گوجه فرنگی خشک شده ترکیه به 60 کشور اروپایی و آمریکایی صادر می شود. اروپایی ها از گوجه فرنگی خشک شده برای صبحانه استفاده می کنند و در ایتالیا در پیتزا و سس ها استفاده می شود.
فرایند خشک کردن صدها تن گوجه فرنگی در منطقه اژه ترکیه با استفاده از نور خورشید آغاز شده است.
پارس لاین ، گوجه فرنگی های برداشت شده از مزارع کشاورزی به یک دشت وسیع که با پارچه های سفید پوشانده شده منتقل شده و در آنجا کارگران گوجه ها را نصف می کنند.
این کار از صبح همزمان با طلوع خورشید آغاز شده و گوجه ها یکی یکی برش داده می شوند. پس از یک هفته گوجه های فرنگی که محصولات صادراتی این منطقه محسوب می شوند برای بسته بندی به کارخانه ها ارسال می شوند.
از هر 13 کیلوگرم گوجه فرنگی، یک کیلوگرم گوجه فرنگی خشک به دست می آید.
گوجه فرنگی خشک شده ترکیه به 60 کشور اروپایی و آمریکا صادر می شود. اروپایی ها از گوجه فرنگی خشک شده برای صبحانه استفاده می کنند و در ایتالیا در پیتزا و سس ها استفاده می شود.
پاسخ ها