۱۰۰۰ دانشجوی غیر ایرانی از حدود ۴۸ کشور در دانشگاه تهران تحصیل میکنند که از این تعداد یکصد نفر از ملیتهای مختلف هنوز به کشور خود باز نگشتهاند و در خوابگاهها اسکان دارند و ادارهکل بهداشت دانشگاه تهران ضمن ضدعفونی کردن مداوم خوابگاهها مرتباً سلامت این دانشجویان را مانتیور میکند.
مدیر کل دانشجویان و اساتید بینالمللی دانشگاه تهران با بیان اینکه دانشگاه تهران هر سال ۱۰۰ دانشجو را با هزینه خود (جدای از دانشجویان بورسیه وزارت علوم) بورسیه میکند، گفت: در این شرایط (پاندمی کرونا) دانشجویان ایرانی بورسیه دانشگاه تهران که مایل به بازگشت به کشور هستند میتوانند با موافقت استاد راهنما و دانشکده مربوطه خود به کشور باز گردند و دانشگاه تهران هم به آنها به دیده مثبت نگاه میکند.
دکتر «افشین آخوندزاده» در گفتگو با ایسنا، با بیان اینکه آموزش مجازی برای دانشجویان غیر ایرانی هم در حال انجام است، اظهار کرد: هماکنون ۸۰ درصد دانشجویان دانشگاه تهران اعم از ایرانی و غیر ایرانی به شبکه آموزش مجازی (E-Learning) متصل هستند و به صورت آفلاین و آنلاین (از طریق سایت، فضای مجازی و واتس آپ) آموزش میبینند.
وی با بیان اینکه ۱۰۰۰ دانشجوی غیر ایرانی از حدود ۴۸ کشور در دانشگاه تهران تحصیل میکنند، افزود: از این تعداد یکصد نفر از ملیتهای مختلف هنوز به کشور خود باز نگشتهاند و در خوابگاهها اسکان دارند و ادارهکل بهداشت دانشگاه تهران ضمن ضدعفونی کردن مداوم خوابگاهها مرتباً سلامت این دانشجویان را مانتیور میکند.
مدیر کل دانشجویان و اساتید بینالمللی دانشگاه تهران با بیان اینکه در این ایام هیچیک از دانشجویان دانشگاه تهران به کرونا مبتلا نشدهاند، گفت: معاونت آموزشی دانشگاه تهران برای فالو آپ میزان دسترسی دانشجویان این دانشگاه به سیستم آموزش مجازی گروهی را تشکیل داده است تا ضمن پایش برنامهریزیها لازم را بر آن اساس انجام دهد.
دکتر آخوندزاده یادآور شد: معاونت بینالملل دانشگاه تهران در نظر دارد جلسهای را با هدف تصمیمگیری برای بازگشت و حتی رسیدگی به امور رفاهی و آموزشی دانشجویان غیر ایرانی داشته باشد.
پاسخ ها