سوژه های روز، خبرهای داغ

سوژه های روز، خبرهای داغ

پارس لاین: مقالات آموزنده، خبرهای داغ ایران و جهان، ویدیوهای جذاب و دیدنی را در صفحه ما در آیدت ببینید.
توسط ۳۴ نفر دنبال می شود
 ۹ نفر را دنبال می کند

راهنمای فروش ۳۰ درصد سهام عدالت از طریق بانک ها

فروش سی درصد سهام عدالت توسط بانک‌ها از امروز ششم خردادماه آغاز شده و اگر کد بورسی ندارید یا نمی‌دانید چطور سهام عدالتتان را بفروشید، می‌توانید این کار را بر عهده بانک‌ها بگذارید. آنطور که در فرم درخواست فروش سهام عدالت آمده، کارگزار بانک 30درصد سهام عدالت را به هر قیمتی که در لحظه فروش سهام در بازار امکان فروش آن را دارد، می‌فروشد

راهنمای فروش ۳۰ درصد سهام عدالت از طریق بانک‌ها

پارس لاین بانک‌ها از امروز سه‌شنبه ششم خردادماه پذیرای مشتریانی هستند که می‌خواهند سهام عدالت خود را بفروشند. این دسته از مشمولان سهام عدالت که روش سرمایه‌گذاری مستقیم را در فرآیند آزادسازی سهام عدالت انتخاب کرده‌اند، حالا می‌توانند با امضای یک توافق‌نامه هفت بندی، ۳۰ درصد سهام عدالت خود را از طریق بانک‌ها بفروشند. آن‌ها همچنین می‌توانند با دریافت کد بورسی، از دهم خرداد یعنی شنبه هفته آینده شخصا برای فروش بخشی از سهام عدالتشان دست به کار شوند.

پارس لاین ، گفته می‌شود ارزش سهام عدالت از زمان واگذاری حدود ۱۷ برابر شده است. با این حساب کسانی که سهام عدالت یک میلیونی داشتند، حالا ارزش سهامشان به ۱۷ میلیون تومان رسیده و حالا می‌توانند ۳۰ درصد آن یعنی پنج میلیون و ۱۰۰ هزار تومان را بفروشند. آن‌هایی که سهام عدالت ۵۰۰ هزار تومانی داشتند، حالا ارزش سهامشان تقریبا هشت میلیون و ۵۰۰ هزار تومان برآورد می‌شود. ۳۰ درصد این رقم حدود دو میلیون و ۵۵۰ هزار تومان خواهد بود.

چگونه سهام عدالت خود را بفروشیم؟

فروش وکالتی سهام عدالت توسط بانک‌ها از امروز ششم خردادماه آغاز شده و اگر کد بورسی ندارید یا نمی‌دانید چطور سهام عدالتتان را بفروشید، می‌توانید این کار را بر عهده بانک‌ها بگذارید. پیش از این سازمان خصوصی‌سازی برای واریز سود سهام عدالت از مشمولان خواسته بود که شماره شبا حساب بانکی خودشان را در سامانه سهام عدالت به نشانی samanese.ir اعلام کنند. اگر این کار را انجام داده باشید، حالا بانکی که حسابتان در آن قرار دارد می‌تواند برایتان سهام عدالت را بفروشد. توجه داشته باشید که در حال حاضر امکان تغییر شماره شبا حساب بانکی وجود ندارد و صرفا همان بانک طرف حسابتان می‌تواند به شما در فروش سهام عدالت کمک کند. بعد از مراجعه به بانک، باید توافقنامه مخصوص فروش سهام عدالت را امضا کنید. بر اساس این توافق‌نامه شما به بانک وکالت می‌دهید تا به جای شما بخش از سهام عدالتتان را در بورس بفروشد و پول حاصل از فروش آن را به حساب شما واریز کند. این مورد ممکن است چند روزی طول بکشد. آنطور که سخنگوی طرح آزادسازی سهام عدالت اعلام کرده، مراجعه به شعبه اجباری نیست و امکان استفاده از اپلیکیشن یا سایت بانک‌ها برای امضای توافقنامه وجود دارد.

فرآیند فروش ۳۰ درصد سهام عدالت توسط بانک‌ها

هشتم خردادماه یعنی پنجشنبه همین هفته آخرین مهلت برای مشخص کردن روش سرمایه‌گذاری مستقیم و غیرمستقیم از طرف مشمولان سهام عدالت است و در این تاریخ تکلیف مدیریت سهام مشخص می‌شود. از روز کاری بعد از آن، یعنی شنبه ۱۰ خردادماه، بانک‌ها از طریق کارگزاری‌هایشان به تدریج سهام متقاضیان را در بورس می‌فروشند. بعضی بانک‌ها مثل پاسارگاد، صنعت و ومعدن، پارسیان، ملت، ملی و تجارت خودشان کارگزاری دارند و می‌توانند مستقیما سهام عدالت مشتریانشان را بفروشند. بانک‌هایی که کارگزاری خاص خودشان را ندارند، باید با یک کارگزاری دیگر قرارداد ببندند تا کار فروش سهام مشتریانشان را به آن‌ها بسپارند.

توافق‌نامه فروش سهام عدالت در بانک‌ها چه شرایطی دارد؟

پارس لاین ، آنطور که در فرم درخواست فروش سهام عدالت آمده، متقاضیان باید توافقنامه هفت بندی را امضا کنند که بر اساس آن کارگزار مجاز است سهام را به هر قیمتی که در لحظه فروش سهام در بازار امکان فروش آن را دارد، بفروشد. در بند دوم آمده، متقاضی باید اعلام کند  که اینجانب اطلاع کامل و دقیق از تعداد سهام خود در شرکت‌های بورسی که فهرست آن‌ها را رویت کرده‌ام دارم و قبل از تکمیل درخواست، تعداد سهام خود را در شرکت‌های سرمایه‌پذیر به طور کامل مطالعه کرده‌ام. بر اساس بند سوم توافقنامه، کارگزار فقط می‌تواند ۳۰ درصد از مجموع تعداد سهام شرکت‌ها یا ارزش ریالی سهام متعلق به متقاضی را بفروشد. انتخاب زمان فروش و سهامی که باید فروخته شود، برعهده کارگزار و با هماهنگی ناظر بازار است. با این حساب معلوم نیست کارگزار سهام شما در کدام شرکت را بفروشد و کدام شرکت را نگه دارد.


بعد از امضای توافقنامه فروش سهام عدالت در بانک، شما حق ویرایش یا لغو آن را نخواهید داشت. مبلغ به دست آمده از فروش سهام، از طریق کارگزاری‌ها به بانک پرداخت و نهایتا به حساب مشمولان واریز می‌شود. هزینه‌های ثبت سفارش قزوش مثل کارمزد کارگزاری‌ها، مالیات و کارمزد بانک‌ها بر عهده دارنده سهام عدالت است و از مبلغ کلی فروش سهام کم می‌شود. بر اساس این توافق‌نامه مشتری درباره سهامی که فروخته می‌شود، قیمت و زمان فروش آن‌ها حق اعتراض ندارد. حسین فهیمی، سخنگوی طرح آزادسازی سهام عدالت دراین‌باره می‌گوید تعداد مشمولان زیاد است و بانک‌ها نمی‌توانند مورد به مورد با افراد چک کنند. بانک سفارش‌ها را تجمیع می‌کند و به کارگزاری تحویل می‌دهد. در واقع اجرای شرایط سفارش برای هر فرد به طور جداگانه امکان‌پذیر نیست.

خودتان هم می‌توانید سهام عدالت را بفروشید

اگر شرایط توافقنامه فروش سهام عدالت توسط بانک‌ها را قبول ندارید، می‌توانید خودتان برای فروش ۳۰ درصد سهامتان تصمیم بگیرید. سهامدارانی که روش مستقیم را انتخاب می‌کنند، سهام تک تک ۳۶شرکتی که در لیست سهام عدالت قرار دارد، در کد بورسی‌شان قرار می‌گیرد و این افراد می‌توانند درباره فروش یا نگهداری سهام عدالتشان تصمیم بگیرند. اگر کد بورسی ندارید، می‌توانید از امکان جدیدی که بورس در اختیار مشمولان سهام عدالت استفاده کنید و غیرحضوری کد بورسی بگیرید. در چنین شرایطی انتخاب سهامی که می‌فروشید، قیمت و زمان فروش بر عهده خودتان است هر موقع خواستید می‌توانید سهام عدالتتان را نقد کنید.

آغاز دریافت کد بورسی به روش غیرحضوری

پارس لاین ، امروز ششم خردادماه، فرآیند احراز هویت غیرحضوری سامانه سجام آغاز شده و مردم می‌توانند از طریق مجموعه‌ای از راستی‌آزمایی‌ها درباره اطلاعات هویتی از طریق اداره ثبت احوال، اطلاعات مربوط به شماره تلفن همراه فرد که با سامانه شاهکار تطابق داده می‌شود و همچنین یکسان بودن شماره همراه فرد با کد ملی، کد بورسی دریافت کنند. یک نکته هم ارسال عکس و فیلم از سوی کاربر است. به این ترتیب فرد با طی مراحل قادر خواهد بود از طریق اپلیکیشن مربوطه وارد فضای احراز هویت شود. سپس از طریق ارسال عکس یا فیلم، با بیان یک جمله از کاربر درخواست راستی‌آزمایی بیشتر می‌شود. در این مرحله نیز عکس با پایگاه ثبت احوال از طریق هوش مصنوعی تطابق داده می‌شود. در نهایت نیز به دلیل بار مسئولیت بالا و بار حقوقی این موضوع، یک اپراتور وظیفه چک کردن نهایی را دارد تا خطای احتمالی نیز بر طرف شود. به این ترتیب احراز هویت در کمتر از ۱۰دقیقه انجام می‌شود. البته از آنجا که اپراتور چک کننده نهایی به صورت آفلاین است، کمی زمان برای تایید نهایی از سوی این اپراتور صرف می‌شود.

سوژه های روز، خبرهای داغ
سوژه های روز، خبرهای داغ پارس لاین: مقالات آموزنده، خبرهای داغ ایران و جهان، ویدیوهای جذاب و دیدنی را در صفحه ما در آیدت ببینید.

شاید خوشتان بیاید

پاسخ ها

نظر خود را درباره این پست بنویسید
منتظر اولین کامنت هستیم!
آیدت: فروش فایل، مقاله نویسی در آیدت، فایل‌های خود را به فروش بگذارید و یا مقالات‌تان را منتشر کنید👋