میلاد وزیری با بیان اینکه نداشتن تجهیزات به روز یکی از دلالیش برای درخواست کمک مالی از فدراسیون جهانی بود، گفت: برای المپیک تمرین میکنم، آنهم با کمانی که قرضی و برای ۱۰ سال پیش است.
میلاد وزیری که برای المپیک توکیو و در بخش ریکرو انفرادی صاحب سهمیه شده است، با اشاره به اعلام آمادگی فدراسیون جهانی برای کمک به ورزشکاران این رشته در کشورهای مختلف گفت: فدراسیون جهانی شرایطی را برای ارائه این کمک تعیین کرده بود که من همه آنها را داشتم. به همین دلیل فرم لازم را تکمیل و همراه با مستندات لازم ارائه کردم.
او تصریح کرد: به واسطه حضور در جام جهانی ۲۰۱۹ هلند و اینکه بالای ۱۸ سال هستم، منعی برای طرحِ درخواست کمک از فدراسیون جهانی نداشتم. البته کاهش درآمد در دوره کرونا هم یکی از موارد مد نظر بود. در واقع فدراسیون جهانی به کماندارانی که درآمدشان کم شده باشد و در صورتیکه دیگر شرایط موردنظر - حضور در جام جهانی ۲۰۱۸ یا ۲۰۱۹ یا مسابقات قهرمانی جهان و بالای ۱۸ سال بودن - را داشته باشند، کمک خواهد کرد.
این کماندار ریکرو کشورمان در مورد کاهش درآمد خود در دوره کرونا گفت: قرار بود تا پیش از المپیک توکیو ماهانه ۵ میلیون تومان دریافتی داشته باشیم. نیمی از حقوق مصوب (معادل ۳۰ میلیون تومان) توسط وزارت ورزش پرداخت شد. قرار بود نیمی دیگر توسط کمیته ملی المپیک پرداخت شود، اما تعویق المپیک که به خاطر کرونا انجام شد، باعث تاخیر در این پرداختی شده است. کمیته اعلام کرده که سال آینده حقوقهای مصوب را در اختیارمان قرار میدهد.
وزیری تاکید کرد: علاوه بر این به لحاظ تجهیزات و امکانات هم با کمبودهایی مواجه هستیم. من با کمانی تمرین میکنم که برای خودم نیست. پیش از انتخابی المپیک کمان خودم در جریان تمرینات شکست. به همین دلیل کمان یکی از دوستانم را گرفتم و همچنان با این کمان قرضی تمرین کنم که متعلق به ۱۰ سال پیش است.
تنها کماندار المپیکی ایران با یادآوری اینکه ۳۵۰۰ دلار سقف کمک مالی فدراسیون جهانی به ورزشکاران کشورهای مختلف است، خاطرنشان کرد: قطعا ورزشکاران خیلی زیادی متقاضی بهره مندی از این کمک شده اند؛ بنابراین هیچ اطمینانی نیست که مثلا منِ میلاد وزیری بتوانم این کمک را بگیرم. به همین دلیل خیلی به آن دل نبسته ام. تکمیل فرمهای مربوطه، حکایت سنگ مفت و گنجشک مفت را برایم داشت.
وزیری با تاکید بر اینکه کمبودهای تجهیزات کمانداران ایران زیاد است، خاطرنشان کرد: حتی اگر فدراسیون جهانی ما را در فهرست کماندارانی که شامل کمک مالی میشوند، قرار دهد مشخص نیست تا چه حد از مبلغ ۳۵۰۰ دلار تعیین شده به ما اختصاص پیدا کند. بر فرض اینکه ۳۵۰۰ دلار را به طور کامل به من بدهند، آنقدر کم و کسری دارم که این مبلغ در آن گُم میشود.
به گفته ملی پوش تیروکمان ایران حداکثر تا دو سه ماه آینده برنامه فدراسیون جهانی برای کمک به کماندارن و اینکه این کمک شامل حال چه کسانی میشود، مشخص خواهد شد.
میلاد وزیری در پایان یادآور شد: طی دورهای که به خاطر کرونا تمام برنامههای تیروکمان منتفی شد، فدراسیون بازسازی و رسیدگی به وضعیت خوابگاه آزادی را انجام داد. ساخت ساختمان اداری و در کل کارهای زیرساختی طی این مدت مورد توجه فدراسیون بود. از این حیث ممنون دار ریاست فدراسیون و همکارانشان هستم، چون کار ماندگار انجام دادند.
پاسخ ها