محمود فکری، سرمربی استقلال از مسئولان استقلالی نظام خواسته به این باشگاه کمک کنند.
پارس لاین – محمود فکری، سرمربی جدید باشگاه استقلال از مسئولان استقلالی نظام خواسته از تیمش حمایت کنند. او شاید با یک تیر دو نشان زده است؛ هم حمایت چهرههای سیاسی از پرسپولیس (وزیر ارتباطات و معاونین وزارت امورخارجه) انتقاد کرده است و هم اینکه در پی انگیزه بخشی به چهرههای سیاسی استقلالی بوده که از نفوذشان برای بهینه کردن شرایط باشگاه استقلال استفاده کنند.
فکری در این مورد میگوید: «من یک خواهشی هم از مسئولان نظام دارم که استقلالی هستند. تیمهای مختلف طرفدارانی دارند که از مسئولان نظام هستند و هوای آن تیمها را دارند، اما مسئولان استقلالی باید ما را بیشتر کمک کنند. کار ما کار سادهای نیست و کار بزرگی است، فکری یا مدیران باشگاه بهتنهایی نمیتوانند این کار را انجام دهند. باید تمام مجموعه استقلالی ایران به ما کمک کنند تا استقلال را جمع کنیم. استقلال واقعا مشکل داشته و الان کمکم در حال جمعشدن است، اما نیاز مبرم به کمک داریم. از طرف رسانه، هواداران و مسئولان استقلالی»
کدام یک از مسئولان نظام استقلالی هستند؟
حالا که محمود فکری درخواست کرده مسئولان استقلالی نظام هم به میانه میدان بیایند سوال این است که این چهرههای سیاسی چه افرادی هستند. روزنامه شرق با اشاره به همین موضوع در مطلبی مینویسد: «مشخص نیست منظور محمود فکری از «مسئولان نظام» وزرا یا نمایندههای مجلس است یا آن عده از مسئولانی که با بدنه نظام ارتباط بیشتری دارند؛ هرچه که باشد در مجموع برای او و باشگاه استقلال تفاوتی نمیکند و میخواهد مسئولان، استقلالیبودن خودشان را هم در حرف و هم در عمل نشان دهند، شبیه به کاری که دولتیهای طرفدار پرسپولیس کردهاند؛ از وزیر ارتباطات تا معاونان وزارت امور خارجه.
البته در این چندساله عبارت «وزیر پرسپولیسی» هم همواره نقل محافل استقلالیها بوده تا از دیدگاه خودشان از این راه، اعتراضشان به حمایتهای مسعود سلطانیفر از باشگاه پرسپولیس را نشان دهند. حالا که محمود فکری هم درخواست کرده مسئولان استقلالی نظام به تیم او کمک کنند، این موضوع باید پیگیری شود که او و هواداران استقلال از چه فرد یا افرادی در بین مسئولان انتظار دارند؟
در اولین گام، بعید است فکری و باشگاه استقلال منظورشان نمایندههای مجلس باشد. آنها نیک میدانند همانطورکه بسیاری از نمایندگان مجلس پرسپولیسی هستند، بسیاری دیگر هم طرفدار باشگاه استقلال هستند. پس نگاه این باشگاه به حمایت افرادی با درجه سیاسی بالاتر است؛ احتمالا به وزرای کابینه چشم امید داشته باشند.
برخلاف یکی، دو وزیر پرسپولیسی که علاقهشان به باشگاه سرخپوش تهرانی را مشخص کردهاند، بقیه وزرا ترجیح دادهاند سلایق رنگیشان پنهان بماند، ولی یحتمل از رفتاری که با وزرای پرسپولیسی شده، نگران این هستند که مورد غضب نیمه سرخ قرار بگیرند.
اگر منظور استقلالیها وزرای کابینه کنونی نباشد چه؟ آنها پیشتر در سطح ریاستجمهوری طرفدار داشتهاند؛ دیگر بر کسی پوشیده نیست که محمود احمدینژاد استقلالی بود و با پرسپولیسیها کریخوانی داشت. پس طبیعی است که نگاه این باشگاه در بحث حمایت دوباره نگاهی به بالاتر باشد. شاید فکری و استقلال چشم امید به سیدحسن خمینی داشته باشند؛ جایی که برخلاف بسیاری از اعضای این خانواده، سیدحسن و فرزندش سیداحمد، استقلالی از آب درآمدهاند. اما آیا سیدحسن و سیداحمد، نفوذی برای تغییر موازنه فوتبالی به سود استقلال دارند؟ شاید بله، شاید هم خیر.
البته که نمیشود از نماینده مجلس، وزیر و چهرههای سیاسی مطرح حرف زد، ولی سراغی از ریاستجمهوری نگرفت؛ آیا استقلالیها میخواهند در سطح ریاستجمهوری حمایت شوند؟ محمد خاتمی، رئیسجمهور دولت اصلاحات، پرسپولیسی بود و حتی در حل مشکل چندین لژیونر این تیم کمک قابلتوجهی به سرخها کرد. احمدینژاد هم که روایتش در بالا نقل شد و هنوز هم بسیاری از هواداران پرسپولیس آخرین جامهای استقلال در لیگ را که در زمان او به دست آمد، مورد نقد قرار میدهند. اگر محمود فکری و باشگاه استقلال با توجه به گرایشهای رنگی رؤسای جمهور قبلی، حسن روحانی را نشانه رفته باشند چه؟ آیا آنها میخواهند رئیسجمهور از این تیم حمایت و مشکلاتشان را به حداقل برساند؟
کسی بدش نمیآید مشکلاتش توسط بالاترین فرد دولت حلوفصل شود، ولی اگر چنین درخواستی درست باشد، آیا این موضوع به آن معنی است که حسن روحانی استقلالی است؟ برخلاف محمد خاتمی و محمود احمدینژاد، اطلاعات زیادی درباره گرایش رنگی حسن روحانی در دست نیست؛ معروفترین روایت درباره سلیقه رنگی روحانی این است که میگویند پیشتر در جمع بازیکنان تیم ملی بعد از صعود به جام جهانی ۲۰۱۴ با یکی از بازیکنان استقلالی تیم ملی خوشوبش گرمی داشته و روایت شده که او بازیکن مورد علاقه حسن روحانی است. با استناد به همان مورد، حسن روحانی را یک فرد استقلالی معرفی کردهاند؛ بااینحال همین چندوقت پیش یکی، دو اتفاق فوتبالی رخ داد که شایعه آبیبودن حسن روحانی را مطرح کرد، آنهم بدون اینکه اسمش به میان بیاید؛ ماجرا مربوط به کریخوانی هواداران باشگاه استقلال با محمدجواد آذریجهرمی، وزیر ارتباطات، در صفحه اینستاگرام وزیر جوان بود. او در پاسخ به یکی از هواداران استقلال که نوشته بود «وزیر استقلالی هم ندارند که از تیمشان حمایت کند»، عبارت جالبی نوشت: «نهتنها وزیر، بلکه مقام بالاتر از وزیر استقلالی هم در کابینه داریم. خیلی از سیاسیون دوست ندارند بگویند طرفدار چه تیمی هستند». اشاره به مقام بالاتر از وزیر در کابینه کنونی میتواند معنای مشخصی داشته باشد!»
پاسخ ها