سوژه های روز، خبرهای داغ

سوژه های روز، خبرهای داغ

پارس لاین: مقالات آموزنده، خبرهای داغ ایران و جهان، ویدیوهای جذاب و دیدنی را در صفحه ما در آیدت ببینید.
توسط ۳۴ نفر دنبال می شود
 ۹ نفر را دنبال می کند

یک پرونده اخاذی ۲۰۰ هزار دلاری، یک زن و پسرش را روانه زندان کرد

رییس پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات پایتخت از شناسایی و دستگیری دو اخاذ تلگرامی که تحت عنوان فال گیری و پیشگویی به افراد نزدیک می‌شده و پس از به دست آوردن اطلاعات خصوصی و خانوادگی با آیدی های ناشناس مجازی از آنها اخاذی می‌کردند، خبر داد و گفت: این متهمان ۲۵۰ هزار دلار از این راه کسب درآمد داشته‌اند.

ایرنا: رییس پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات پایتخت از شناسایی و دستگیری دو اخاذ تلگرامی که تحت عنوان فال گیری و پیشگویی به افراد نزدیک می‌شده و پس از به دست آوردن اطلاعات خصوصی و خانوادگی با آیدی های ناشناس مجازی از آنها اخاذی می‌کردند، خبر داد و گفت: این متهمان ۲۵۰ هزار دلار از این راه کسب درآمد داشته‌اند.

2080364_704

سردار داود معظمی گودرزی روز پنجشنبه در این باره اظهار کرد: شخصی به پلیس فتا پایتخت مراجعه و مدعی شد افرادی ناشناس از طریق یک آیدی تلگرامی وی را تهدید و از او اخاذی کرده‌اند.

وی ادامه داد: شاکی در ادامه اظهاراتش گفت که مدتی قبل با یک فالگیر مجازی آشنا شده و تنها چند روز بعد از اینکه به وی اعتماد کرده و اطلاعات خصوصی زندگی خود را در اختیارش قرار داده از اکانت‌های مختلف تلگرامی پیام‌های تهدیدآمیز دریافت کرده که اگر مبلغ مورد نظرشان را به آنها ندهد، آبرویش را می‌برند.

سردار معظمی گودرزی با اشاره به اینکه شاکی پرونده قبل از اینکه به پلیس مراجعه کند ۵ میلیارد تومان وجه نقد به متهمین داده بود، افزود: تحقیقات پلیس با سرعت عمل ویژه‌ای آغاز و مشخص شد این تبهکاران مجازی بعد از دریافت وجه مجدد شاکی را تهدید کرده و این بار مبلغ ۲۰۰ هزار دلار خواسته‌اند.

به گفته وی، اقدامات فنی پلیس در کوتاه‌ترین زمان ممکن صورت گرفت و هویت مجرمین به دست آمد و پس از تشریفات قضایی این شیادان مجازی که یک زن و پسر جوانش بودند در مخفیگاهشان شناسایی و با توجه به اینکه قصد فرار داشتند طی تعقیب و گریز در خیابان‌های تهران دستگیر و به پلیس فتا منتقل شدند.

وی با اشاره به اینکه طی بررسی تجهیزات کشف شده از محل اختفای متهمین مشخص شد این پرونده بیش از یکصد قربانی دارد، گفت: نقطه مشترک قربانیان این پرونده اعتماد بیجا و احساس صمیمیت و دوستی مجازی با هویت‌های ناشناس مجازی بود و اکثر قربانیان به دلایلی از جمله حفظ آبرو و واریز مبالغ ناچیز قصد پیگیری پرونده را نداشتند.

رییس پلیس فتا تهران بزرگ به شهروندان توصیه کرد: به هویت‌های مجازی اعتماد نکنید چرا که افراد سودجو فضای مجازی را مکانی مناسب جهت انجام اعمال مجرمانه خود می‌دانند و از ساده لوحی برخی از کاربران پلی برای رسیدن به مقاصد مالی نامشروع خود، می‌سازند.

سردار معظمی گودرزی تاکید کرد: شهروندان می‌توانند در صورت مشاهده موارد مشکوک، موضوع را از طریق تماس با مرکز فوریت‌های سایبری به شماره تلفن ۰۹۶۳۸۰ و یا سایت پلیس فتا به آدرس www.fata.gov.ir گزارش کنند.

 

سوژه های روز، خبرهای داغ
سوژه های روز، خبرهای داغ پارس لاین: مقالات آموزنده، خبرهای داغ ایران و جهان، ویدیوهای جذاب و دیدنی را در صفحه ما در آیدت ببینید.

شاید خوشتان بیاید

پاسخ ها

نظر خود را درباره این پست بنویسید
منتظر اولین کامنت هستیم!
آیدت: فروش فایل، مقاله نویسی در آیدت، فایل‌های خود را به فروش بگذارید و یا مقالات‌تان را منتشر کنید👋