پونه یاری

پونه یاری

اسیر فلسفه و تاریخ.. و متخصص در پیدا کردن جواب سوالات سخت
توسط ۲ نفر دنبال می شود

طرز تهیه لواش گوجه سبز در منزل

لواشک گوجه سبز، یکی از خوشمزه هایی است که با رسیدن فصل این میوه ترش، در اکثر خانه ها تهیه می شود.

تابناک: لواشک گوجه سبز، یکی از خوشمزه هایی است که با رسیدن فصل این میوه ترش، در اکثر خانه ها تهیه می شود.

مواد لازم لواشک گوجه سبز

مواد لازم  میزان لازم
گوجه سبز کال و رسیده 3 کیلو
زرشک یک پیمانه
آب یک لیوان
نمک یک قاشق چایخوری پر

طرز تهیه لواشک گوجه سبز به روش خانگی

طرز تهیه لواشک گوجه سبز

پس از شستشو و تمیزکردن گوجه‌سبزها، آن‌ها را داخل یک قابلمه مناسب بریزید و روی حرارت متوسط رو به بالا قرار دهید. سپس یک لیوان آب را به همراه زرشک به گوجه‌سبزها اضافه کنید و در قابلمه را بگذارید تا گوجه‌سبزها به جوش بیایند.

بعد از جوشیدن گوجه سبزها، حرارت را کاهش داده و با قاشق آن‌ها را هم بزنید تا ته نگیرند. سپس در قابلمه را بردارید و به آرامی بگذارید تا گوجه سبزها بپزند و له شوند.

پس از کامل له شدن گوجه‌سبزها، قابلمه را از روی حرارت بردارید و آن‌ها را در دمای اتاق قرار دهید تا خنک شوند.

بعد از خنک شدن گوجه سبزها، آنها را از صافی رد کرده و با دست خوب فشار دهید تا عصاره آن گرفته شود.

در این مرحله به گوجه سبزهای صاف شده نمک اضافه کنید و هم بزنید.

سینی مورد نظر را با پلاستیک بپوشانید و مواد آماده شده لواشک گوجه‌سبز را به صورت یکدست با قطر 5 سانتی‌متر روی آن پهن کنید. سپس آن را در محلی قرار دهید که در معرض نور آفتاب و هوا قرار داشته باشد و اجازه دهید تا کاملاً خشک شوند. پس از آن، لواشک را به اندازه‌های دلخواه برش بزنید.

پونه یاری
پونه یاری اسیر فلسفه و تاریخ.. و متخصص در پیدا کردن جواب سوالات سخت

شاید خوشتان بیاید

پاسخ ها

نظر خود را درباره این پست بنویسید
منتظر اولین کامنت هستیم!
آیدت: فروش فایل، مقاله نویسی در آیدت، فایل‌های خود را به فروش بگذارید و یا مقالات‌تان را منتشر کنید👋