رفع شیرینی زیاد غذا با فوت و فن آشپزی
گاهی هنگام پخت غذا پیش می آید که غذا بیش از آنچه می خواهید شیرین می شود. برای رفع شیرینی زیاد غذا میتوانید از روشهای زیر استفاده کنید. همراه باشید.
برای رفع شیرینی زیاد غذا، میتوانید چند قطره عصاره لیمو به آن اضافه کنید. عصاره لیمو حاوی اسید سیتریک است که میتواند شیرینی را کاهش دهد و به جای آن یک طعم ترش و ملس ایجاد کند.
رفع شیرینی زیاد غذا
میتوانید به جای عصاره لیمو، اسید سیتریک خشک را به غذا اضافه کنید. برای هر قاشق غذاخوری شیرینی، یک قاشق چایخوری از اسید سیتریک استفاده کنید.
شیرینی زیاد غذا
اضافه کردن کمی نمک به غذا، میتواند شیرینی آن را کاهش دهد.
اضافه کردن ادویههایی مانند فلفل سیاه، فلفل قرمز و ریحان به غذا، میتواند شیرینی آن را کاهش دهد و به جای آن یک طعم تند و ترش ایجاد کند.
شیرینی زیاد غذا را با این ترفند کم کنید
اضافه کردن آب لیمو به غذا میتواند شیرینی آن را کاهش دهد و به جای آن یک طعم ترش و ملس ایجاد کند.
نکته
توصیه میشود که قبل از اضافه کردن هر یک از این مواد به غذا، یک قاشق کوچک از غذا را به عنوان نمونه تست کنید تا ببینید طعم آن به کار شما میخورد یا خیر.
گردآوری: بخش خانه داری
پاسخ ها