پونه یاری

پونه یاری

اسیر فلسفه و تاریخ.. و متخصص در پیدا کردن جواب سوالات سخت
توسط ۲ نفر دنبال می شود

آقای خاص به تولد عزیزترین زن زندگیش نرفت!

سرمربی پرتغالی تیم بنفیکا، ژوزه مورینیو، به‌دلیل حضور در تمرینات تیمش نتوانست در جشن تولد ۲۹ سالگی دخترش شرکت کند و این مناسبت را از راه دور و از طریق تماس تصویری برگزار کرد.

ورزش سه: در حالی که تیم بنفیکا خود را برای دیدار حساس برابر بایر لورکوزن در روز چهارشنبه آماده می‌کند، ژوزه مورینیو روز گذشته مجبور شد جشن خانوادگی تولد دخترش ماتیلده را از محل تمرینات باشگاه در سیشال دنبال کند.

gonfwot35

مورینیو که به‌دلیل برنامه فشرده کاری نتوانست در کنار خانواده‌اش حضور یابد، با انتشار تصاویری در شبکه‌های اجتماعی از برگزاری این مراسم خانوادگی خبر داد. در یکی از این تصاویر، سرمربی بنفیکا در حال گفت‌وگوی تصویری با دخترش دیده می‌شود و در توضیح آن نوشته است: «تولدت مبارک، تیتا.»

در سایر تصاویر منتشرشده نیز اعضای خانواده مورینیو شامل همسرش، پسرش ژوزه ماریو، عروسش و داماد خانواده در کنار میز جشن دیده می‌شوند. فضای شاد جشن با بادکنک‌ها و کیک تولد تزئین شده بود و مورینیو با وجود فاصله فیزیکی، از راه دور در این لحظات همراه خانواده‌اش بود.

مورینیو همواره رابطه نزدیکی با اعضای خانواده‌اش داشته است. او در گذشته از فعالیت‌های تجاری دخترش در زمینه طراحی و فروش جواهرات حمایت کرده بود و در جریان سفر بنفیکا به لندن برای دیدار با چلسی در تاریخ ۳۰ سپتامبر، از فرصت استفاده کرده و با پسرش دیدار کرده بود.

پونه یاری
پونه یاری اسیر فلسفه و تاریخ.. و متخصص در پیدا کردن جواب سوالات سخت

شاید خوشتان بیاید

پاسخ ها

نظر خود را درباره این پست بنویسید
منتظر اولین کامنت هستیم!
آیدت: فروش فایل، مقاله نویسی در آیدت، فایل‌های خود را به فروش بگذارید و یا مقالات‌تان را منتشر کنید👋