شاخص کل بورس اوراق بهادار به هر دلیلی از جمله واکنش به محدودههای مقاومتی یا عکس العمل قیمت به حضور در منطقهای که بعد از چند روز تقریبا متوالی افزایش قیمتها به آن میرسد و به آن منطقه اشباع خرید میگویند (در حال حاضر در این منطقه قرار داریم)، تغییر مسیر داد و کاهش قیمتها را در پیش گرفت.
روند کلی شاخص کل بورس اوراق بهادار، صعودی برآورد میشود. در هفته گذشته شاخص کل با حدود ۱۵ درصد افزایش از عدد یکمیلیون و ۲۲۹ هزار و ۷۰۱ واحد به عدد یک میلیون و ۴۱۹ هزار و ۴۳۹ واحد رسید. در هفته پیشرو شاخص کل اهداف قیمتی بالاتری مثل محدوده یک میلیون و ۶۷۹ هزار واحد را دنبال میکند که سه محدوده ممکن است مانع رسیدن به این هدف قیمتی شوند که به آنها مقاومت میگوییم.
دنیای اقتصاد درادامه نوشت: محدوده یک میلیون و ۴۶۷ هزار واحد، محدوده یک میلیون و ۵۰۸ هزار واحد و محدوده یک میلیون و ۵۳۸ هزار واحد را میتوان بهعنوان اعداد مهم مقاومتی شاخص در این هفته در نظر داشت. توجه داشته باشید به دلیل اینکه شاخص کل بورس اوراق بهادار در تاریخ خود هیچگاه در این اعداد حضور نداشته، این محدودهها از اعتبار چندانی برخوردار نیستند، اما شیوههای آماری و تکنیکی برای محاسبه محدودههای مهم در این مواقع وجود دارد.
در صورتی که شاخص کل بورس اوراق بهادار به هر دلیلی از جمله واکنش به محدودههای مقاومتی یا عکس العمل قیمت به حضور در منطقهای که بعد از چند روز تقریبا متوالی افزایش قیمتها به آن میرسد و به آن منطقه اشباع خرید میگویند (در حال حاضر در این منطقه قرار داریم)، تغییر مسیر داد و کاهش قیمتها را در پیش گرفت، علاوه بر محدودههای حمایتی یک میلیون و ۳۴۵ هزار واحد، یک میلیون و ۲۲۸ هزار واحد و یک میلیون و ۲۵۳ هزار واحد، سه محدوده دیگر یعنی خط روند صعودی کوتاهمدت و خط روند صعودی میانمدت و بعد از آن محدوده حمایتی یک میلیون و ۱۹۷ هزار واحد میتوانند مانع کاهش بیشتر قیمتها شوند.
پاسخ ها