طرز تهیه سالاد توفو کنجد
در این مقاله از ، با طرز تهیه سالاد توفو کنجدی آشنا می شوید. سالاد توفو کنجدی، یک انتخاب عالی برای افرادی است که به دنبال یک وعده غذایی گیاهی، سالم و پر از پروتئین هستند. ترکیب توفو نرم و لطیف با طعم قوی کنجد، یک کنتراست دلپذیر ایجاد میکند که هر ذائقهای را به خود جذب میکند.
طرز پخت توفو کنجد
این دستور پخت آسان توفو ترد، خوشمزه است و با سس کنجد خوش طعم پوشیده شده است. این مکمل عالی برای هر سالاد یا کاسه ای است.
توفو سفت مکعبی خرد شده | 400 گرم |
نشاسته ذرت | 2 قاشق غذاخوری |
روغن زیتون | 1 قاشق غذاخوری |
سس سویا با سدیم کم | ¼ فنجان |
آب | ¼ فنجان |
نشاسته ذرت | 2 قاشق غذاخوری |
روغن کنجد | 2 قاشق غذاخوری |
شهد آگاو | 2 قاشق غذاخوری |
سیر متوسط | 2 حبه |
آبلیمو | 1 قاشق غذاخوری |
زنجبیل تازه رنده شده | 1 قاشق غذاخوری |
سرکه برنج | 1 قاشق چایخوری |
توفو را آبکش کرده و بشویید، در یک حوله ظرف تمیز بپیچید و 20 تا 30 دقیقه فشار دهید تا رطوبت اضافی گرفته شود.
توفو را به قطعات کوچک برش دهید و با نشاسته ذرت و هر چاشنی دلخواه بپوشانید (می توانید از نمک، پودر سیر، پودر فلفل قرمز خرد شده و غیره استفاده کنید).
روغن زیتون را در یک تابه نچسب بزرگ روی حرارت متوسط رو به بالا گرم کنید و توفو را با احتیاط اضافه کنید. توفو را از هر طرف به مدت 2-3 دقیقه بپزید تا خوب و ترد شود.
همه مواد سس را با هم مخلوط کرده و در تابه بریزید. حدود یک دقیقه حرارت دهید تا سس غلیظ شود، سپس توفو را در سس بپوشانید.
قبل از میل کردن از روی حرارت بردارید و بگذارید کمی خنک شود!
مواد لازم برای تهیه توفو کنجد
• شما می توانید از هر روش ترجیحی برای پختن توفو خود استفاده کنید، این دستور یک گزینه اولیه اجاق گاز را ارائه می دهد.
• اگر می خواهید توفوی کنجد خود را تند کنید، 1 قاشق چایخوری سریراچا و یا ½ قاشق چایخوری فلفل قرمز خرد شده را به سس اضافه کنید.
طرز درست کردن سالاد توفو کنجد
این یکی از بهترین سالادهای گیاهی است که تا به حال درست کرده ام! این دستور غذای ساده وگان با غذاهای کامل و خوشمزه پر شده است که باعث می شود احساس شادی و سیری داشته باشید.
سبزی سالاد | 4 فنجان |
توفوی بسیار سفت | 400 گرم |
هویج رنده شده | ½ فنجان |
کلم قرمز خرد شده | ½ فنجان |
خیار ورقه شده | ½ فنجان |
نخود فرنگی | ½ فنجان |
ادامام پوست گرفته شده | ¼ فنجان |
بادام خرد شده | ¼ فنجان |
پیاز سبز نازک خرد شده | ¼ فنجان |
روغن زیتون | 2 قاشق غذاخوری |
آب | 2 قاشق غذاخوری |
آبلیمو | 1 قاشق غذاخوری |
سس سویا | 1 قاشق غذاخوری |
زنجبیل تازه رنده شده | 1 قاشق غذاخوری |
کره بادام زمینی | ½ قاشق غذاخوری |
شهد آگاو | ½ قاشق غذاخوری |
روغن کنجد | ½ قاشق چایخوری |
ابتدا توفو را آماده کنید. برای دستورالعمل کامل لطفا به دستور پخت توفوی کنجدی من مراجعه کنید.
تمام مواد سالاد را طبق بخش مواد اولیه بشویید و آماده کنید. آن ها را در یک کاسه بزرگ برای سرو بچینید.
تمام مواد سس سالاد را با هم مخلوط کنید.
توفو و مقداری سس سالاد را به سالاد اضافه کنید. سالاد را مخلوط کنید، به دلخواه تزئین کنید و لذت ببرید!
مواد لازم برای تهیه سالاد توفو کنجدی
• لطفا برای دستورالعمل کامل توفو به دستور پخت توفوی کنجدی من مراجعه کنید. اگر توفو دوست ندارید، میتوانید آن را حذف کنید یا با تمپه جایگزین کنید.
• برای سبزیجات سالاد می توانید از هر نوع سبزی دلخواه خود استفاده کنید. به عنوان مثال کاهو و ... .
• میتوانید هر یک از سبزیجاتی که دوست ندارید یا در دسترس ندارید را حذف کنید. فقط مراقب باشید که خیلی از آنها را حذف نکنید، زیرا سالاد جذابیت زیادی از دست میدهد.
• بهعنوان تزئین میتوانید از پیازچه خرد شده، بادام ورقهای، کنجد یا گشنیز استفاده کنید.
گردآوری: بخش آشپزی
پاسخ ها