parsaheydari28

parsaheydari28

معرفی 11 عامل موثر بر سرعت سایت + معرفی راه حل

عوامل موثر بر سرعت سایت چیست؟

دنیای امروز نقطه تلاقی سرعت و مهارت و دانش است به طوری که این سه امر مهم بدون یکدیگر بی معنا و بی فایده هستند.
سرعت تنها یک کلمه است اما یادتان باشد که در صورت عدم وجود آن در مسیر رسیدن به اهدافتان آسمان پرواز شما تا همیشه ابری می ماند و سهم شما از بی توجهی به آن گرد و خاک قافله رقیبانتان است و به عبارتی دیگر دانش و مهارت شما بدون سرعت هیچ است …
اگر شما صاحب سایت و صفحه ای با هر نوع محتوایی هستید و هنوز به این موضوع باور ندارید نگاهی به آمار و ارقام زیر بیاندازید:

  1.  بر اساس مطالعه ای که توسط StrangeLoopانجام شد، یک ثانیه تاخیر در زمان لود شدن صفحه می‌تواند منجر به کاهش 7٪ از آمار فروش، 11٪ از بازدید صفحات و 16٪ از رضایت مشتری بشود.
  2.  مطالعات نشان می دهد که بازه توجه و دقت انسان ها از سال 2000 تا 2016، از 12 ثانیه به 7 ثانیه کاهش پیدا کرده است.در نتیجه فرصت شما برای جلب توجه یا قانع نمودن بازدیدکننده بسیار کاهش یافته است.
  3. طبق آمار ارائه شده در وب انگلیسی، زمانی که سرعت لود یک سایت از 5 ثانیه بیشتر شود، بیش از 50 درصد مخاطبان صفحه را ترک میکنند.

به نظرم این موضوع به قدری مهم است که مقدمه را همینجا به پایان برسانیم و به سراغ اصل مطلب برویم!

همان طور که می‌دانید امروزه یکی از دغدغه های صاحبان سایت ها و وبلاگ ها افزایش میزان بازدیدکنندگان و نرخ تبدیل آنها و همچنین رضایت بازدیدکنندگان و کاربران است.

رسیدن به این اهداف مهم به چند مولفه اساسی وابسته است.به طور قطع یکی از مهم ترین آنها سرعت وب سایت شما است.

در این مقاله ما به سراغ عواملی رفتیم که میزان تاثیر آنها بر روی سرعت سایت شما بسیار زیاد است. پس مطمن باشید خواندن این مقاله برای شما بسیار کاربردی و مفید خواهد بود.
اکنون که به اهمیت سرعت سایت پی بردید مطمنم که به دنبال عوامل تاثیر گزار بر آن هستید اما عجله نکنید قدم اول این است شما میزان سرعت بهینه سایت را بدانید و در گام دوم از میزان سرعت سایتتان مطلع شوید تا بدانید در چه مرحله ای قرار دارید.

سرعت وب سایت بهینه چیست؟

بهترین حالت ممکن بارگزاری سایت در کمتر از 1ثانیه می باشد، البته اگر زمان لود شدن آن کمتر 3 ثانیه هم باشد سایت هم در وضعیت قابل قبولی قرار دارد. .حتی بعضی از سایت ها تا 7 ثانیه نیز قابل قبول است. که البته نیازمند بهبود است. اما توجه داشته باشید اگر سرعت لود شدن سایت بالای 10 ثانیه باشد، به طور قطع میتوان گفت بازدیدکنندگان زیادی را از دست خواهید داد.( زمان مناسب برای بارگذاری یک سایت ایرانی، به طور میانگین، بین 4 تا 7 ثانیه است.)
شما با استفاده از ابزار های زیر می‌توانید متوجه بشوید که سرعت سایت شما در چه میزانی قرار دارد و نیازمند چه عملکردی از سوی شما است.سایت های تست سرعت سایت به تربیت زیر است:

مقاله بسیار کاربردی درمورد بالابردن سرعت لود : چگونه سرعت لود سایت را بالا ببریم

سرعت وب سایت به چه عواملی بستگی دارد؟

 

11 تا از عوامل موثر بر سرعت سایت

هاست یا فضای میزبانی

یکی از مهم ترین و اصلی ترین عوامل افزایش سرعت سایت و بارگزاری صفحات هاست وب سایت است.پس در هنگام خرید هاست به عواملی مانند میزان بازدیدکنندگان سایت و حجمی از محتوا که قرار است در سایت خود قرار دهید توجه داشته باشید، چون اگر هاستینگ وب شما نتواند این تقاضا ها را پشتیبانی کند،به احتمال زیاد سایت شما کند و متناوب می‌شود. البته این اتفاق بیشتر در هاست های اشتراکی می افتد .بهتر است با صرف هزینه یک هاست اختصاصی تهیه کنید و به افزایش سرعت خود کمک کنید.

افزونه یا پلاگین ها

برای بارگزاری ویجتها و پلاگین ها که ویزگی های خاصی را برای سایت ما به ارمغان می آورند سایت باید کار بیشتری انجام دهد در نتیجه باعث کند شدن سایت می شود.

لینک های شکسته

لینک هایی هستند که کاربر با کلیک بر روی آنها با خطای 404 مواجه می شود.آنها را از سایتتان حذف کنید و سعی کنید به سایت ها و منابعی لینک بدهید که از پایداری آنها اطمینان دارید.

css کد های

این کدها را قبل از کد js در صفحه خود قرار دهید.

قالب سایت

توجه داشته باشید که هر چه افکت ها و جزییات و حواشی یک قالب بیشتر باشد حجم آن بیش تر می شود و به دنبال آن سرعت بارگزاری کمتر می شود همچنین افکتهای متحرک قالب در همه ی مرورگر ها درست بارگزاری نمی شودو احتمال دارد با سلیقه بازدیدکنندگان یکسان نباشد . قالب ساده با هر سلیقه ای متناسب است و در سرعت سایت هم اثر مثبت دارد.

اندازه صفحه

صفحات بلند مدت زمان بیشتری را برای بارگزاری نیاز دارند، آنها را به چند صفحه کوچک تقسیم کنید.

فایل های استفاده شده در سایت

اگر حجم فایل های شما بالا باشد مطمنا زمان زیادی برای بارگزاری انها صرف می شود. از ابزار های فشرده سازی مانند زیپ برای کاهش حجم آنها استفاده کنید.بعضی فایل ها مانند HTML و CSS قابلیت فشرده سازی بالای دارند.

استفاده از قشرده سازی Gzip ، میتواند تا 70% زمان دریافت پاسخ سرور را کاهش دهد،بنابر این استفاده از آن بسیار موثر خواهد بود.

ریدایرکت ها

انتقال به صفحه جدید و آدرس ریدایرکت شده زمان می برد.

Moz crawl Test برای بهینه کردن لینک های ریدایرکت شده استفاده می شود.

کش مرورگر

کش سایت بعضی فایل ها را در مرورگر ذخیره کرده و در درخواست های بعدی به جای بارگزاری مجدد ، از سیستم کاربر صفحات را لود می کند. به این منظور مدت زمان کش باید در یک زمان زمان مخص تنظیم بشود.

تصاویر

تصاویر هم از عوامل تاثیر گذار بر سرعت سایت هستند.معمولا افراد تمایل زیادی برای استفاده از عکس ها در سایت خود دارند البته که این موضوع در افزایش بازدید سایت موثر است اما مواردی را باید رعایت کنید که سرعت سایت شما دچار اختلال و فرار بازدیدکنندگان نشود:

  • انتخاب طول و عرض مناسب برای تصویر: با حفظ کیفیت تصویر تا حد ممکن اندازه و حجم آن را برای نمایش کاهش دهید.
  • استفاده از فرمت مناسب: تصاویر خود را با فرمت های png و jpeg سیو کنید.
  • استفاده از ابزارهای فشرده سازی

هدرها headers

زمانی که هدرهای Catch-Control منقضی شده باشند یا تنظیمات لازم بر روی آنها انجام نشده باشد، مرورگر بازدیدکنندگان با سختی محتوا را به صورت محلی Catch میکند.

در پایان باید بگویم که به کارگیری این روش ها نیازمند صبر و حوصله است و یادتان باشد مسیر پیشرفت یک شبه طی نمی شود پس عوامل موثر بر سرعت سایت خود را دست کم نگیرید و تلاشتان را بکنید که هر بار که مطلبی و محتوایی را در سایت بارگزاری میکنید به این نکات توجه کنید تا با افزایش سرعت سایت خود هم از نظر تعرفه سئو در اصفهان و هم از لحاظ رضایت کاربران مثل همیشه در درجات بالا باقی بمانید.

شرکت در دوره آموزش افزایش سرعت سایت وردپرسی

شما می توانید با شرکت در دوره آموزش افزایش سرعت سایت های وردپرس از وبسایت سئو ادیو به راحتی سایت وردپرسی خود را به سرعت بالا برسانید و امتیازات بالایی را در ابزار gtmetrix دریافت کنید.

 

 

 

parsaheydari28
parsaheydari28

شاید خوشتان بیاید

پاسخ ها

نظر خود را درباره این پست بنویسید
منتظر اولین کامنت هستیم!
آیدت: فروش فایل، مقاله نویسی در آیدت، فایل‌های خود را به فروش بگذارید و یا مقالات‌تان را منتشر کنید👋