رسپی مربا فندق
مربا فندق یک مربای آجیلی خوشمزه است که مطمئنا همه عاشقش خواهند شد. در این مطلب از شما را با دستور تهیه این مربای خوشمزه آشنا خواهیم کرد.
مربا فندق یک مربا آجیلی بسیار خوشمزه و مقوی است که میتوانید در وعده صبحانه و عصرانه میل نمایید. برای تهیه مربای فندق حتما پوست فندق ها را بگیرید تا مربایتان طعم و جلوه بهتری داشته باشد.
در این مقاله طرز تهیه انواع مربا فندق را به شما آموزش داده ایم ، اگر میخواهید مربا فندق شما کمی جذاب تر و معطر تر باشد میتوانید از ترکیب خلال پوست پرتقال یا پوست پسته در مربا استفاده نمایید.
نکته مهمی که برای برای تهیه مربای فندق باید رعایت کنید این است که مربا را باید در ظرف لعابی بجوشانید.
فندق | نیم کیلوگرم |
آب | ۳۵۰ میلی لیتر |
شکر | ۷۰۰ گرم |
جوهر لیمو | نصف قاشق چای خوری |
مغز فندق را به مدت 4 ساعت در آب خیس کنید.
مقداری آب در قابلمه ریخته روی حرارت بگذارید و زمانی که به جوش آمد ، فندق ها را داخلش بریزید و 5 دقیقه بجوشانید و آبکش کنید.
شکر و آب را در قابلمه روی حرارت ملایم بگذارید تا به جوش بیاید.
جوهر لیمو را در 1 قاشق آب حل کنید و به شربت اضافه نمایید.
مغز فندق را به قابلمه اضافه کرده واجازه دهید بجوشد تا قوام بیاید.
بعد از سرد شدن مربا را در شیشه های دربسته در یخچال نگهداری نمایید.
پسته تازه | صد گرم |
فندق تازه | صد گرم |
گردوی تازه | صد گرم |
تخمه آفتابگردان خام | صد گرم |
بادام تازه | صد گرم |
آب | 2 پیمانه |
شکر | 3 پیمانه |
مربا فندق آجیلی
همه مغزها را در آب بخیسانید و سپس پوستشان را جدا کرده و خلالی خرد کنید.
تخمه ها را بشکنید و مغزشان را به ترکیب آجیل ها اضافه کنید.
شکر و آب را در قابلمه ریخته روی حرارت بگذارید تا بجوشد و کمی غلیظ شود.
جوهر لیمو را به شربت اضافه کنید و سپس مغزها را به شربت اضافه کنید و به جوشاندن ادامه دهید تا قوام بیاید.
شکر و آب را درون قابلمه ای مناسب بریزید سپس قابلمه را روی حرارت گاز قرار بدهید تا شربت به قوام لازم برسد و مقداری جوهر لیمو به شربت بیفزایید سپس مغزهای آجیل را درون شربت بریزید و بعد از اینکه مربا غلیظ شد آن را از روی حرارت گاز بردارید و اجازه دهید تا خنک شود.
فندق | 4۰۰ گرم |
آب | ۲ پیمانه |
شکر | 2 پیمانه |
هل | چند عدد |
خلال شیرین شده پرتقال یا نارنج | 4 قاشق غذا خوری |
جوهر لیمو | یک چهارم قاشق چای خوری |
مربا فندق با خلال پرتقال
فندق ها را در سینی فر بریزید و به مدت 10 دقیقه در فر 200 درجه بگذارید تا برشته شود ، 1 – 2 بار آنها را زیر و رو کنید که نسوزند.
یک پارچه حوله ای تمیز پهن کنید و فندق ها را داخل آن مالش دهید تا پوستشان جدا شود.
آب و شکر را در قابلمه روی حرارت بگذارید تا بجوشد و کمی غلیظ شود.
هل ، خلال پوست پرتقال و جوهر لیمو را اضافه کرده و چند دقیقه بجوشانید.
فندق را اضافه کنید و وقتی شربت به قوام آمد ، شعله را خاموش کنید.
بهتر است یک هفته صبر کنید تا شربت به خورد فندق ها برود و سپس مربا را استفاده نمایید.
پوست پسته تازه | 200 گرم |
مغز فندق تازه | 400 گرم |
شکر | 500 گرم |
آب لیمو | 1 قاشق سوپ خوری |
گلاب | 1 لیوان |
آب | 2 لیوان |
هل نیم کوب | 1 قاشق چای خوری |
زعفران دم کرده | 1 قاشق سوپ خوری در صورت تمایل |
مربا فندق با پوست پسته
مغز فندق را در کاسه ای بریزید و سپس روش را با آب در حال جوش پر کنید و 1 ساعت صبر کنید خیس بخورد و پوستش را جدا کنید.
دو بار ، پوست پسته را به همراه مقدا مناسب آب سرد داخل قابلمه ریخته روی حرارت بگذارید و صبر کنید به جوش بیاید ، 5 دقیقه بجوشانید و آبکش کنید تا تلخی اش گرفته شود.
آب و شکر را مخلوط کرده روی حرارت بگذارید و بجوشانید تا قوام بیاید.
پوست پسته را به شربت اضافه کنید و حدود 20 – 30 دقیقه اجازه دهید در شربت بجوشد.
گلاب و مغز فندق را اضافه کنید و 10 دقیقه به جوشاندن ادامه دهید.
آبلیمو را اضافه کنید و چند قل که زد ، هل و زعفران را اضافه کنید و شعله را خاموش کنید.
قابلمه را کناری گذاشته و درش را بگذارید و اجازه دهید مربا به مدت 12 ساعت داخل قابلمه بماند و سرد شود و سپس داخل شیشه بریزید.
گردآوری : بخش تغذیه و آشپزی
پاسخ ها