طرز تهیه لادو پسته و جو دو سر، میان وعده مغذی
در این مقاله از ، با طرز تهیه لادو پسته و جو دو سر آشنا می شوید. لادُو یک شیرینی سنتی هندی است که معمولاً از آرد، شکر و چربی تهیه میشود. این شیرینی در اشکال و اندازههای مختلف و با طعمهای متنوعی وجود دارد. این دسر با لادو سنتی هندی متفاوت است.
با این دستور العمل لذیذ پسته جو دوسر، از مرغوبیت جو و پسته لذت ببرید. این لقمه های انرژی، خواص مفید جو و پسته را با زوال شکلات سفید ترکیب می کنند. چه از علاقه مندان به دسر باشید یا صرفاً به دنبال یک خوراکی منحصر به فرد و شیرین باشید، این لادوها مطمئناً میل شما را برآورده می کنند. بعلاوه، تهیه آنها فوق العاده آسان است!
این لادوها ترکیبی عالی از سلامتی و طعم هستند و آنها را به یک درمان بدون احساس گناه برای تمام سنین تبدیل می کند.
روش درست کردن لادو پسته و جو دو سر
دستور العمل سریع و آسان لادو با خواص مفید جو و پسته و انحطاط شکلات سفید.
جو دوسر پرک | 1 فنجان |
پسته خام بدون نمک | 1 فنجان |
شکلات چیپسی سفید درجه یک | 1 فنجان |
شربت افرا | ¼ فنجان |
روغن حیوانی | 3 قاشق غذاخوری |
اسانس گل رز | 1 قاشق چایخوری |
هل آسیاب شده | 1 قاشق چایخوری |
* گلبرگ های رز خشک خوراکی | 2 قاشق غذاخوری |
شکلات چیپسی سفید (اختیاری برای تزیین) | ¼ فنجان |
* گلبرگ های رز خشک خوراکی اختیاری است
جو دوسر را به مدت 3 تا 4 دقیقه روی حرارت متوسط تفت دهید و کنار بگذارید.
در همان ماهیتابه پسته ها را به مدت 3 تا 4 دقیقه با حرارت ملایم تفت دهید و مرتب هم بزنید.
نحوه درست کردن لادو پسته و جو دو سر
جو و پسته را در حالی که هنوز گرم هستند به ظرف غذاساز اضافه کنید. شکلات چیپسی، شربت افرا، روغن حیوانی، اسانس گل رز، پودر هل و نیمی از گلبرگ های گل رز را اضافه کنید. پالس کنید تا همه چیز به خوبی با هم ترکیب شود و در عین حال مطمئن شوید که آجیل ها هنوز هم بافتی دانه دانه دارند.
مخلوط را در یک کاسه بریزید. گلبرگ های باقی مانده گل رز را به آرامی در کف دست خود بمالید و آنها را به آرامی با مخلوط هم بزنید.
یک تا دو قاشق غذاخوری از مخلوط را در کف دست خود بریزید. مخلوط را محکم به هم فشار دهید و آنها را به شکل لادوهای گرد درآورید.
مراحل تهیه لادو پسته و جو دو سر
مرحله اختیاری - شکلات سفید باقیمانده را طبق دستورالعمل بسته ذوب کنید و به آرامی روی لادو بریزید. و با مقداری خلال پسته و گلبرگ گل رز تزیین کنید و داخل آسترهای کوچک کاپ کیک قرار بدهید.
به مدت 3 تا 5 روز در ظرف دربسته در دمای اتاق یا حداکثر 2 هفته در یخچال نگهداری کنید.
طرز درست کردن لادو پسته و جو دو سر
• روغن حیوانی شما باید مایع باشد. در صورت دسترسی نداشتن به روغن حیوانی می توانید ازکره ذوب شده استفاده کنید.
• برای تهیه لادو جو بدون شکلات، میتوانید شکر قهوهای را جایگزین شکلات سفید کنید. به جای شکلات سفید، 1 فنجان شکر قهوهای اضافه کنید و بقیهی دستور را همانطور که هست دنبال کنید.
• می توانید به جای شکلات چیپسی از شکلات تخته ای سفید استفاده کنید.
لادو پسته و جو دو سر یک میان وعده سالم و مقوی است که سرشار از فیبر، پروتئین و مواد معدنی ضروری است. جو دو سر به کاهش کلسترول خون کمک میکند و پسته نیز منبع خوبی از چربیهای سالم و آنتیاکسیدانها است. این لادو به دلیل بافت نرم و طعم بینظیرش، برای همه سنین مناسب است. امیدوارم آن را تهیه کنید و از خوردن آن در کنار خانواده لذت ببرید.
گردآوری: بخش آشپزی
پاسخ ها