اطلاع رسانی تبلیغاتی؛ مطالعه این رمانها میتواند باعث بهبود روابط عاطفی شما شود
هر رمان و هر شخصیت و پلاتی که در آن است؛ بخشی از یک کارگاه آموزشی بزرگ است که میتواند به خوانندهاش مهارتهای کاربردی زیادی هدیه کند؛ البته به شرط منطبق بودن بر تعادل، منطق و انسانیت؛ در غیر این صورت یک فضای سوررئال نمیتواند راهنمای خوبی برای پرداختن به بعضی موارد باشد.
در این مقاله سه رمان بسیار پرفروش را به شما معرفی میکنیم که تم اصلی روایتهایشان عاشقانه است؛ اما با مضامین ژانرهای مختلفی ترکیب شده که آنها را خواندنیتر میکند. درسهایی که در این کتابها وجود دارد و نوع پرداخت شخصیتها میتواند منجر به بهبود دیدگاه شما نسبت به روابط عاطفی شود.
هر انسانی در زندگی به دنبال خواستههایی است که بسیاری از آنها را جامعه به او دیکته کرده است؛ اینکه درس بخواند، سر کار برود، ازدواج کند، بچه دار شود و ... درست است که اگر خود به خود و بدون فشار جامعه اتفاق بیفتد، حتما خوب است؛ اما اگر کسی بدون اینکه خودش را بشناسد و صرفا برای برآورده کردن توقع جامعه به این موارد تن دهد، ممکن است جایی از زندگی به خودش بیاید و متوجه شود یک جای خالی بزرگ در زندگیاش دارد. اللا روبینشتاین، یکی از شخصیتهای اصلی رمان عشقی ملت عشق چنین شرایطی دارد.
اللا یک زن تحصیل کرده است، با یک دندانپزشک موفق ازدواج کرده، خانه مرفهی دارد و به مراقبت از اعضای خانوادهاش مشغول است؛ اما خوشحال نیست. به همین دلیل سعی میکند تا سر خودش را با برگشتن به کار ویراستاری دوباره گرم کند و همین تصمیم مسیر زندگی او را برای همیشه تغییر میدهد. کتابی برای ویرایش به دست اللا میافتد به نام «کفر شیرین» که داستان زندگی شمس تبریزی و مولانا جلال الدین بلخی است و مردی به نام «عزیز زاهارا» آن را نوشته است. اللا که شیفته داستان شمس و مولانا شده با نویسنده این کتاب تماس میگیرد و همین مسئله باعث میشود احساس کند گمشدهاش را پیدا کرده است.
در رمان ملت عشق، نوشته الیف شافاک شما در حقیقت دو داستان را به صورت همزمان میخوانید، یکی داستان اللا و عزیز است و دیگری داستان شمس و مولانا. ضمن اینکه در خلال داستان شمس و مولانا چهل قاعده عشق از دید شمس هم مطرح میشود که میتواند تاثیر شگرفی روی دیدگاه شما به روابط عاطفی و مفهوم عشق به صورت کلی داشته باشد. پیشنهاد میکنیم خواندن این رمان را به تعویق نیندازید و کتاب ملت عشق را هر چه زودتر به فهرست کتاب های رمان عاشقانه که باید بخوانید اضافه کنید. این کتاب را میتوانید به صورت نسخه الکترونیکی دانلود کنید و روی لپ تاپ، گوشی یا تبلتتان مطالعه کنید.
اگر اخیرا در میان فیلمهای سینمایی ساخته 2020 گوشتان به اسم فیلم «ربکا» خورده است؛ خوب است بدانید که این کتاب بعد از اقتباس بینظیر آلفرد هیچکاک از رمان «ربکا»، اقتباسی جدیدتر و خوش رنگ و لعاب به شمار میآید. هر دوی این فیلمها؛ چه نسخه جددی و چه نسخه هیچکاک؛ به ما یادآوری میکنند ربکا کتابی است که هنوز هم بعد از گذشت حدود هشتاد سال از انتشار آن در زمره بهترین رمانهای عاشقانه و معمایی تاریخ قرار دارد و هنوز هم در زمره کتابهای پرفروش تاریخ قرار میگیرد.
ربکا روایت دختری جوان است که به مردی ثروتمند و میان سال به نام ماکسیم دوینتر علاقمند میشود. دختر به عنوان ندیمه به هتل محل اقامت ماکسیم رفته و این سفر منجر به ازدواج او و ماکسیم میشود. او بعد از ازدواج به عمارت اشرافی ماکسیم منتقل میشود تا زندگی جدیدش را در کنار همسرش شروع کند که متوجه میشود در تمام خانه رد پای ربکا، همسر قبلی ماکسیم به چشم میخورد. او به قدری تحت تاثیر توصیف خدمتکار اصلی خانه از شخصیت ربکا قرار میگیرد که کمکم بدون اینکه متوجه باشد، هویت خودش را از دست میدهد و تلاش میکند به ربکا شباهت پیدا کند. اشتباهی که منجر به اتفاقات عجیبی میشود.
ربکا با اینکه یک رمان عاشقانه به شمار میآید؛ اما رد پای ژانر معمایی و جنایی به خوبی در آن دیده میشود و خواننده را به همراه تعلیقهای بسیار خوبش به دنبال خود میکشاند. این کتاب علاوه بر ایجاد احساس کنجکاوی اهمیت حفظ هویت منحصر به فرد را به زنان یادآور میشود و به آنها نشان میدهد لزومی برای تبدیل شدن به آنچه از دیدگاه دیگران «ایدهآل» است، وجود ندارد؛ در غیر این صورت ممکن است اتفاقات خوبی در راه نباشد. اگر میخواهید درباره داستان رمان عاشقانه ربکا بیشتر بدانید این مطلب را بخوانید.
اینکه یک نویسنده مرد بتواند وصف حال یک زن را درک کند و از آن سختتر به رشته تحریر دربیاورد، به نبوغ زیادی نیاز دارد و عباس معروفی با نوشتن رمان بینظیر «سال بلوا» نشان داده که این نبوغ را به طور تمام و کمال دارد. معروفی در اثر زنانهاش که آن را با ادای احترام به سیمین بهبهانی و سیمین دانشور، دو نویسنده و شاعر کمنظیر ایرانی، به مادرش تقدیم کرده است، دنیایی شگفت از زندگی دختری به نام نوشا را خلق میکند که سرگذشت غریبی دارد.
معروفی زندگی نوشا، دختر سرهنگ نیلوفری را از دو زاویه روایت میکند، یکی از زبان خود نوشا و دیگری از زبان نویسنده که راوی دانای کل است و در خلال این روایتها به توصیف روایت عشق این دختر هفده ساله به جوانی کوزهگر به نام حسینا میپردازد و بعضی جریانهای اجتماعی زمان را هم در کنار این روایت قرار میدهد. نوشا عاشق حسینا است؛ دلش برای او ضعف میکند؛ اما حسینا مردی نیست که خانوادهاش نوشا را به او بدهد و این اولین ظلمی است که در حق نوشا میشود. نوشا را میدهند به دکتر معصوم، مردی میانسال و موفق که وجهه خوبی بین مردم دارد؛ اول هم نسبت به نوشا خیلی مشتاق است؛ اما رفته رفته روند داستان عوض میشود.
درست است که کتاب سال بلوا یک روایت اجتماعی و عاشقانه را با هم ترکیب کرده است؛ اما توصیف عباس معروفی از احساسات زنانه دریچهای باز میکند به شناخت دنیای زنانی که در جامعه مورد ظلم واقع میشوند و همین مسئله میتواند خواننده را نسبت به آنچه در اطرافش اتفاق میافتد، حساس کند. پیشنهاد میکنیم خواندن یا گوش دادن به کتاب صوتی سال بلوا را از دست ندهید و هر چه زودتر این از خواندن این شاهکار ادبیات فارسی حظ ببرید.
پاسخ ها