سوژه های روز، خبرهای داغ

سوژه های روز، خبرهای داغ

پارس لاین: مقالات آموزنده، خبرهای داغ ایران و جهان، ویدیوهای جذاب و دیدنی را در صفحه ما در آیدت ببینید.
توسط ۳۴ نفر دنبال می شود
 ۹ نفر را دنبال می کند

زمانی که استعداد در فوتبال از دویدن مهم‌تر بود

اسطوره فوتبال برزیل، در جام‌های جهانی عملکرد فوق‌العاده‌ای داشت و یکی از بهترین گلزنان تاریخ این رقابت‌ها به شمار می‌رود.

برترین‌ها: هر چی که جلوتر میریم ،فوتبال به سمت ماشینی شدن و حذف غریزه و استعداد پیش میره و طبیعتا لذتش هم کمتر میشه چون دیگه ما شاهد جادو و یه کار خاص تو مستطیل سبز نیستیم! 

تو فوتبال امروز اولین و مهمترین چیز اینه که بازیکن دوندگی خوبی داشته باشه و بقیه چیز هارو بهش یاد میدن ،یکی از دلایل اصلی که تو شرایط خاص و دقایقی پایانی بازیکن ها اشتباه میکنن اینه که برا چنین شرایطی بهشون برنامه داده نشده!

ولی تو دهه های گذشته بازیکن هایی بودن که با استعداد و مغزشون فوتبال بازی میکردن و جادو میکردن ،(از دلایل اصلی که نسل گذشته هواداران این فوتبال کنونی رو اونقدر جذاب نمیدونه ،چون اون نسل‌ها رو دیدیم ) درست مثل رونالدو نازاریو که با شکم و چربی های اضافه به جام جهانی رفت ولی بازم درخشان بود !

بازیکنی که اگه مصدومیت هاش نبودن احتمالا الان جزو گزینه های بهترین بازیکن تاریخ بود نه فقط بهترین شماره ۹ تاریخ!

پخش-نشدن-ویدئو

سوژه های روز، خبرهای داغ
سوژه های روز، خبرهای داغ پارس لاین: مقالات آموزنده، خبرهای داغ ایران و جهان، ویدیوهای جذاب و دیدنی را در صفحه ما در آیدت ببینید.

شاید خوشتان بیاید

پاسخ ها

نظر خود را درباره این پست بنویسید
منتظر اولین کامنت هستیم!
آیدت: فروش فایل، مقاله نویسی در آیدت، فایل‌های خود را به فروش بگذارید و یا مقالات‌تان را منتشر کنید👋