چگونه بهترین فلش مموری را بخریم؛ راهنمای خرید فلش مموری؛ ۶۰ هزار تومان برای حافظه هشت گیگابایتی؛ فلش مموری ۱۶ گیگابایتی عموما ۶۰ تا ۷۰ هزار تومان است. سن دیسک CZ50 پرفروشترین آنها است که ۶۳ هزار تومان فروخته میشود. این فلش سن دیسک اول سال ۵۲ هزار تومان بود. اچ پی مدل v178 تقریبا ۷۲ هزار تومان است، دکتر مموری DR6052 تقریبا ۶۴ هزار تومان قیمت دارد و کینگاستار مدل KS210 حدود ۶۰ هزار تومان فروخته میشود
پارس لاین اگر به فکر خرید فلش مموری هستید، باید دست کم ۵۰ هزار تومان برای آن کنار بگذارید. فلش مموریهای هشت گیگابایتی چنین قیمتی دارند. هزینه لازم برای خرید انواع ۱۶ گیگابایتی آن به حداقل ۶۰ هزار تومان میرسد. ۳۲ گیگابایتیها حداقل ۸۰ هزار و ۶۴ گیگابایتیها حداقل ۱۳۰ هزار تومان قیمت دارند. کسانی که بخواهند فلش مموری با ظرفیت بالا در حد ۱۲۸ گیگابایت بخرند، باید خودشان را برای قیمتهای بالای ۲۸۰ هزار تومان آماده کنند.
پارس لاین ، چند ویژگی میتواند یک فلش مموری را ارزشمند کند. اول سرعت انتقال دادهها است. فلش مموریهای ارزان قیمت عموما USB ۲ هستند و نسبت به فلشهای USB ۳ سرعت بسیار کمتری در انتقال داده دارند. فلش مموریهای OTG عموما قیمت بالاتری نسبت به انواع معمولی دارند. این مدلها را میتوان مستقیما به گوشی موبایل وصل کرد. در بین فلشهای OTG هم تفاوت قیمت وجود دارد. آنهایی که پورت Type C. دارند به درد کسانی میخورند گوشیهای اندرویدی جدید را خریدهاند. آنهایی که آیفون دارند باید هزینه بیشتری برای فلش مموری پرداخت کنند تا بتوانند آن را مستقیما به گوشی خود متصل کنند. راه چاره برای دور زدن هزینه بالای فلش OTG این است که به جای خرید این فلشها، سراغ خرید کابل تبدیل USB به USB Mini بروید. خرید فلشهای معمولی و ارزانقیمت به همراه این کابلها احتمالا کمتر از خرید فلشهای OTG برایتان خرج خواهد داشت. به علاوه میتوانید از این کابلها برای اتصال دیگر دستگاهها به گوشیتان استفاده کنید. البته باید توجه داشته باشید که ممکن است این روش روی سرعت انتقال دادهها تاثیر بگذارد.
این روزها بودجه ۵۰ تا ۶۰ هزار تومانی برای خرید یک فلش مموری هشت گیگابایتی لازم دارید. فلشهای عادی عموما ۵۰ هزار تومان و فلش OTG که قابلیت اتصال به گوشیهای اندرویدی را دارند، تقریبا ۶۰ هزار تومان فروخته میشوند. از جمله فلشهای ۵۰ هزار تومانی میتواند به سندیسک CZ۵۰ اشاره کرد که اول سال ۴۶ هزار تومان بود و حالا ۵۳ هزار تومان رسیده است. وریتی مدل V۷۱۲ همین قیمت است و کوئین تک مدل Unique با قیمت ۵۰ هزار تومان فروخته میشود. قیمت بعضی مدلهای USB ۳.۰ مثل اپیسر AH۱۵۷ که سرعت انتقال بالاتری دارند، به ۷۰ هزار تومان میرسد و نسبت به اول سال ۱۰ هزار تومان گران شده است. از دیگر نمونهها میتوان به فلش مموریای دیتا مدل C۰۰۸ اشاره کرد که این روزها در بازار ۷۰ هزار تومان فروخته میشود. اول سال این فلش مموری ۵۰ هزار تومان قیمت داشت.
فلش مموری ۱۶ گیگابایتی عموما ۶۰ تا ۷۰ هزار تومان است. سن دیسک CZ۵۰ پرفروشترین آنها است که ۶۳ هزار تومان فروخته میشود. این فلش سن دیسک اول سال ۵۲ هزار تومان بود. اچ پی مدل v۱۷۸ تقریبا ۷۲ هزار تومان است، دکتر مموری DR۶۰۵۲ تقریبا ۶۴ هزار تومان قیمت دارد و کینگاستار مدل KS۲۱۰ حدود ۶۰ هزار تومان فروخته میشود. مدلهای USB ۳ و OTG گرانتر هستند. نمونه آن سن دیسک Ultra Dual Drive M۳ است که ۸۹ هزار تومان قیمت دارد. اول سال این فلش مموری ۷۲ هزار تومان بود و در این مدت تقریبا ۲۰ هزار تومان گران شده است. فلش مموریای دیتا مدل UC۳۷۰ با قابلیت اتصال از طریق پورتهای Type C. با قیمت ۱۳۰ هزار تومان در بازار فروخته میشود. این نوع فلشها گرانترین انواع فلش مموری در بازار به حساب میآیند. سرعت انتقال آنها بسیار بالا است و با گوشیهای جدید اندرویدی سازگاری دارند.
بودجه لازم برای خرید فلش مموری ۳۲ گیگابایتی، در محدوده ۸۰ تا ۱۰۰ هزار تومان است. سندیسک CZ۵۰ یکی از ارزانترینهاست که ۸۰ هزار تومان فروخته میشود. این رقم نسبت به ابتدای سال تغییر چندانی نداشته است. فلشای دیتا مدل UV۱۵۰ گزینه دیگری است که ۹۰ هزار تومان قیمت دارد و از اول سال تا حالا ۱۰ هزار تومان گران شده است. قیمت مدلهای USB ۳ و OTG بعضا به ۱۲۰ هزار تومان میرسد. سندیسک Ultra Dual Drive M۳، ۳۲ گیگابایتی ۱۱۷ هزار تومان است و ابتدای سال این رقم ۹۵ هزار تومان بود.
فلش مموریهای ۶۴ گیگابایتی عموما بین ۱۳۰ تا ۱۷۰ هزار تومان قیمت دارند. یکی از پرفروشترینها ایکسانرژی مدل Golden Gem است که ۱۳۰ هزار تومان در بازار فروخته میشود و افزایش قیمت چندانی نسبت به گذشته نداشته است. با این بودجه میتوان سراغ فلش سندیسک CZ۷۱ هم رفت. مدلهای بهروزتر قیمتشان به ۲۰۰ هزار تومان میرسد. از نمونه آنها میتوان بهای دیتا مدل S۱۰۲ Pro اشاره کرد. البته با ۱۶۰ هزار تومان هم میتوان بعضی از آنها را خرید. مثلا فلش مموری سامسونگ Bar Plus با ظرفیت ۶۴ گیگابایت چنین قیمتی دارد. آنهایی که گوشی آیفون دارند، میتوانند سراغ سندیسک مدل iXpand Mini بروند. این فلش OTG با پورت مخصوص گوشیهای آیفون است که قیمت آن به ۴۰۰ هزار تومان میرسد.
اگر میخواهید فلش ۱۲۸ گیگابایتی بخرید، باید خودتان را برای نرخهای ۲۸۰ تا ۳۲۰ هزار تومان آماده کنید. این فلشها عموما USB۳ هستند و سرعت انتقالشان نسبت به دیگر فلشهای معمولی بالاتر است. یکی از ارزانترینها فلشای دیتا مدل UV۳۲۰ است که در بازار ۲۸۰ هزار تومان فروخته میشود و در روزهای اخیر ۳۰ هزار تومان گران شده است. فلش سن دیسک CZ۷۳ نمونه دیگری است که نسبت به اول سال ۵۰ هزار تومان افزایش قیمت داشته و از ۲۷۵ به ۳۲۵ هزار تومان رسیده است.
پاسخ ها