صبح امروز عملیات مقابله با تغییر کاربری اراضی کشاورزی در قالب اعمال تبصره ۲ ماده ۱۰ قانون حفظ اراضی باغی و زراعی، انجام شد و در نتیجه آن، باغ ویلاهای مربوط به کارکنان دادگستری و جهادکشاورزی در مجتمعهای «میزان» و «باران» در مشهد تخریب شد.
صبح امروز با حضور نماینده دادستان و نمایندگان دستگاههای متولی کمیته صیانت از حریم شهر، باغ ویلاهای غیر مجاز در دو مجتمع میزان و باران، تخریب و اعاده به وضع سابق انجام شد.
دانلود
جلیل یاوری در حاشیه این عملیات درگفتوگو با فارس در مشهد اظهار کرد: امروز در سه نقطه حریم شهر مشهد عملیات مقابله با تغییر کاربری زمینهای کشاورزی توسط اعمال تبصره 2 ماده 10 قانون حفظ اراضی و آرای کمیسیون ماده 100 صورت گرفت.
دبیر کمیته صیانت از حریم شهر مشهد عنوان کرد: ۲ مجتمع باغ ویلایی باران و میزان در غرب مشهد متعلق به کارکنان داد گستری و جهادکشاورزی است که برخی از انها بنابر تشخیص جهادکشاورزی، شامل تبصره ۲ ماده ۱۰ قانون حفظ اراضی بود که با حضور نماینده دادستان عمومی و انقلاب مرکز خراسان رضوی تخریب و اعاده به وضع سابق شد.
وی با بیان اینکه در مجموع ۳۶ مورد باغ ویلا و ۶ مورد در مرحله پی و شفتهریزی در این مجتمع اعمال قانون شدند، خاطرنشان کرد: این حرکت هشداری است برای افرادی که فکر میکنند، میتوانند بدون مجوز در حریم شهر اقدام به ساخت و ساز کنند، شهروندان مطمئن باشند قانون برای همه یکسان است و در مورد صیانت از حریم شهر جدیت زیادی دارد.
یاوری افزود: مجتمع میزان در جاده عباس آباد نزدیک روستای دندانه و مجتمع باران در جاده گوارشک مجاورت روستای گرمه قرار دارد.
دبیر کمیته صیانت از حریم شهر مشهد گفت: مجتمعهای زیادی منتسب به دستگاههای دولتی است که باید با تشخیص جهادکشاورزی در دستور کار اعمال قانون قرار گیرد.
وی درباره اجرای آرای کمیسیون ماده ۱۰۰ در شرق مشهد هم گفت: در مجاورت روستاهای سالارآباد و دستگردان نیز امروز ۱۸مورد قلع و قمع بر اساس ارای کمیسیون ماده ۱۰۰ انجام شد.
یاوری تجاوز به حریم شهر مشهد را باعث دامن زدن به حاشیهنشینی و تبعات منفی آن عنوان و تاکید کرد: ساخت و سازهای غیرمجاز در حریم مشهد موضوعی است که به صورت روزانه در حال رصد است و برخوردهای قانونی و مقتضی با جدیت دنبال میشود.
نماینده دادستان هم در حاشیه این عملیات به خبرنگار فارس گفت: ویلاهایی که امروز مشمول قلع و قمع نشدند یا کسانی هستند که بعد از اخطار جهادکشاورزی دال بر توقف عملیات، ساخت و ساز را ادامه ندادهاند یا کسانی که عملیات ساختمانیشان به پایان رسیده است.
قاضی مهدی غلامی تصریح کرد: برای مالکان کلیه واحدهای ویلایی در این ۲ مجتمع پرونده کیفری تشکیل و به دادگاه ارسال که حسب مورد جزای نقدی، حبس و قلع و قمع در نظرگرفته میشود.
وی خاطرنشان کرد: کسانی که امروز واحدهایشان قلع و قمع شده به اخطارها و تذکرات جهاد کشاورزی مبنی بر توقف ساخت و ساز توجهی نکردهاند.
پاسخ ها