سوژه های روز، خبرهای داغ

سوژه های روز، خبرهای داغ

پارس لاین: مقالات آموزنده، خبرهای داغ ایران و جهان، ویدیوهای جذاب و دیدنی را در صفحه ما در آیدت ببینید.
توسط ۳۴ نفر دنبال می شود
 ۹ نفر را دنبال می کند

ترامپ: ممکن است ۱۰۰ تا ۲۴۰ هزار آمریکایی بر اثر کرونا جان خود از دست دهند

ایالت نیویورک که اکنون با بیش از ۱۵۰۰ قربانی حدود نیمی از آمار جان باختگان آمریکا را دارد به اصلی‌ترین کانون این همه گیری بدل شده و فرماندار آن بارها با انتقاد از سیاست‌های آقای ترامپ در مدیریت این بحران، خواسته منابع ملی و فدرال به نحو بهتری توزیع و متمرکز شوند.

ترامپ: ممکن است ۱۰۰ تا ۲۴۰ هزار آمریکایی بر اثر کرونا جان خود از دست دهند

دونالد ترامپ، رئیس‌جمهوری آمریکا می‌گوید مطابق مدل‌های پیش‌بینی که کارشناسان ارایه کرده‌اند ممکن است ۱۰۰ تا ۲۴۰ هزار آمریکایی جان خود را بر اثر بیماری کووید-۱۹ از دست دهند اما او امیدوار است که با رعایت هشدارها از سوی مردم این کشور این پیش‌بینی‌ها به واقعیت بدل نشود.

به گزارش بی بی سی، ترامپ که عصر سه‌شنبه، ۳۱ مارس، به همراه مایک پنس، معاون خود و مدیران مرکز کنترل بیماری‌های آمریکا در کنفرانس خبری روزانه شرکت کرده بود همچنین از تولید دستگاه های کمک تنفسی در ۱۱ کارخانه و نیز آماده شدن تست های جدید کرونا که ظرف چند دقیقه نتیجه ان مشخص خواهد شد، خبر داد.

او گفت: "می خواهم تک تک آمریکایی ها برای روزهای سخت پیش رو آماده باشند. دو هفته آینده خیلی خیلی دردناک خواهد بود."

در حالی که اکنون از هر ۴ آمریکایی سه نفر دستور ماندن در خانه دریافت کرده است شمار قربانیان ویروس کرونا در این کشور با عبور از مرز ۳۴۰۰ نفر از آمار کل قربانیان چین فراتر رفت. آمریکا هم اکنون بیش از ۱۷۵ هزار مبتلا به ویروس کرونا ۲۰۱۹ دارد که برابر جمع کل مبتلایان چین و اسپانیا است.

ظرف ۲۴ ساعت گذشته ایالت های آریزونا، تنسی، مریلند و ویرجینیا هم به جمع ایالت هایی پیوستند که فرمانداران آنها با صدور فرمان اجرایی از شهروندان خود خواسته اند در خانه بمانند. بدین ترتیب اکنون ۳۲ ایالت از ۵۰ ایالت آمریکا دستور "پناه گرفتن در محل" برای ساکنان خود صادر کرده اند که تقریبا مشابه شرایط منع آمد و شد در هنگام جنگ و قرنطینه سراسری در زمان شیوع یک اپیدمی عفونی بزرگ است.

در همین حال، بسیاری از فرمانداران با انتقاد از آقای ترامپ از کاخ سفید به علت مدیریت توزیع تست‌های تشخیص کرونا، اقلام پزشکی و لوازم محافظتی شاکی‌اند.

بنابر گزارش داده‌شمار وبسایت دانشگاه جانز هاپکینز آمریکا که به طور لحظه‌ای آمار مربوط به شیوع کرونا در جهان را رصد می‌کند، آمریکا تا ظهر سه‌شنبه ۱۷۵ هزار مبتلا به بیماری کووید-۱۹ داشته که از این میان ۳۴۱۵ نفر تسلیم این بیماری شده و جان باخته اند، هر چند ۶ هزار نفر هم با عبور از مرحله بحرانی در مسیر بهبودی کامل قرار گرفته‌اند.

بدین ترتیب شما قربانیان کرونا در آمریکا اکنون از چین که نقطه آغاز شناسایی این ویروس بود فراتر رفته است و مجموع تعداد مبتلایان هم در آمریکا برابر جمع مبتلایان چین و اسپانیا است.

مسئولان نیویورک هنوز از رعایت نکردن فاصله فیزیکی در اماکن عمومی ناراضی‌اند. مانند این صحنه که دیروز، ۳۰ مارس، در قاب دوربین‌ها ثبت شد و جمعی از عکاسان و مردم عادی را نشان می دهد که برای تماشای لحظه پهلو گرفتن بیمارستان شناور ۱۰۰۰ تختخوابی ارتش در نیویورک کنار هم ایستاده‌اند.

ایالت نیویورک که کانون اصلی بحران کرونا در آمریکاست و نخستین ایالتی بود که آمار جان باختگان آن از مرز ۱۰۰۰ نفر گذشت روز سه‌شنبه شاهد عبور آمار جان باختگان کووید-۱۹ از مرز ۹۰۰ نفر در شهر نیویورک بود و انتظار می رود تا با فرارسیدن شب در کرانه شرقی آمریکا، این پرجمعیت‌ترین آمریکا در سوگ هزارمین قربانی این اپیدمی بنشیند.

با وجود این، آمار جان باختگان شیوع ویروس کرونا در آمریکا به نسبت تعداد مبتلایان شناسایی شده در این کشور هنوز از ایتالیا، اسپانیا و چین بسیار پایین‌تر است.

در نیویورک؛ نیاز به ۷۰ هزار تخت بیمارستانی جدید
اندرو کومو، فرماندار ایالت نیویورک روز سه‌شنبه گفت: "ما ویروس کرونا را دست کم گرفتیم. این ویروس بسیار قوی تر از آنست که ما فرض می‌کردیم."

ایالت نیویورک که اکنون با بیش از ۱۵۰۰ قربانی حدود نیمی از آمار جان باختگان آمریکا را دارد به اصلی‌ترین کانون این همه گیری بدل شده و فرماندار آن بارها با انتقاد از سیاست‌های آقای ترامپ در مدیریت این بحران، خواسته منابع ملی و فدرال به نحو بهتری توزیع و متمرکز شوند.

او روز سه شنبه پیشنهاد کرد که از نظر او بهتر است به جای این که هر کدام از ایالت‌ها به طور موازی و در محدوده مرزهای خود عمل کنند، نیروها و منابع به سوی کانون های بحران هدایت شوند و پس از عبور آن مناطق از نقطه اوج بحران، این منابع و نیروها به سوی کانون بعدی همه‌گیری گسیل شوند.

کومو روز گذشته هم از پزشکان، پرستاران و مددکارانی که در نقاط کمتر شیوع یافته آمریکا حضور دارند خواهش کرد برای کمک به نیویورک بروند.

او امروز یک بار دیگر از نیاز نیویورک به دستگاه‌های تنفس مصنوعی سخن گفت و با اشاره به پیش‌بینی‌ها که از نیاز به حدود ۱۴۰ هزار تخت بیمارستانی در نقطه اوج بحران سخن گفته‌اند، تاکید کرد که دست کم به ۲۰ تا ۴۰ هزار دستگاه کمک تنفسی دیگر نیاز دارد که ۱۷۰۰۰ دستگاه آن را از چین خریداری کرده اما به علت بالا بودن تقاضا برای این دستگاه ها انتظار دارد تنها حدود ۲۵۰۰ دستگاه را در کوتاه مدت تحویل بگیرد.

بیمارستان‌های نیویورک روی هم حدود ۷۵ هزار تخت بیمارستانی دارند اما کارشناسان تخمین‌زده‌اند که در نقطه اوج بحران در نیویورک که ممکن است ظرف دو تا چهار هفت آینده فرا برسد این ایالت به ۱۴۰ هزار تخت بیمارستانی نیاز خواهد داشت.

در حقیقت، روز سه‌شنبه، ۳۱ مارس، گزارش شد که چندین هواپیمای حامل اقلام پزشکی و امدادی که از چین به سوی آمریکا پرواز کرده بودند در فرودگاه نیویورک به زمین نشسته‌اند.

در خبری دیگری از نیویورک، گزارش شد که کریس کومو، برادر فرماندار نیویورک که خود یکی از مجریان سرشناس شبکه سی‌ان‌ان است به کرونا مبتلا شده است.

اندرو کومو در واکنش به مثبت بودن تست بردارش گفت: "این نشان می‌دهد که حتی کسانی که به علت ضرورت کارشان بیرون از خانه می‌آیند به راحتی در معرض ابتلا به کرونا هستند" و به همین علت همگان فارغ از سن و سال باید در خانه بمانند.

در لس‌آنجلس؛ بازگشایی اسلحه‌فروشی‌ها و صف کشیدن متقاضیان در برابر آنها
پس از آنکه دولت فدرال آمریکا اسلحه فروشی‌ها را در فهرست مغازه‌های فروش مواد ضروری قرار داد، این مغازه‌ها در لس‌آنجلس آمریکا مجددا باز شدند و مشتری‌ها در مقابل آن صف کشیدند.

مقامات لس‌آنجلس هفته گذشته اعلام کردند که همه اسلحه‌فروشی‌ها باید تعطیل شوند اما گروه‌های مدافع آزادی اسحله با شکایت از این مساله موفق شدند که نظر موافق دولت فدرال را به دست بیاورند.

گروه‌های مخالف فروش سلاح می‌گویند در شرایط اوج‌گیری همه‌گیری کرونا باز بودن این فروشگاه‌ها خطرناک است.

در کانادا؛ سه چهارم مسافران بازگشته به کانادا از قرنطینه خود سرباز زده‌اند
یک بررسی در کانادا نشان داده که حدود ۷۰ درصد از کسانی که به تازگی به این کشور بازگشته‌اند بر خلاف توصیه مقام‌ها، خود را به مدت دو هفته در خانه قرنطینه نکرده‌اند.

در این بررسی که بروی ۲۰۰۰ نفر از کسانی که در ماه مارس به کانادا بازگشته‌اند صورت گرفته نشان می دهد که ۷۵ درصد این افراد دست کم بای خرید از خانه خارج شده اند و حدود ۴۰ درصد از آنها میهمانی را به محل سکونت خود پذیرفته‌اند و ۴۰ درصد برای دیدن اعضای خانواده یا دوستان به خانه آنها رفته‌اند.

این در حالی است که دولت کانادا بارها از همه افرادی که وارد خاک این کشور می شوند خواسته دست کم ۱۴ روز در خانه بمانند و حتی برای خرید آذوقه هم خارج نشوند.

با وجود این، پژوهش اخیر همچنین نشان داده که حدود ۹۰ درصد کانادایی‌ها شیوع کرونا را جدی گرفته‌اند و علاوه بر شستن مکرر دست‌ها، فاصله فیزیکی ۲ متر را با دیگران رعایت می‌کنند.

سوژه های روز، خبرهای داغ
سوژه های روز، خبرهای داغ پارس لاین: مقالات آموزنده، خبرهای داغ ایران و جهان، ویدیوهای جذاب و دیدنی را در صفحه ما در آیدت ببینید.

شاید خوشتان بیاید

پاسخ ها

نظر خود را درباره این پست بنویسید
منتظر اولین کامنت هستیم!
آیدت: فروش فایل، مقاله نویسی در آیدت، فایل‌های خود را به فروش بگذارید و یا مقالات‌تان را منتشر کنید👋