این آرد کوه شکل ایجاد کنید و تخم مرغ و دیگر مواد را داخل این حفره ریخته سپس شروع به مخلوط کردن مواد بکنید. البته برای شروع این کار را با چنگال شروع کنید. سپس به تدریج کمی از آردهای اطراف را درون تخم مرغ ها بیاورید تا مخلوطی غلیظ به دست بیاید. پس از غلیظ شدن می توانید برای ترکیب بیشتر از دستان خود استفاده کنید. به طور تقریبی خمیر را 10 دقیقه تا زمانی که خمیر صاف و یک دست شود ورز بدهید. یادتان باشد برای جلوگیری از چسبیده شدن خمیر به سطح از قبل مقداری آرد را روی سطح پخش کنید. بعد از همه ی این مراحل خمیر را به صورت توپی در آورده و درون یک سلفون پلاستیکی قرار دهید و بگذارید خمیر به مدت 1 ساعت استراحت کند. لازم به ذکر است می توانید خمیر را برای 1 روز در یخچال نگجهداری کرده و بعد مورد استفاده قرار دهید.
پاسخ ها