پونه یاری

پونه یاری

اسیر فلسفه و تاریخ.. و متخصص در پیدا کردن جواب سوالات سخت
توسط ۲ نفر دنبال می شود

واکنش باشگاه استقلال به استعفای مدیرعامل

رسانه رسمی استقلال اعلام کرد که خود نظری جویباری برای کنار رفتن از سمت مدیرعاملی اصرار کرده است.

ورزش سه: باشگاه استقلال امروز در اطلاعیه‌ای رسمی اعلام کرد که علی نظری جویباری، مدیرعامل این باشگاه، شخصاً بر کناره‌گیری از سمت خود اصرار داشته و همین موضوع دلیل اصلی پذیرش استعفایش از سوی هیئت‌مدیره بوده است.

بر اساس گزارش رسانه رسمی باشگاه، در جلسه امروز هیئت‌مدیره، اعضا تلاش کردند جویباری را برای ادامه فعالیت در این سمت متقاعد کنند، اما او بر تصمیم خود پافشاری کرد و خواهان پذیرش استعفا شد. این تصمیم پس از شکست استقلال مقابل تراکتور در سوپرجام و حاشیه‌های ایجاد شده پیرامون تیم، جدی‌تر شده بود.

واکنش باشگاه استقلال به استعفای مدیرعامل

در نهایت و پس از نزدیک به سه ساعت بحث و گفت‌وگو، هیئت‌مدیره استقلال با استعفای نظری جویباری موافقت کرد. این در حالی است که جویباری چند هفته پیش نیز نامه استعفای خود را به ریاست هلدینگ خلیج فارس ارائه کرده بود که در آن مقطع با مخالفت مواجه شد، اما این بار اصرار شخصی او باعث شد تغییر در رأس مدیریت باشگاه قطعی شود.

جویباری همچنان به عنوان یکی از اعضای هیئت‌مدیره در باشگاه باقی خواهد ماند و فعالیت‌های او صرفاً در بخش مدیرعاملی به پایان رسیده است.

طبق اعلام رسمی باشگاه، به دلیل لزوم انجام تشریفات قانونی و رعایت مقررات حاکمیت شرکتی برای انتخاب مدیرعامل جدید، با پیشنهاد خود جویباری و موافقت اعضای هیئت‌مدیره، علی تاجرنیا رئیس هیئت‌مدیره به عنوان سرپرست موقت مدیرعاملی استقلال منصوب شد.

با این تصمیم، روند انتخاب مدیرعامل جدید آغاز شده و انتظار می‌رود طی روزهای آینده هلدینگ خلیج فارس و هیئت‌مدیره آبی‌ها فردی را برای این سمت معرفی کنند؛ فردی که گفته می‌شود تاکنون سابقه مدیریت در استقلال را نداشته است.

پونه یاری
پونه یاری اسیر فلسفه و تاریخ.. و متخصص در پیدا کردن جواب سوالات سخت

شاید خوشتان بیاید

پاسخ ها

نظر خود را درباره این پست بنویسید
منتظر اولین کامنت هستیم!
آیدت: فروش فایل، مقاله نویسی در آیدت، فایل‌های خود را به فروش بگذارید و یا مقالات‌تان را منتشر کنید👋