سوژه های روز، خبرهای داغ

سوژه های روز، خبرهای داغ

پارس لاین: مقالات آموزنده، خبرهای داغ ایران و جهان، ویدیوهای جذاب و دیدنی را در صفحه ما در آیدت ببینید.
توسط ۳۴ نفر دنبال می شود
 ۹ نفر را دنبال می کند

کیهان: یکی از افراد دستگیر شده ۱۵۰۰ میلیارد سرمایه دارد

"شواهد متعدد گواهی می‌دهد تعدادی از عناصر و محرک اغتشاشات دی‌ماه، از طبقه متمکن جامعه بودند."

کیهان نوشت: شواهد متعدد گواهی می‌دهد تعدادی از عناصر و محرک اغتشاشات دی‌ماه، از طبقه متمکن جامعه بودند. گزارش‌های رسمی، از دستگیری آشوبگرانی خبر می‌دهد که صاحب کسب‌وکارهای بزرگ، کارخانه و املاک و مستغلات ارزشمند بودند. فقط در یک مورد، دارایی یکی از دستگیر شدگان، به بیش از ۱۵۰۰ میلیارد تومان می‌رسد.

5835068

هسته و جریان اغتشاشات اخیر، شبکه‌ای از ثروتمندان کینه‌توز، اراذل مسلح و عناصر مرتبط با بیگانگان بودند که می‌خواستند از اعتراض به حق مردم به گرانی ، ماهی مقاصد شوم خود را صید کنند.

سوژه های روز، خبرهای داغ
سوژه های روز، خبرهای داغ پارس لاین: مقالات آموزنده، خبرهای داغ ایران و جهان، ویدیوهای جذاب و دیدنی را در صفحه ما در آیدت ببینید.

شاید خوشتان بیاید

پاسخ ها

نظر خود را درباره این پست بنویسید
منتظر اولین کامنت هستیم!
آیدت: فروش فایل، مقاله نویسی در آیدت، فایل‌های خود را به فروش بگذارید و یا مقالات‌تان را منتشر کنید👋