روایت معاون وزیر کشور درباره ماجرای روستای ابوالفضل؛ مساحت کل زمین متعلق به بنیاد مستضعفان چقدر است؟؛ معاون وزیر کشور گفت: طبق گزارشی که دریافت کردم مساحت کل زمین متعلق به بنیاد مستضعفان ۳۰۰ هکتار است که ۱۰۰ هکتار آن قبلا توسط این بنیاد به برخی افراد واگذار شده و این افراد ساخت و ساز قانونی داشتند، اما ۲۰۰ هکتار جزو مناطق مسکونی نبود و در حریم شهر قرار داشت و طبق اعلام مسئولان تقسیمات کشوری چنین روستایی در نقشه وجود نداشت.
معاون وزیر کشور درباره وقایع پیش آمده در روستای ابوالفضل در استان خوزستان گفت: یکی از ضعفهای کشور این است که متاسفانه مسئولان بخشی از اطلاعات را مطرح میکنند نه کل آن را.
به گزارش ایرنا، حسین ذوالفقاری اضافه گرد: طبق گزارشی که دریافت کردم مساحت کل زمین متعلق به بنیاد مستضعفان ۳۰۰ هکتار است که ۱۰۰ هکتار آن قبلا توسط این بنیاد به برخی افراد واگذار شده و این افراد ساخت و ساز قانونی داشتند، اما ۲۰۰ هکتار جزو مناطق مسکونی نبود و در حریم شهر قرار داشت و طبق اعلام مسئولان تقسیمات کشوری چنین روستایی در نقشه وجود نداشت.
ذوالفقاری تصریح کرد: از ۱۵ سال گذشته عدهای سودجو این زمین ۲۰۰ هکتاری را قطعه بندی و به برخی افراد واگذار کردند، اما مالک زمین یعنی بنیاد مستضعفان حتی یک فنس هم دور زمین خود نکشید.
وی با بیان اینکه اگرچه شهرداری چندین بار قصد تخریب این ساخت و ساز غیرمجاز را داشت، اما موضوع همچنان ادامه یافت، گفت: یکی دو سال اخیر بنیاد مستضعفان به طور جدی پیگیر این قضیه بود و برای تخریب هم حکم قضایی داشت. تا اینکه معاون بنیاد مستضعفان دوم شهریور امسال در جلسهای شرکت کرده و خواستار اجرای حکم قضایی میشود.
ذوالفقاری با اشاره به تشکیل سه جلسه از سوی شورای تامین استان خوزستان، گفت: در این جلسات تصمیم گرفته میشود به هر یک از ۳۵ خانواری که در آنجا ساکن هستند مبلغ ۵۰ میلیون تومان بعنوان پیش پرداخت برای سکونت در شهر جدیدالتاسیس رامین اعطا شود و تا راه اندازی آن شهر، خانههای آنان تخریب نشود. اما بقیه زمینهایی که به باغ ویلا تبدیل شده با تدبیر شورای تامین و طبق حکم قطعی قضایی باید تخریب شود.
معاون امنیتی انتظامی وزارت کشور افزود: روز تخریب ساخت و سازهای غیر مجاز مردم را تحریک کردند مانع از اجرای حکم شوند و در این درگیری ۴ نیروی امنیتی و ۴ نفر از مردم عادی مجروح شدند.
معاون وزیر کشور در پاسخ به سوال خبرنگاری مبنی براینکه متصرفان چگونه بدون مجوز ساخت، آب، برق، گاز و دیگر امکانات دریافت کردند، گفت: قطعا تخلف و زد و بند روی این موضوع وجود داشته است. گرفتن مجوز برای ساخت یک ساختمان ۵۰ متری به دوندگی بسیار نیاز دارد و اینکه آنها راحت توانستند در زمین ۲۰۰ هکتاری ساخت و ساز کنند، بدون زد و بند و تخلف در دستگاههای مسئول انجام نمیشد.
ذوالفقاری ادامه داد: اگر دستگاههای مسئول از ساخت و ساز غیرمجاز جلوگیری میکردند و اگر بنیاد مستضعفان از همان مرحله نخست دور ملک خود فنس میکشید، چنین اتفاقی نمیافتاد.
پاسخ ها