تهران تایمز: در حالی که دموکراتها از ترامپ به دلیل اعلام زودرس پیروزی به شدت انتقاد کردند، کاملا برعکس از میرحسین موسوی، کاندیدای ریاستجمهوری در انتخابات ریاستجمهوری سال 2009 که به شدت به نتایج انتخابات اعتراض کرد، حمایت کردند
پارس لاین روزنامه تهران تایمز که سازمان تبلیغات اسلامی صاحب امتیاز آن است اخیرا در صفحه اول خود طرحی منتشر کرده و میرحسین موسوی و دونالد ترامپ را با یکدیگر مقایسه کرده است. تهران تایمز ادعای تقلب در انتخابات از سوی این دو، یکی در سال 88 و دیگری در انتخابات اخیر آمریکا را دلیل این مقایسه قرار داده است.
این روزنامه در بخشی از گزارش تیتر یک خود با عنوان «دو ادعای مشابه، یک جهان کامل» به ادعاهای ترامپ مبنی بر وجود تقلب گسترده در انتخابات آمریکا و عدم پذیرش نتیجه این انتخابات اشاره کرد و نوشت: «دموکراتها مشغول کار برای کم اهمیت جلوه دادن ادعاهای ترامپ در مورد آنچه برخی جمهوریخواهان تقلب گسترده رای دهندگان مینامند هستند. و این کاملاً مغایر است با آنچه دموکراتها در جریان انتخابات ریاستجمهوری سال 2009 در ایران انجام دادند، هنگامی که آنها از یک نامزد شکست خورده (میرحسین موسوی) که با اعلام پیروزی زودرس دستان خود را بالا برده بود حمایت کردند. اعلام زودرس پیروزی تنها یکی از شباهتهای دو انتخابات ریاستجمهوری ایران و آمریکا است.»
تهران تایمز در ادامه با اشاره به ادعای مشابه ترامپ و موسوی و واکنشهای متفاوت دموکراتها و همچنین رسانههای غربی نوشت: «در حالی که دموکراتها از ترامپ به دلیل اعلام زودرس پیروزی به شدت انتقاد کردند، کاملا برعکس از میرحسین موسوی، کاندیدای ریاستجمهوری در انتخابات ریاستجمهوری سال 2009 که به شدت به نتایج انتخابات اعتراض کرد، حمایت کردند و رقیب او محمود احمدینژاد، رئیسجمهور وقت ایران را به تقلب در انتخابات متهم کرد. موسوی اولین نامزد انتخابات ایران بود که شکست خود را باور نکرد. در حالی که مردم ایران در حال آماده شدن برای جشن باشکوهترین انتخابات ریاستجمهوری خود بودند که در ایران برگزار شده است، موسوی در اولین بیانیه خود پس از انتخابات زودرس پیروزی را اعلام کرد.»
روزنامه کیهان از این قیاس تهران تایمز استقبال کرده اما سعی کرده به گزارش تهران تایمز نکتهای اضافه کند.
کیهان نوشت: "البته مدعیان اصلاحطلبی به این موضوع اشاره نکردهاند که حتی ترامپ رئیسجمهور فعلی آمریکا که همگان او را بابت اعلام زودهنگام پیروزی و ادعای تقلب سرزنش میکنند و دیکتاتور میدانند و همه رسانهها و شبکههای اجتماعی به مقابله با ادعاهای او علیه روند انتخابات آمریکا بسیج شدهاند، به هوادارانش وعده داد که تیم وکلایش برای شکایت از تخلفات/تقلب به دادگاه عالی مراجعه خواهند کرد و درخواست بازشماری آراء در برخی ایالتها را خواهند داد و همین کار را هم کرد. این در حالی است که میرحسین موسوی و دیگر شکستخورده انتخابات 88 که رقیب آرای باطله بود، حتی در برابر پیشنهاد بازشماری کل آرای انتخابات را هم نپذیرفتند و راه آشوب خیابانی و براندازی را در پیش گرفتند، با بیانیههای پیدرپی، هواداران خود را برای حمله به مراکز نظامی، غارت فروشگاهها، خسارت زدن به بانکها و اماکن عمومی و... تهییج کردند و زمینه را برای اعمال تحریمهای فلجکننده علیه کشورمان فراهم کردند. از این منظر میتوان گفت ترامپ با همه لجاجت و حماقتش حداقل به کشور خود خیانت نکرد."
اما از سوی دیگر در شبکه های اجتماعی تصویر تهران تایمز بازتاب داشته و انتقاداتی را هم به همراه داشته است.
عمادالدین باقی فعال حقوق بشر در این باره نوشته است: «تا دیروز بیشتر تشبیه احمدی نژاد وترامپ مطرح بود حالا که بحث تقلب پیش آمده تشبیه به مهندس موسوی با هزینه بیت المال! از این روایت امام صادق(ع) که فرمود:"اول مَن قاس ابلیس" بگذریم، اینها اولا فرق رئیس جمهور مستقر ونامزد رقیب را در این مقایسه نفهمیده اند،دوم اینکه با این قیاس ها بیشتر خودشان دچارمشکل می شوند وحتی مغلطه را هم با تقلب انجام می دهند یعنی اگر تشبیه ترامپ وموسوی را قبول کنند آنوقت در مخمصه هایی می افتند ماننداینکه آیانظام سیاسی ایران حاضر است در برابر معترضین مدنی، مثل نظام سیاسی آمریکا عمل کند؟ برای مخالفت با حریف، روشهای اخلاقی هم وجود دارد.»
کاربر دیگری نوشته است: "چه اولویتی موجب انعکاس اختلافات داخلی ما در رسانهای بنام تهران تایمز با مخاطب خارجی متعلق با سازمان تبلیغات که از بودجهی عمومی ارتزاق میکند، شده است!؟ اگر ترامپ شبیه مهندس موسوی است، پس چرا اصولگرایان تندرو، چنین شیفتهی وی و در تلاش برای برنده نمایاندنش هستند!؟"
به عقیده فرد دیگری "علاوه بر روزنامه کیهان، تهران تایمز هم یکی از بهترین روزنامههایی که میشه باهاش شیشههارو پاک کرد."
برخی کاربران هم به این اشاره کردهاند که آیا موسوی حق پاسخگویی به تهران تایمز را دارد؟
پاسخ ها