سوالات تستی آزمون برنامه ریز جشن ها و تشریفات .سوالات تستی برنامه ریز جشن ها و تشریفات . اصطلاح انگلیسی استاندارد : Fast And Banquet Planner 1 . در کدام روش میهمان می تواند خود نیز در سرو غذا نقش داشته باشد ؟ A ) Plate Service B ) French Service C ) Silver Service D ) Russian Service 2 . در کدام روش انتخاب مقدار غذا و سبزیجات به حد دل خواه در اختیار میهمان است ؟ A ) Plate Service B ) French Service C ) Silver Service D ) Russian Service 3 . کدام یک از روش های زیر در کتب آموزشی کلاسیک به روش انگلیسی نیز معروف است ؟ A ) Plate Service B ) French Service C ) Silver Service D ) Russian Service 4 . در کدام یک از روش های زیر میهمان فقط برای صرف شام و غذا به آن محل ( نیامده ) است ؟ A ) Plate Service B ) French Service C ) Silver Service D ) Russian Service 5 . در کدام روش زیر میزبان شخصا و با استفاده از بشقاب گرم عملیات سرو را انجام می دهد در حالی که مهمان ( نمی تواند ) سرو را خودش انجام دهد ؟ A ) Plate Service B ) French Service C ) Silver Service D ) Russian Service 6 . در کدام روش پذیرایی میزبان یک دستمال سفید و مرتب در روی ساق دست چپ قرار داده و ادای احترام و تعارف می کند ؟ A ) Plate Service B ) French Service C ) Silver Service D ) Russian Service 7 . کدام یک از روش های سرویس دهی گران تر از سایر روش ها است ؟ A ) Plate Service B ) French Service C ) Silver Service D ) Russian ServiceQuiztourisme.ir
پاسخ ها