سوژه های روز، خبرهای داغ

سوژه های روز، خبرهای داغ

پارس لاین: مقالات آموزنده، خبرهای داغ ایران و جهان، ویدیوهای جذاب و دیدنی را در صفحه ما در آیدت ببینید.
توسط ۳۴ نفر دنبال می شود
 ۹ نفر را دنبال می کند

صالحی: شهید فخری‎ زاده در مذاکرات برجام نبود

علی اکبر صالحی رییس سازمان انرژی اتمی در گفت و گویی تاکید کرد که شهید محسن فخری‌زاده در مذاکرات برجام حضور نداشته است.

صالحی: شهید فخری‎‌زاده در مذاکرات برجام نبود

پارس لاین علی اکبر صالحی رییس سازمان انرژی اتمی در گفت و گویی تاکید کرد که شهید محسن فخری‌زاده در مذاکرات برجام حضور  نداشته است. 

او در این باره به سایت انتخاب گفت: شهید فخری زاده "در مذاکرات برجام حضور نداشتند. اما اگر گاهی نیاز بود با ایشان مشورت می شد. بخشی از کارهای ایشان پدافند هسته ای است. پدافند هسته ای هم کل کشور را در بر می گیرد. وقتی روی مسائل فنی-حقوقی هسته ای صحبت می شود مسائل پدافند هسته ای هم لاجرم در زمره این گونه امور مطرح می شود ولی ایشان عضو مذاکره کننده برجام نبودند." 

صالحی در پاسخ به این پرسش که آیا فخری زاده موافق برجام بوده است؟، گفت: «من هیچ وقت با ایشان درباره برجام صحبت صریحی که حامی هستند یا نیستند نداشتم.» رییس سازمان انرژی اتمی گفت و گوی بازرسان آژانس با شهید فخری زاده را تکذیب کرد. 

پیشتر برخی منابع نزدیک به دولت ادعا کرده بودند که شهید فخری زاده در جریان مذاکرات برجام نقش داشته است.

صالحی همچنین از اینکه آیا اردشیر حسین پور نخبه و دانشمند فیزیک نیز در سال 85 ترور شده بود، گفت: "من اطلاعی ندارم." پیش از این مصطفی معین وزیر علوم دولت خاتمی اعلام کرده بود که حسین پور توسط اسرائیل و با گاز سمی ترور شده است. 

صالحی در بخش دیگری از گفت و گو به ادعاهای فریدون عباسی رییس کنونی کمیسیون انرژی مجلس و رییس پیشین سازمان انرژی اتمی پاسخ داد. 

عباسی پیشتر گفته بود که صالحی دانشمندان هسته ای را از سازمان بیرون کرده است، صالحی در این باره گفت: "ایشان بیاید اسم آنها را بیاورد. اولا تعریفی از دانشمند بکنند. بلاخره یک تعریفی دارد.کارشناسی ارشد، دکتر، آیت الله، آیت الله العظمی یک تعریفی دارد. دانشمند هم تعریفی دارد حتما. ایشان یک تعریفی بکنند بعد اسم های دانشمندانی که ما بیرون کردیم را بدهند. مدارکشان را هم بدهند. اشکالی ندارد. مگر می شود کسی ، کسی را اخراج کند؟ مگر دیوان عدالت اداری نداریم؟ مگر من می توانم یک کارمند رسمی را بیرون کنم؟ مگر کشور بی صاحب است؟ عمده پرسنل سازمان شرکتی هستند و سالانه قرارداد می بندند. حالا اگر شرکتی یک عده را گرفته و عده ای را عذرش را خواسته به ما چه ربطی دارد؟ اما ما کدوم دانشمند را بیرون کردیم؟ دانشمند اصولا باید در پژوهشگاه کار کند که اینها استادان رسمی ما هستند و استخدام رسمی هستند. خب از میان اینها ما کدام را بیرون کردیم؟ اصلا من می توانم بیرون کنم؟ اگر بیرون کردم بروند علیه من شکایت کنند چرا تا کنون نکرده اند؟ دیوان عدالت اداری بر می گرداندشان دیگر."

سوژه های روز، خبرهای داغ
سوژه های روز، خبرهای داغ پارس لاین: مقالات آموزنده، خبرهای داغ ایران و جهان، ویدیوهای جذاب و دیدنی را در صفحه ما در آیدت ببینید.

شاید خوشتان بیاید

پاسخ ها

نظر خود را درباره این پست بنویسید
منتظر اولین کامنت هستیم!
آیدت: فروش فایل، مقاله نویسی در آیدت، فایل‌های خود را به فروش بگذارید و یا مقالات‌تان را منتشر کنید👋