در کمیت تعداد مدیران، شاهد یک شرایط برابر هستیم و حتی اگر فتحاللهزاده بعد از آن همه اشتیاق برای مدیرعاملی به سرعت جا نزده بود، امروز آمار تغییرات پرسپولیس بیش از استقلال میشد.
یکی از اشکالاتی که هواداران استقلال از وزارت ورزش میگیرند مربوط به تغییرات مدیریتی پیاپی این باشگاه است، اما بررسی دقیقتر نشان میدهد شرایط پرسپولیس هم از این نظر چندان تفاوتی با استقلال نداشته است. مسعود سلطانیفر آبان ۹۵ وزیر ورزش شد. آن زمان در استقلال رضا افتخاری مدیرعامل بود که تقریبا تا دو سال بعد هم به کارش ادامه داد. در دوران سلطانیفر در استقلال برای چهار نفر حکم مدیرعاملی (یا سرپرستی) زده شده است. از این بین امیرحسین فتحی یک سال و پنج ماه در این مسند باقی ماند، اما اسماعیل خلیلزاده دو ماه و علی فتحاللهزاده فقط ۲۰ روز امور باشگاه را اداره کردند. نفر آخر هم احمد سعادتمند است که کمتر از یک ماه بعد از دریافت این ماموریت، از سوی بازیکنان و کادرفنی استقلال هدف حملات شدید قرار گرفته است.
حالا ببینیم آن طرف چه خبر بوده. زمانی که سلطانیفر وزیر ورزش شد، علیاکبر طاهری مدیریت سرخپوشان را بر عهده داشت. بعد از او سه نفر با نظر سلطانیفر مدیرعامل پرسپولیس شدند؛ گرشاسبی، ایرج عرب و محمدحسن انصاریفرد. در حال حاضر هم با استعفای انصاریفرد پرسپولیس مدیرعامل ندارد و به زودی از چهارمین مدیر انتخابی سلطانیفر برای اداره این باشگاه رونمایی خواهد شد؛ بنابراین لااقل در کمیت تعداد مدیران، شاهد یک شرایط برابر هستیم و حتی اگر فتحاللهزاده بعد از آن همه اشتیاق برای مدیرعاملی به سرعت جا نزده بود، امروز آمار تغییرات پرسپولیس بیش از استقلال میشد. اگر هم نقطه مبدأ ارزیابی را به استقرار دولت روحانی تغییر بدهیم، وضعیت جالبتر خواهد شد. در این صورت خواهیم دید از مرداد ۹۲ تا کنون، ۹ مدیرعامل در پرسپولیس عوض شده، در حالی که این تغییر در باشگاه استقلال فقط ۶ مورد بوده است.
منبع: ایلنا
پاسخ ها