اطلاع رسانی تبلیغاتی؛ علاقه مندان به کارآفرینی از کجا آغاز کنند
در جامعه افرادی وجود دارند که همواره به دنبال خلق چیزهای جدید و پیدا کردن راه ها و مسیرهای تازه هستند. آن ها می خواهند کلیشه ها را کنار بگذارند و فکر و ایده شان را فراتر از چارچوب ها ببرند. این افراد کارآفرین هستند و به گونه ای باعث ایجاد سبک های جدیدی در روند زندگی می شوند. البته جامعه همواره نیازمند چنین افرادی است؛ چرا که با هوشمندی باعث پایه گذاری یک نظام هوشمند می گردند.
اما اگر شما هم می خواهید یک کارآفرین موفق باشید باید حتما مهارت های کارآفرینی را بیاموزید و بدانید که چگونه به رویاهای تان جامه عمل بپوشانید. ممکن است از خودتان بپرسید، چگونه یک کارآفرین موفق شوم؟ کارآفرینی را از کجا شروع کنم؟ در مسیر کارآفرینی به چه مهارت هایی نیاز دارم؟ و بسیاری سوالات از این دست. باید به شما بگوییم که کارآفرینی قدرت استفاده و بهره برداری موفقیت آمیز از فرصت هاست. فرصت هایی که برخی با وجود آگاهی از آن ها نمی توانند به درستی استفاده شان کنند و این تنها به یک دلیل است؛ آن ها کارآفرین نیستند.
کارآفرینان می دانند که با دیدگاه متفاوتی به قضایا نگاه کنند و همین نوع نگرش آن هاست که به تصمیمات شان جهت می دهد. اگر شما نیز دوستدار کارآفرینی هستید و نمی دانید که این هنر را چگونه آغاز کنید خواندن این مطلب را از دست ندهید. در ادامه شما را با مهارت های کارآفرینی آشنا می کنیم تا بتوانید هر چه زودتر در این مسیر حرکت کنید.
نقطه شروع کارآفرینی
در یک تعریف کلی کارآفرینان افرادی هستند که حاضر به پذیرش خطرات می باشند و قدرت ریسک بالایی در مسائل مختلف دارند. چیزی که سایر افراد از آن دوری می کنند و این بخاطر آن است که این افراد از تصور شکست و عدم موفقیت هراس دارند.
از آن جایی با توجه به تفاسیر بیان شده تبدیل شدن به یک کارآفرین موفق، کار ساده ای نیست؛ ما برای تان یک پیشنهاد مناسب داریم. شرکت در دوره های آموزشی کارآفرینی می تواند کلید موفقیت شما باشد. موسسات مختلفی در کشور به تدریس مهارت های کارآفرینی می پردازند که در این میان موسسه آموزش عالی آزاد فن پردازان، بهترین انتخاب خواهد بود. این موسسه با اساتید برجسته، تدریس منظم و معتبر تحت استاندارد های روز اروپا می باشد. همچنین در پایان دوره مدرک کارآفرینی فراگیران، زیر نظر وزارت علوم، تحقیقات و فناوری صادر خواهد شد.
کارآفرینی در هر کجا می تواند موثر واقع شود. از زندگی فردی و اجتماعی گرفته تا کسب و کار و محیط های آموزشی و علمی. در واقع کارآفرین چیزهایی را در مورد هر مسئله می بیند که سایرین آن ها را نمی بینند یا حتی اصلا به این مسائل فکر هم نمی کنند. نمونه بارز کارآفرینی همین سیم کارت های اعتباریست که امروزه از آن ها استفاده می کنیم.
شما به خوبی می دانید که در ابتدا فقط سیم کارت های دائمی وجود داشتند و قیمت بسیار بالایی داشتند به طوری که فقط قشر اندکی از جامعه نسبت به خرید آن ها اقدام می کردند. ولی علم کارآفرینی به حل این مسئله پرداخت و با ارائه سیم کارت های اعتباری به جامعه، امکان استفاده از آن را برای همگان با قیمتی بسیار پایین و غیر قابل مقایسه به وجود آورد. همچنین نیاز به پرداخت قبض های کاغذی را نیز از میان برداشت. پس می بینید که یک ایده نو و خلاقانه تا چه اندازه می تواند جامعه را تحت تاثیر قرار دهد و زندگی را برای انسان ها ساده تر کند.
چه کسانی روحیه کارآفرینی دارند؟
ورود به دنیای کارآفرینی نیاز به دانش و مهارت هایی برای داشتن نگاهی فراتر، خریدن ریسک به جان، ایده پردازی شدید و قدرت خلق چیزهای جدید است.
برخی از افراد به کارآفرینی نگاهی آکادمیک دارند و دوست دارند آموزش کارآفرینی را به شکلی گسترده و عمیق، با همه ابعادش یاد بگیرند. اما در این میان برخی نیز کارآفرینی را به عنوان شغل در نظر می گیرند و قصد دارند به سرعت وارد دنیای کارآفرینی شوند. بنابراین هدف از کارآفرین شدن در افراد متفاوت است. بسیاری از افراد دوست دارند در کوتاه ترین زمان ممکن ایده های شان را عملی کنند. به همین خاطر همه فکر و ذهن شان را صرف پیاده سازی ایده های شان می کنند. اما نکته مهم این است که با هر هدفی که داشته باشید؛ دروازه ورود به دنیای کارآفرینی در مقابل شما باز است و شما نیاز دارید که پیش از ورود، مهارت های مورد نیاز آن را بیاموزید.
در مسیر کارآفرینی قدم بزنیم
سعی کنید مواردی که در آن ها توانمند نیستید را دنبال نکنید و یا از افرادی که در آن زمینه ها قدرت دارند کمک بگیرید؛ چرا که احتمال شکست تان افزایش پیدا می کند. همیشه سعی کنید که به تشخیص و تحلیل فرصت ها بپردازید، زیرا وقت شناسی از جمله موارد مهم در کارآفرینی است که بدون آن، نمی توان کارآفرین موفقی شد. از طرفی سعی کنید مهارت راه اندازی و مدیریت کسب و کار جدید را در خودتان تقویت کنید. با خودتان بگویید من می توانم. من بهترین کار را ارائه می دهم. کارآفرینی نیازبه درک عمیق از مفهوم کسب و کار و مدیریت آن دارد. فراموش نکنید که پیش از شروع هر ایده برنامه ریزی و زمان بندی مناسب داشته باشید.
داشتن طرح تجاری یا طرح کسب و کار، اهداف شما را در بلند مدت تعیین می کنند. سعی کنید زود دل سرد نشوید و از شکست های تان درس بگیرید. همان طور که از قدیم گفته اند؛ شکست پایه پیروزی است. شاید شما بارها شکست بخورید ولی در کنار این شکست ها بارها تجربه کسب می کنید. تجاربی که شاید هیچ کجا نشود به آن ها دست یافت.
موسسه آموزش عالی فن پردازان دارای اساتیدی می باشد که حالت های مختلف را درک کرده اند و در شرایط گوناگون راه رهایی را یافته اند. بنابراین با شرکت در دوره کارآفرینی این موسسه می توانید بسیاری از راه ها را میانبر بزنید و از شکست های مسیر خود بکاهید. موسسه آموزش عالی آزاد فن پردازان به شما می آموزد که تنها گرفتن گواهینامه کارآفرینی مهم نیست. مهم آن است که از مطالب فراگرفته شده در دوره آموزش کارآفرینی را به بهترین نحو در شغل و زندگی خود بکار بگیرید.
پاسخ ها