سوژه های روز، خبرهای داغ

سوژه های روز، خبرهای داغ

پارس لاین: مقالات آموزنده، خبرهای داغ ایران و جهان، ویدیوهای جذاب و دیدنی را در صفحه ما در آیدت ببینید.
توسط ۳۴ نفر دنبال می شود
 ۹ نفر را دنبال می کند

نفیسه روشن: من ۲۳ ساعت در روز گریه می‌کنم

نفیسه روشن، بازیگر تلویزیون با انتشار یک استوری به حوادث تلخ دی ماه ۱۴۰۴ واکنش نشان داد و از حال و روز خود در این روزها گفت.

برترین‌ها: نفیسه روشن، بازیگر تلویزیون با انتشار یک استوری به حوادث تلخ دی ماه ۱۴۰۴ واکنش نشان داد و از حال و روز خود در این روزها گفت.

او با انتشار این استوری نوشت که روزی نیم ساعت زندگی می‌کند، نیم ساعت خبر می‌خواند و بیست و سه ساعت برای خاک و میهن گریه می‌کند. این استوری او بازتاب گسترده‌ای در فضای مجازی داشته و توجه کاربران را جلب کرده است.

photo_2026-02-08_23-06-57

 

سوژه های روز، خبرهای داغ
سوژه های روز، خبرهای داغ پارس لاین: مقالات آموزنده، خبرهای داغ ایران و جهان، ویدیوهای جذاب و دیدنی را در صفحه ما در آیدت ببینید.

شاید خوشتان بیاید

پاسخ ها

نظر خود را درباره این پست بنویسید
منتظر اولین کامنت هستیم!
آیدت: فروش فایل، مقاله نویسی در آیدت، فایل‌های خود را به فروش بگذارید و یا مقالات‌تان را منتشر کنید👋