سوژه های روز، خبرهای داغ

سوژه های روز، خبرهای داغ

پارس لاین: مقالات آموزنده، خبرهای داغ ایران و جهان، ویدیوهای جذاب و دیدنی را در صفحه ما در آیدت ببینید.
توسط ۳۴ نفر دنبال می شود
 ۹ نفر را دنبال می کند

زنی که در حین عمل جراحی مغز کلارینت می‌نوازد!

دنیس بیکن ۶۵ ساله هنگام عمل «تحریک عمیق مغز» برای درمان پارکینسون، سازش را گرفت و پزشکان توانستند بهبود لحظه‌ای حرکات دست‌های او را مشاهده کنند.

دیجیاتو: زن ۶۵ ساله‌ای در لندن، هنگام جراحی مغز برای درمان پارکینسون، کلارینت نواخت!

 «دنیس بیکن» که از سال ۲۰۱۴ با بیماری پارکینسون زندگی می‌کند، در حین عمل جراحی «تحریک عمیق مغز» (DBS) در بیمارستان کینگز کالج لندن، سازش را به دست گرفت تا پزشکان تاثیر آنی عمل را بررسی کنند.

این جراحی چهارساعته به سرپرستی پروفسور کیومرث اشکان انجام شد و در همان لحظه، بهبود چشمگیری در حرکات دست‌های او دیده شد. پس از فعال شدن الکترودها، دنیس توانست دوباره روان و دقیق بنوازد و خودش گفت حالا احساس می‌کند می‌تواند دوباره برقصه و شنا کنه.

 در بدن او باتری قابل شارژی کار گذاشته شده که تا ۲۰ سال دوام دارد و تحریک مغزی را به‌صورت خودکار تنظیم می‌کند. پروفسور اشکان گفت: «تحریک عمیق مغز یکی از مؤثرترین روش‌ها برای کنترل علائم حرکتی پارکینسون است.

پخش-نشدن-ویدئو

سوژه های روز، خبرهای داغ
سوژه های روز، خبرهای داغ پارس لاین: مقالات آموزنده، خبرهای داغ ایران و جهان، ویدیوهای جذاب و دیدنی را در صفحه ما در آیدت ببینید.

شاید خوشتان بیاید

پاسخ ها

نظر خود را درباره این پست بنویسید
منتظر اولین کامنت هستیم!
آیدت: فروش فایل، مقاله نویسی در آیدت، فایل‌های خود را به فروش بگذارید و یا مقالات‌تان را منتشر کنید👋