پونه یاری

پونه یاری

اسیر فلسفه و تاریخ.. و متخصص در پیدا کردن جواب سوالات سخت
توسط ۲ نفر دنبال می شود

دیکشنری مترجم بپرس

حسام الدین آشنا در واکنش به اظهارات اخیر رئیس‌جمهور درباره مسائل مختلف، با انتقاد از بدیهه‌سرایی‌های وی نوشت: «دست از خوشمزگی و بدیهه‌سرایی بردارید. پراکنده‌گویی نکنید و حداقل پراکنده‌گویی را منتشر نکنید.»

برترین‌ها: حسام الدین آشنا در واکنش به اظهارات اخیر رئیس‌جمهور درباره مسائل مختلف، با انتقاد از بدیهه‌سرایی‌های وی نوشت: «دست از خوشمزگی و بدیهه‌سرایی بردارید. پراکنده‌گویی نکنید و حداقل پراکنده‌گویی را منتشر نکنید.»

مشاور سابق حسن روحانی در ادامه تأکید کرد که رئیس‌جمهور به عنوان دومین شخصیت رسمی کشور، باید سخنان خود را با دقت و به‌صورت رسمی بیان کند و از انتشار سخنان غیررسمی یا بداهه خودداری شود.

او خطاب به پزشکیان افزود: «به رهبری نگاه کنید، هیچ‌گاه بدون یادداشت سخن نمی‌گوید؛ حال آنکه ایشان نخستین خطیب کشور هستند.»

photo_2025-08-11_15-27-20

پونه یاری
پونه یاری اسیر فلسفه و تاریخ.. و متخصص در پیدا کردن جواب سوالات سخت

شاید خوشتان بیاید

پاسخ ها

نظر خود را درباره این پست بنویسید
منتظر اولین کامنت هستیم!
آیدت: فروش فایل، مقاله نویسی در آیدت، فایل‌های خود را به فروش بگذارید و یا مقالات‌تان را منتشر کنید👋