پونه یاری

پونه یاری

اسیر فلسفه و تاریخ.. و متخصص در پیدا کردن جواب سوالات سخت
توسط ۲ نفر دنبال می شود

توهین نماینده تندارو به کسانی که می خواهند مذاکره کنند!

نماینده تندرو مجلس در توئیتی خطاب به حسام الدین اشنا نوشت: کسانی که از مذاکره با آمریکا، دم می زنند نادان و بیگانه با شرافت هستند.

خبرآنلاین: نماینده تندرو مجلس در توئیتی خطاب به حسام الدین اشنا نوشت: کسانی که از مذاکره با آمریکا، دم می زنند نادان و بیگانه با شرافت هستند.

6082249

حسام الدین آشنا مشاور رئیس جمهور در دولت روحانی، در تحلیلی از سخنان رهبر انقلاب، در شبکه اجتماعی ایکس نوشته بود: «خوانش دوم: مذاکره با آمریکا (باید)هوشمندانه، عاقلانه و شرافتمندانه (باشد) و  تأثیری در رفع مشکلات کشور ( داشته‌باشد)؛ دلیل؟ تجربه!»

امیرحسین ثابتی نماینده تهران در مجلس و چهره نزدیک به سعید جلیلی نیز در واکنش به وی در توئیتی نوشت: خوانش سوم: کسانی که از مذاکره با آمریکا دم میزنند نادان، سفیه و بیگانه با شرافت هستند چون مذاکره تاثیری در رفع مشکلات ندارد. دلیل؟ تجربه برجام که دلار ۳ هزار تومانی را ده برابر کرد.

پونه یاری
پونه یاری اسیر فلسفه و تاریخ.. و متخصص در پیدا کردن جواب سوالات سخت

شاید خوشتان بیاید

پاسخ ها

نظر خود را درباره این پست بنویسید
منتظر اولین کامنت هستیم!
آیدت: فروش فایل، مقاله نویسی در آیدت، فایل‌های خود را به فروش بگذارید و یا مقالات‌تان را منتشر کنید👋