براساس آخرین مصوبه دولت قبوض گاز مشترکان در سه ماه اسفند، فروردین و اردیبهشت ماه باید به صورت تجمعی و یکجا به همراه قبض خردادماه پرداخت شود.
سخنگوی شرکت ملی گاز گفت: براساس آخرین مصوبه دولت قبوض گاز مشترکان در سه ماه اسفند، فروردین و اردیبهشت ماه باید به صورت تجمعی و یکجا به همراه قبض خردادماه پرداخت شود.
محمد عسگری در گفتگو با ایسنا، با بیان اینکه قرار نیست قبوض گاز بخشیده شود، اظهار کرد: طبق مصوبه دولت اگر کسی در این سه ماه قبض گاز خود را پرداخت نکند، گاز آن مشترک قطع نخواهد شد و این فرصت داده شده تا مشترکان زمان بیشتری برای پرداخت قبوض خود داشته باشند.
وی با بیان اینکه از ابتدا نیز قرار نبود که چنین اتفاقی بیفتد و از همان زمان از تمام مشترکان تقاضا کردم افرادی که توانایی دارند نسبت به پرداخت قبوض اقدام کنند، تاکید کرد: به افراد فرصت داده شد که تا آخر اردیبهشت ماه، یعنی خردادماه نسبت به پرداخت قبوض خود اقدام کنند.
سخنگوی شرکت ملی گاز در پاسخ به این سوال که آیا ممکن است تغییری در نحوه پرداخت قبوض گاز ایجاد شود، گفت: تصمیم گیری در این رابطه مربوط به دولت است و اگر موضوع جدیدی را مصوب کنند قطعا اجرا خواهیم کرد.
چندی پیش نیز غلامرضا مشایخی، مدیر گازرسانی شرکت ملی گاز ایران به ایسنا گفت: به پیشنهاد شرکت ملی گاز ایران و وزارت نفت و با تصویب هیأت دولت و به منظور تعیین الگوی مصرف گاز طبیعی در بخش خانگی، امسال استثنائأ اتمام فصل سرد همه اقلیمها و دوره استفاده مشترکین خانگی از نرخ گازبهای فصل سرد، تا ۱۵ اردیبهشت سال ۱۳۹۹ تمدید شد.
وی با بیان اینکه بر اساس مصوبه هیأت دولت، محاسبه قبوض گاز مصرفی مشترکان خانگی در کل، به دو بخش فصل سرد و گرم تقسیم میشود، اظهار کرد: از پانزدهم فروردین تا پانزدهم آبان هر سال، فصل گرم و از پانزدهم آبان تا پانزدهم فروردین سال بعد، فصل سرد محسوب شده و محاسبه قبوض گاز بر این اساس انجام میشود.
وی با تاکید بر اینکه بر این اساس، قبوض گاز مشترکان خانگی تا زمان گفته شده و با توجه به شرایط پیش آمده، بر اساس نرخ فصل سرد و جداول پلکانی که برای هر اقلیم متفاوت است، محاسبه میشود که تفاوت چشمگیری در میزان پرداخت مشترکین خواهد داشت، تصریح کرد: این امر بدین مفهوم است که هیچ تغییری در نرخ گازبها و نحوه محاسبه آن بوجود نیامده و تنها بر اساس این مصوبه، به جای ۱۵ فروردین از ۱۵ اردیبهشت ماه قبوض مشترکین گاز بدون هیچگونه افزایش مجددی، بر اساس روال قبل و جداول پلکانی محاسبه میشود.
پاسخ ها