طرز تهیه مربا سه توت
در این مقاله از ، با طرز تهیه مربا مخلوط سه توت آشنا می شوید. مربا سه توت یکی از مرباهای خوشمزه و مقوی است که از ترکیب توت فرنگی، توت سفید و شاه توت تهیه می شود. این مربا با رنگ زیبا و عطر دلپذیر خود، گزینه ای عالی برای صبحانه یا میان وعده به شمار می آید.
مربای مخلوط توت، یکی از مرباهای خوشمزه است. این مربا را می توانید در منزل تهیه کنید و خوشمزگی آن لذت ببرید.
زغال اخته تازه یا منجمد | 4 فنجان |
تمشک قرمز تازه یا منجمد | 2-1/2 فنجان |
توت فرنگی تازه یا یخ زده | 2-1/2 فنجان |
آب لیمو | 1/4 فنجان |
پودر پکتین میوه | 2 بسته (هر کدام 1-3/4 اونس) |
شکر | 11 پیمانه |
توت ها و آب لیمو را در یک قابلمه ترکیب کنید. در ضورت تمایل می توانید میوه ها را کمی له کنید. پکتین را هم بزنید. شکر را اضافه کنید، در صورت تمایل می توانید اجازه بدهید چند ساعت به همین صورت باقی بمانند. پس از گذشت زمان آن ها را روی حرارت زیاد به جوش بیاورید و مدام هم بزنید.
مراحل درست کردن مربا سه توت
کف روی آن ها را بگیرید. زمانی که به غلظت مورد نظر رسید، زیر شعله را خاموش کنید.
روش درست کردن مربا سه توت
اجازه بدهید مرباها سرد شوند و بعد داخل شیشه های تمیز و استریل شده بریزید و درب آن ها را محکم ببندید و در مکانی خنک نگهداری کنید.
طرز درست کردن مربا سه توت
• برای تهیه مربا سه توت می توانید اجازه ندهید توت ها له شوند. این به سلیقه ی شما بستگی دارد.
• اجازه ندهید مربا خیلی سفت شود. زیرا بعد از خنک شدن سفت تر می شوند.
• میزان شکر را با توجه به ترش بودن و شیرین بودن توت ها و سلیقه ی خود تنظیم کنید.
نکاتی برای تهیه مربا سه توت
در نهایت، تهیه مربا سه توت و یا مربا مخلوط توت ها نه تنها روشی برای بهره برداری از خواص بی نظیر این میوه هاست، بلکه فرصتی برای خلق طعمی منحصر به فرد و دلنشین در آشپزخانه شماست. با رعایت نکات گفته شده، می توانید مربایی با کیفیت و ماندگاری بالا تهیه کرده و لحظات خوشمزه ای را در کنار خانواده تجربه کنید.
گردآوری: بخش آشپزی
پاسخ ها